Azt tudom hogy minden megoldható de, hogy átalakítás nélkül meg lehet e csinálni ? Mert én úgy tudom hogy a crm és a cr megegyezik és a crm az mtx utódja. Tehát ezért gondolkodtam az alakításon mert annak jobb formája van . De itt van egypár kép a jelenlegi állapotról :)
Helló mindenkinek!
Nekem van egy mtx 50-esem és a véleményeteket szeretném kérni, hogy rá tudom e szerelni a 92-es évjáratú motoromra a 90-es évjáratú cr 125-ös tankját és annak 2 tank alatti idomjait?
Üdv:mtxeszoli
Helló helló mindenki....!:D Ha van valakinek olcsón első sárvédője és kézvédői az írjon pls.: csita222@hotmail.com-msn-re vagy a yxcsitusz@freemail.hu-ra köszike...:D:D
Hali vendég!
bocs,de el tudnád még egyszer küldeni a képeket?nem müködik az az email címem,amire küldted,nem kapom meg a maileket.légyszives a következőre küld: noby01@indamail.hu
előre is köszi!
Honda mtx125 keresnék alap lapot. Az mtx japán export kérlek segítsetek mert a gyújtásom be krepált.e-mail cimem sebestyen6907@freemail.hu.Segitségeteket előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek!
Nemrég vettem egy MTX125 endurót teljesen felújitva...azt vettem észre hogy kicsit keményebb használatnál forralja a vizet pl:teknikásabb terepen,2 személlyel.
Évjáratot nem tudok de tárcsás elöl,a vizpumpája a bal oldalon van.
sziasztok!Nekem annyi lenne a gondom hogy, a hondám el dült és nem violt rajta fej idom . ez még nem is olyan nagy gond csak a rito szét szkitotta a vezetékeket és az ülést.Ha el tudnátok nekem küldeni a kapcsolási rajzot nagyon meg köszöném!
itt az emailom:siroki630@freemail.hu
küldjétek el mert nekem nagyon fontos léci!
előre is kössz !
szia köszönöm a tippet utána járok ...a festék kromofággal jött le ..de alatta az aluminium durván csiszolt volt egy napig drotkeféztem meg csiszoltam......mégegyszer kösz.....
Nekem van egy mtx 50-esem és a véleményeteket szeretném kérni, hogy rá tudom e szerelni a 92-es évjáratú motoromra a 90-es évjáratú cr 125-ös tankját és annak 2 tank alatti idomjait?
Üdv:mtxeszoli
http://www.biker-world.hu/pict...
1790ft+kb 1000 ft a szálitási költség!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
ezért lenne jó ha lenne vkinek,megvenném...
(bocsi)
előre is köszönöm
előre is köszönöm
bocs,de el tudnád még egyszer küldeni a képeket?nem müködik az az email címem,amire küldted,nem kapom meg a maileket.légyszives a következőre küld: noby01@indamail.hu
előre is köszi!
Nincs valakinek 1 fékkarja eladó?
Nemrég pukantam 1et egy rohadt zetornyomba aztán lefittyent!
Nemrég vettem egy MTX125 endurót teljesen felújitva...azt vettem észre hogy kicsit keményebb használatnál forralja a vizet pl:teknikásabb terepen,2 személlyel.
Évjáratot nem tudok de tárcsás elöl,a vizpumpája a bal oldalon van.
email:carstyle@vipmail.hu
érdekelne az is
előre is köszi..
itt az emailom:siroki630@freemail.hu
küldjétek el mert nekem nagyon fontos léci!
előre is kössz !