sziasztok.Nemrég vettem egy mtx80 vízhűtéses mocit.A kérdésem az lenne hogy mennyi olaj kell a váltóba és lenne e valakinek egy blok metszeti rajza csapágyszámokkal.Köszi
Sziasztok!A japán MTX-em hez szeretnék venni hátsó idomot (az ülés alattit) mind 2 oldalra!Ha valakinek van az lécci szóljon nekem nagyon fontos!mellékeltem egy képet a hiányról ha lehet akkor kéket demind 1 ha pirosvan az is jó csak ne legyen törött!
az e-mailom:siroki630@freemail.hu és egy árat meljékeljetek már!
Értem.köszönöm.
A maszek mit jelent?
Te készítetted?
Még nem tudom,hogy kell-e majd,mert megállt a motorom,de még a hengert sem húztam le.Ha "szerencsém"van,akkor a hengerfal sértetlen maradt(nagyon remélem:S).
Amúgy valószínűleg vmelyik tűgörgő hullott szét...
Nos elkészültek az első képek a felújítás után.
Még nagyon sok munka van vele bár amennyit eddig beletettem az se volt kevés...
kérlek mondjatok véleményt.
Hellosztok 80ccm mtx emhez kénne karburátor 50mm csavar tengely méret és 20mm beömlő nyilással. Aki tudd az szóljon már itt az msn cimem:bontalaci@gmail.com
Előre is köszönöm Bonta László
hát kék nincs, de átt lehet festeni. kb 500 ft a bőr festék.
sokan félenek befesteni, mert hogy bereped. hát nekem még egyszer sem repedt be, nem kell egyszerre sokat fújni rá.
nos?
Hello. én tudnék neked egy ülést a motorodra, piros, az oldalán volt egy nagyon pici luk de szépen ki lett javítva!
5 ezer ft-ra gondoltam. tessék a kép róla!
és esetleg később majd tudok hátsó sárvédőt, csomagtartóval indexel lámpával, csak fel kell tenni. Ez a lecsapott féle sárvédő, ami eredetileg az ilyen levegősökön van mint a tiedén! Ha meg lesz akkor írok!
az e-mailom:siroki630@freemail.hu és egy árat meljékeljetek már!
A maszek mit jelent?
Te készítetted?
Még nem tudom,hogy kell-e majd,mert megállt a motorom,de még a hengert sem húztam le.Ha "szerencsém"van,akkor a hengerfal sértetlen maradt(nagyon remélem:S).
Amúgy valószínűleg vmelyik tűgörgő hullott szét...
Nos elkészültek az első képek a felújítás után.
Még nagyon sok munka van vele bár amennyit eddig beletettem az se volt kevés...
kérlek mondjatok véleményt.
Kenikol
meg milyen márkájú dugattyú van benne és mekkora?
köszi előre is
Előre is köszönöm Bonta László
Van egy MT-50-esem, megtudnátok mondani hogy a láncnak milyen feszesnek kell lennie? (alaphelyzetben és mondjuk ha beteszem 1.-esbe...)
Üdv.: Kenikol
1egéssz váz lengővillával+lánccal-1500ft
gyujtás trafó-1200ft
kábelezés-1000ft
index leállító kapcsoló-500ft/db
lábtartó-1500ft/pár
http://www.vatera.hu/listings/...
sokan félenek befesteni, mert hogy bereped. hát nekem még egyszer sem repedt be, nem kell egyszerre sokat fújni rá.
nos?
40000,-ft
5 ezer ft-ra gondoltam. tessék a kép róla!
és esetleg később majd tudok hátsó sárvédőt, csomagtartóval indexel lámpával, csak fel kell tenni. Ez a lecsapott féle sárvédő, ami eredetileg az ilyen levegősökön van mint a tiedén! Ha meg lesz akkor írok!