Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
És mennyi péz darabja felvázolnád?
Meg hova kéne érte menni?
Nekem faridom kéne de ha nem túl drága lehet hogy több is.
Egy röpsúlyos kuplung működteti az egészet....! Amit a főtengely hajt meg! Nekem 7000körül 95km/h-t megy 6. ban! Nézd át az egészet,tud-e normálisan mozogni,nem-e szorul esetleg vmiért! Enyémbe pl annyi olaj lerakódás volt(koksz),hogy nem igazán működött,brigéciollal vagy esetleg gázolajjal mosd át ahol mozog a "szelep"!
Olasz MTX 125
Köszi a választ!
No elmondom hogy gyakorlatban hogy néz ki a dolog.
Tudom hogy nem nyit hanem zár csak már berögződött ez a duma...
Szóval megyek 70-80 al mondjuk pörög a gép 7500-at miközbe lenézek és látom hogy a rudacska szépen alaphelyzetben pihen.
Ha alapjáratról felpörgetem hirtelen akkor esetleg 7000 után betolja a mechanizmus....
Valami centrifugális mechanika tolja be ha eléri a megfelelő fordulatot ... erre céloztam hogy ha széthúzom a blokkot akkor lehet e finomhangolni?
üdv!
milyen idomok ezek olasz avagy japán mtx 125 hez valók?
Szia! Nem lehet állítani rajta,legfeljebb minimálisat,ami attól függ hogy akasztod össze a mechanizmust! Megjegyezném,hogy amúgy nem nyit! hanem zár! Alacsony fordulaton "kifelé" mozdul a rudazat így van nyitva a kamra,nagyon pedig zárva! 8000rpm nél am is érdekes lenne,mert 8500adja le max teljesítményét, teljesítménygörbe alapján és érzésre is ,utána már a csökkenő nyomatékgörbe végett csökken a teljesítménye...Enyém kb 6500rpm től "húz" 9000ig,tovább nem érdemese forgatni mert úgy már csak rosszabbul gyorsul! A húz szócskát csak azért tettem idézőjelbe,mert hát mihez képest...de sztem elég gyérül mennek ezek a masinák....
Helló van ülésem,és az össze idom is megvan még!
Tulajdonképpen még komplett a moci, az idomai is szépek!
Tel:70/270-6870
Üdv!
Van egy honda mtx 125(olasz)endurom.
A poWer szinte csak 8 után nyit vagy akkörül.
A leírások alapján meg hivatalos lapokon is 6ezertől kéne nyitni.
Mi lehet a gond?
Lehet állítani valahol ezt a nyitási pontot?
Köszi a segítséget előre
ádám
bal oldalidom, fej idom ha tudnátok segíteni ebbe az jó lenne!
nekem egy ülés kéne mtx - hez!
Én is nagyrészt terepen megyek...Vegyél föl msn-re kepesi.peter@freemail.hu ott megbeszéljük mikor hol !
Én benne vagyok!:D De én csak terpen használom a mocit!
Szia! Nem, karancskesziben ST-től 10km! Ha te is ST-i vagy vmikor összefuthatnánk....
James009 lehet ismerős a terep ahol a motorod levan fényképezve novák hörnyékén lax nem?
Üdv!
Olasz mtx 125 hátsó kéne.
ádám
Olasz hátulja van esetleg?Mert enyémen nem gyári a lámpa + megcsonkították...habár cross idom ledes lámpával lehet jobban mutatna!
Köszi a gyors választ!
Helló
Olasz vagy Japán hátulja kell?
Üdv!
Hátsó Idom lámpával van valakinek eladó?
Köszi
energia: Úgy látom Te itt laksz tőlem nem messze(10km)...
Köszi!
ja és olaj 10w-40es esetleg 15w-40es nagy külömbség nincs a kettő közöt a viszkonzitása másabb szintetikus legyen lehetőleg!
Jay 8dl kell de ha leereszted az olajat alul vissza tekered
és egy 10csavar van a fékkar felet azt tekerd ki addig kell öntenimég ott elkezd folyni (nem spricelni ne önsd tul)! Vissza tekered a csavart és kész!
üdv: enegria
Helló!
Megtudná valaki mondani, hogy milyen és mennyi olaj kell a váltóba? (125-ös MTX/NS blokkhoz)
Heló vendég idomod nincs eladó?
ha van akkor mennyi és csak hátsó kellene mtx hez
e-mailom:siroki630@freemail.hu