Itt a baj...google ban beírod....című szöveg...és adják tovább a hülyeséget...Tudod kulturáltság ide vagy oda...alapjávavéve nem vagyok ilyen(na mind1 aki ismer ismer...),de már szinte fáj,mennyi hülyeséget tudnak mondani az emberek!
jolvan koma, ezek után behuzom fülem, farkam a nagy mester elött...
a kulturáltság már ugyis ritka..
Amugy meeg ne velem beszéld meg, hanem gugliba beirod , és forumkon akiknek van dt-jük, irják ; )
de mind1 izlések és pofonok..
ezen nem fogunk összeveszni ;)
Hobby am sem a fogyi számít:D....50es dt be meg nem tudom mire célzol volt rx 50ünk uaz a minarelli am6 blokk van mind2 őben 3-3,5 öt evett,nem 10 meg ilyenek komolyan ekkora hülyeségeket...tudjátok miket beszéltek!
Jó nagy hülyeség...már elnézést,hogy mérsz te fogyasztást mér 1 általán a km órád? Nekem akkoriban 80as lc2-es úgy hogy haverom 450es sx e után közlekedtem,ezt csak példának írom....de csak nagyobb motorok "ellen" mentem max 4.5 öt evett! 125 dt van lc2, R stb....vagy 4-5 db itt és terepen max 5,6 a fogyasztásuk! Olyan hülyeség ...125 mtx r- re is mondtak 12 litert is itt lakott egy rendőr neki volt,ő mondta,érdekes enyém terepen eléggé nyüstölve max 5.5-6!
Igen, de énis, azért felejtettem el, nagyon gyorsan a DT-t, mert minimum fogyasztása, legalja 5-6 liter !
aztán van akinek megeszik 7-8-9 et...
( a 50ccm es ! :D:D:D )
Van akinek nem számit, de nekem gazdaságos legyen, és ne egyen annyit amenyit egy autó ! A motor az legyen motor, és kész
jaja .... kezdésnek még a 125-ben is eléggé gondolkodom... lehet elég lenne a 80-as...
viszont nem szeretnék ott maradni valami susnyásba
amúgy láttam egy-két szépet már
heló!érdekelne mtx 80ccm-hez bontott alkatrész
ittvannak amik kellenének:hátsó felni(nemtudom mien a mtx felni mérete mert nekem másfelni van fent és lehet hogy jó a gumim a felnikre),oldalidom (ha lehet akkor ne legyen eltörve),az első lánckerék meghajtó tengeje csavarral és a védö burkolatával,
előre a villákra kék (ha lehet akkor ne legyen elszakadva)gumi vagy müanyag harang)és egy üléshuzat kellene vagy egy ulés!
HÁT EZ ELÉG SOKMINDEN DE BIZOM AZ AJÁNLATAITOKBA
az e-mail címem.siroki630@freemail.hu
MSN-em:siroki630@hotmail.com
vegyetekfel és irjatok bátran mind kettő címemre!
tényleg.... nem tud valaki lehetőleg tiszántúlon egy ilyen kis járgányt egy kis jánynak max 70-80 e Ft-ig... műszaki nem érdekel... csak menjen... hobby célra.... nem betonra
Nahh hát nagyon köszönöm a válaszokat, sokat nevettem is rajta, de legalább igy biztos hogy nem veszek simot...
Max rakok félre egy kis pénzt , hogyha netán valami baja legyen , meg tudjam javitani...
Azt néztem a legdrágább cucc a blok, az oan 18000 ft körül van, a többi 1000-5000 ig : )
ugyhogy december körül beis nevezek egy ilyen masinára : )
a kulturáltság már ugyis ritka..
Amugy meeg ne velem beszéld meg, hanem gugliba beirod , és forumkon akiknek van dt-jük, irják ; )
de mind1 izlések és pofonok..
ezen nem fogunk összeveszni ;)
aztán van akinek megeszik 7-8-9 et...
( a 50ccm es ! :D:D:D )
Van akinek nem számit, de nekem gazdaságos legyen, és ne egyen annyit amenyit egy autó ! A motor az legyen motor, és kész
Yamaha DT vs. Honda MTX.... tapasztalatok?
viszont nem szeretnék ott maradni valami susnyásba
amúgy láttam egy-két szépet már
tudod amire nekem kellene arra sajnálnám a tiedet... a szép kétkezi munkát....
-gumi vagy müanyag harang - bármelyik motorosboltban kapsz,pár száz ft. Én RMC-ben vettem
A többit vagy itt ha van valakinek,vagy bontóban.
PL: ITT
ittvannak amik kellenének:hátsó felni(nemtudom mien a mtx felni mérete mert nekem másfelni van fent és lehet hogy jó a gumim a felnikre),oldalidom (ha lehet akkor ne legyen eltörve),az első lánckerék meghajtó tengeje csavarral és a védö burkolatával,
előre a villákra kék (ha lehet akkor ne legyen elszakadva)gumi vagy müanyag harang)és egy üléshuzat kellene vagy egy ulés!
HÁT EZ ELÉG SOKMINDEN DE BIZOM AZ AJÁNLATAITOKBA
az e-mail címem.siroki630@freemail.hu
MSN-em:siroki630@hotmail.com
vegyetekfel és irjatok bátran mind kettő címemre!
Lehet nem ér le a lábad
Annyi baja van hogy legalább egy évet állt.
Az árat nem tudom,de állat gép.
Megvan a vámpapírja is (elvileg).
tényleg.... nem tud valaki lehetőleg tiszántúlon egy ilyen kis járgányt egy kis jánynak max 70-80 e Ft-ig... műszaki nem érdekel... csak menjen... hobby célra.... nem betonra
Max rakok félre egy kis pénzt , hogyha netán valami baja legyen , meg tudjam javitani...
Azt néztem a legdrágább cucc a blok, az oan 18000 ft körül van, a többi 1000-5000 ig : )
ugyhogy december körül beis nevezek egy ilyen masinára : )