Sziasztok szereztem egy honda mtx-et 125 -ös , elég ramaty volt.......elkezdtem felujjitani...aztán szembesültem azzal hogy menyibe vannak az alkatrészek ...sikerült mindent beszereznem kivétel a hengert ujan kicsit sokba van ....a henger nikaszilos és meg van húzva lehet ezt valahol perselyeztetni elfogadható áron ....nagyon megköszönném ha valaki tudna segiteni...köszi
xhektor én is most cseréltem dugót nem rég de én proxot vettem bele hid el sokkal jobban birja kb 250km járatam szépen mostmár lehet neki huzni és ha veszel már dugót tulnéretett vegyél és inkább hónoltasd bele a hengerbe a dugatyú 21ezer kb a hónoltatás olyan 5ezer!
Nekem eddig semmi bajom a dugóval....megy ahogy kell...bár még csak 500 km-t mentem vele...az szép lesz ha nekem is eltörik majd a gyűrű...hát igen ezzel az a gáz h a gyűrűk nagyon nem krómok,hanem rezek
zuzmo_farok tudnál nekem címet, mert dugót keresek és nem találok sehol . A City Bike Motoros Webáruházból rendeltem , 51-es dugót/AMBIKA/. A gyűrű 1000 km-t bírt ki. Sz@r dolog 2 havonta gyűrűt cserélgetnem.
Igen ezt már megtaláltam én is. Csak az a gáz hogy még nem lett szétszedve és ha a tömítőgyűrű meghúzta a hengerfalat akkor még azt is cserélni kéne. Az a gáz, hogy apám addig nem hajlandó hazahozni a motort amíg nem találok hozzá alkatrészeket, hogy lássa, hogy megéri-e egyáltalán 160Km-ről ideszállítani.
Köszi a választ!
én PROX dugót raktam az enyimbe, és meg vagyok vele elégedve, 6000+ Km után még smmi probléma vele, pedig nyelezem,
múltkor majd be sz.rtam... jó 80-90 el belementem egy körforgalomba egy autónyi zsaru elé , csak mire észrevettek már félig kinn voltak a körforgóból .. sanszos volt hogy utánam jönnek, de hanyagoltak.. láttam tükörből, hogy ráfékeznek, aztán hagytak . jól néztem volna ki ha megfognak..
szia, te ilyen dugót használsz?.. kiváncsi vok meddig megy el
nincs rajta teflonbevonat, az anyagára is kiváncsi lennék, biztos nem egy wössner, vagy prox minőség.... írjon már vki erről a tipusról pár szót, aki használja legalább 10ezer KM távlatában.
Sziasztok!
Lenne egy Honda Mtx 125ccm -is motorom aminek besült a dugattyúja és az lenne a kérdés, hogy van-e valahol olyan oldal ahol alkatrészeket lehetne venni, vagy ez már olyan régi, hogy csak bontóknál érdemes érdeklődni? Mivel a motor része halott ezért az ahoz szükséges alkatrészek érdekelnének a leginkább.
Köszi előre is!
Szilárd
Hy...szerintetek hogy lehet egy ilyen csavart levenni és mivel? amúgy ez a kuplung tengely végén van...egyik képen lerajzoltam h milyen is ez a csavar...
Eladó lett a Honda MTX 125R RENDSZÁMOS motorom. Amit tudni kell róla: 1987-es évjáratú, nagyon szép állapotban, új markolatok, indexek, új gumik elöl-hátul, nagyon jó és megbízható motorikus állapotban. Friss műszaki vizsgával: 2011. március 17-ig. Terepen nemigen ment; én 2 évig használtam, előttem 8 évet baráti körömben volt, ahol bizonyítottan országúton használták. Ára: 235.000Ft Képeket mellékeltem:))
Szerbusz nekem az lenne a gondom,hogy az fordulatszám hajtó tengely kicsúszik a blokkból és hozzáér a kuplungkosárhoz és már bele is mart egy kicsit nincs az rögzítve vagy csak az oldaldekni nyomja a helyére?
előre is köszönöm
tank/2000ft
rezo/1500ft
kabelezes/10
00ft
kapcsolok/500ft
gyujtas trafo/1500
labtarto/1200
1 egesz vaz!/(posta nem megoldhato)!2500
1legszuro (nincs meg a fedolap/500ft
kormany/1200ft
lancvedo/700ft
henger/20
00ft
hengerfej/1300ft
fesz.szab./1500ft
Surgosen elado! Nehany alkatresz arabol engedek! Postai csomagkuldessel!Ha kell valakinek valimi szoljon!Irjon!
Köszi a választ!
múltkor majd be sz.rtam... jó 80-90 el belementem egy körforgalomba egy autónyi zsaru elé , csak mire észrevettek már félig kinn voltak a körforgóból .. sanszos volt hogy utánam jönnek, de hanyagoltak.. láttam tükörből, hogy ráfékeznek, aztán hagytak . jól néztem volna ki ha megfognak..
nincs rajta teflonbevonat, az anyagára is kiváncsi lennék, biztos nem egy wössner, vagy prox minőség.... írjon már vki erről a tipusról pár szót, aki használja legalább 10ezer KM távlatában.
Lenne egy Honda Mtx 125ccm -is motorom aminek besült a dugattyúja és az lenne a kérdés, hogy van-e valahol olyan oldal ahol alkatrészeket lehetne venni, vagy ez már olyan régi, hogy csak bontóknál érdemes érdeklődni? Mivel a motor része halott ezért az ahoz szükséges alkatrészek érdekelnének a leginkább.
Köszi előre is!
Szilárd
Eladó lett a Honda MTX 125R RENDSZÁMOS motorom. Amit tudni kell róla: 1987-es évjáratú, nagyon szép állapotban, új markolatok, indexek, új gumik elöl-hátul, nagyon jó és megbízható motorikus állapotban. Friss műszaki vizsgával: 2011. március 17-ig. Terepen nemigen ment; én 2 évig használtam, előttem 8 évet baráti körömben volt, ahol bizonyítottan országúton használták. Ára: 235.000Ft Képeket mellékeltem:))
Tudok adni olajszivattyút és blokkot henger nélkül, ha felújítod és érdekel.