Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha még érdekel 125höz szervizkönyv http://megaupload.com/?d=XFJH9...
sziasztok,eltünt a főtengejemről a jel.belehet valahogy lőni jel nélkül mtx80r2
hello, nekem lenne, csomagtartóstól indexestől, de nem az olaszé,
6 ezer ft ért adom.
Van valakinek 125 mtx olasz hoz hátsó sárvédője és lámpája.
sziasztok keresnék mtx első fék nyerget. tárcsafék persze.

előre is köszönöm
Sziasztok. hozzá jutottam egy mtx 125 vizes, nikasilos blokkhoz. Darabokra van szedve. Segítsetek, honnan tudok hozzájutni valami leíráshoz, vagy rajzhoz, esetleg beállítási adatokhoz. Előre is kössz.
zack2008@citromail.hu
Az idomot kéz alól vettem, itt az apróhirdetések közt találtam. Volt egy ugyan ilyen idomom csak az el volt vágva meg törve és abból pótoltam bele.
Helo. én tudnék neked hátsó sárvédőt, lámpával, indexekkel, és csomag tartóval + ba adok 1 pár első indexet.
palacsinta@citromail.hu.

ide válaszolj kérlek. képet küldök és mindent megbeszélünk.
Hmmm most elgondolkodtam! Ha jól számolom ez igy cakk-pakk egy tizesböl kijönne.Multkor láttam komplett blokkot gyujtással,karbival 30ért ez eddig 40.Kell még két kerék mert azt a tiedében nem láttam,az kb mennyi lehet? Na meg idomok és kész is az egész.
50ben megállhatna elméletileg?
Ja hogy toldani kelett? Azt hittem kivágtál egy darabot.Mivel potoltad? Ez igy már tényleg nem könnyü.
A kelomotort ismerem! Nem messze melozom tölük :)
Ilyen olcsón szereznek bontott idomokat?
Én a pinkmotorstól rendeltem, dugattyú készlet taiwani, 4200 Ft, 3500 km-t mentem vele eddig jó.
MTX 80-asok! Ti honnan szoktatok szerezni/rendelni dugattyút? Én 2 hónapja cseréltem a motoromban és már vége is van(Ambika volt ha jól emlékszem).
Eladó alkatrészek.Honda mtx 125R-Teljes váz lengővillával-1500ft
légszűrö doboz-500ft
kormány-1200ft
lánckerék-1000ft
index kapcsolók-800ft
elsö-hátsó tengelyek-1000ft/db
lánc-1000ft
motor start kapcsolo-800ft
kábelezés-500ft
gyujtástrafó-1000ft

Alkudni lehet 1-1 alkatrész árábol...
Keló motornál vettem 17. kerületbe, 2000 ft-ért és bármijet tudnak szerezni motorkód alapján. amúgy tényleg meg kellet vágni az idomot hogy az üléssel fusson de bele kellet toldani egy cikkelyt hogy tökélete legyen. egy órás meló volt vele csak.
Üdv! Én a Pink Motors-tól rendeltem tömítés garnitúrát (hengerfejtől kezdve a kipufogó tömítésig minden benne van), igaz nekem vizes 80 asom van. Valami 4000 Ft volt, plusz 1200 Ft postaköltség, másnapra házhoz szállítják. De hivd fel őket: 0634312047
Szia!
Nagyon jók lettek a CR idomok! Olyan mint ha gyári lenne,és nekem igy még jobbn is tetszik.
Ahogy nézem ki kelett vágni az idomból? Lehet én is ilyet raknék majd fel.
Ja és egy kérdés.Komplett tömitésgarniturát hol vettél?
Én csak neten nézegettem,de nem nagyon találtam sehol.Nekem 80-as levegös van
nekem sikerült de azért nézd meg a többi fotót is hogy hogyan van felrakva meg mit is kellet vele csinálni hogy így nézzen ki.
És nem is rossz!
Ugyis repepedt,törött a két oldalidomom,akkor nem is bajlodok a javitásával hanem én is inkább ilyen CR oldalidomokat teszek rá!
Szerintem jobban néz ki mint a gyári MTX-é
Na sikerült robbantott ábrát szereznem!
Holnap indul a puzzle,majd meglátjuk mi minden van meg hozzá.
Igen eléggé"ratyi"a motor tény hisz három almásládában meg két zsákban van Ez nem is a pénzröl szól nekem,hanem az élményröl :)
Ki is herélne az eredeti gazdája ha én eladnám amit ö csak ugy adott.
Miért ne lehetne
tessék
http://www.sportmotor.hu/motor...
ha nagyon ratyi, akkor áruld ki inkább, lesz belőle valami pénz legalább.
a főtengelyen, meg a közvetítő fogaskereken vannak pontok. azoknak össze kell gördülniük, szembe kell hogy legyenek, a fogaskerekeket csak 1féle képpen tudod a kiegyenlítőig összerakni a tengelyekkel, azzal nincs baj. csak a pontokra figyelj hogy szembe legyenek.
a többiben meg úgy nézd, hogy általában 1 dolog csak 1 helyre passzol tökéletesen. szinte minden 1 tengelyen lévő, egymáshoz képest elmozduló, vagy elforduló fogaskerék között van egy távtartó/axiális siklócsapágy .
sztem előszőr nézd meg megvan-e minden alkatrész és csak az után vegyél hozzá csapágyakat+tömitőszettet
nézd meg egyánltalán érdemes-e időt belefeccölni. ha szét van menve dugó/henger/fogaskerék, akkor elég sokba kerülhet.
Ja igen és amik tutira kellenének majd hozzá :
-Karburátor és szivocsonk(ahogy most nézem valami robogó karbit aplikáltak rá és átalakitották a szivocsonkot is mert ez elektromos automata szivatós
-Bal oldali kormánykapcsoló(teljesen hiányzik)
-Oldalidomok
-hátsó sárvédö lámpával
Egyenlöre ennyi a többi majd összerakás alatt kiderül még
Sziasztok!
Nemrég kaptam ismeröstöl egy Honda MTX 80-as motort.
Árban jó volt hisz ott van vidd csak van egy kis bibi vele.
Az elözö tulaj szétszedte hogy megcsapágyazza,lefesse,mindent átnézzen rajta.Aatomjaira szétkapta még a váltó fogaskerekeket is leszedte a tengelyröl amikor rájött hogy ö ezt nem tudja összerakni
Kb egy évet állt igy a garázsban aztán ugy gondolta hogy ha nekem kell akkor vigyem.Hát én el is hoztam na de ennyire szétszedett blokkot azért én sem tudok csak ugy összerakni,föleg hogy csak reménykedek hogy minden alkatrész megvan.
Ha tudnátok segiteni egy motorblokk robbantott ábrájával azt nagyon megköszönném.
És minden hasznos tanácsot is szivesen veszek,pl azt hogy a kiegyenlitö tengelyt majd hogyan állitsam be,mihez kell összenézni mert ugye az nem mindegy.
A motor évjárata ismeretlen,MTX 80 léghűtéses,elöl-hátul dobfékes
Elöre is köszönöm a segitségeket
Emailom yaneeken@citromail.hu
Mindent lehet,csak akarni kell!