szia!a henger érdekelne,hol tudnánk találkozni,én pesten vagyok,ja csak akkor érdekel a henger,ha eredeti,nem perselyezett hanem gyári!ja mennyit gondoltál érte?
csá!
powert nwm tom rá lehet e mókolni.
Nekem 110es nicasilos, 1gyűrűs hűtött dugó van, bika kompresszióval,eddig még bírja,de még bejáratós,800km van benne,érezhetően jobb mint a régi hengerem,nem melegszik annyira,remélem még sokáig elgurul.
DE lehet 125 sőt 250est is gyártani belőle... etz blokk formájában!
Egy (80 ccm-es MTX-ről) van szó és meg szeretném tudni,hogy át lehet-e alakítani(125-össé,ami ,,lehetőleg,, Poweres.?),de ha power nélküli az sem baj.A lényeg,hogy lehetséges e simán csak bolti úton,egyszerűen hengert cserélni? Ja és bírja-e?és esetleg meddig?:):S
Válaszotokat előre is köszönöm. :)
Köszi a segitséget, azt hiszem még egyszer szétszedem és addig nem rakom össze míg meg nem találom a hiba okát.Valószínűleg valami apróság elkerülte a figyelmemet.
Helosztok!Most adtam el az mtx/em! Van 1 rakas alkatreszem ! Nagyon olcson adom mert csak a hejet foglalja!Pl van .Tank,1 egesz vaz lengo karral mindenne!,kormany,henger,hengerfej,elso telo,hatso telo,egesz elektronika csak gyujtas kapcsolo nincs ,kapcsolok,labtarto,tengelyek,duda,rezo,huto,Olcson adom megeri!Ha kell valakinek valami szoljon! Meg akarok toluk szabadulni!"
Hézagolási probléma lehet, akkor szokott ilyet produkálni. Valamelyik fogaskereked szabadon elmozog és összeakad váltáskor a kapcsoltak közé. Nézd át!
Rajzod van?
Hát ez az kint műlödött beépités után nem. Beépítés után hol 3-as ban,4-esbe hol 2-esbn maradt,se ki se be. az oldaldekli és a kuplung levétele után próbálgatásra kiugrik majd tökéletes majd váratlanul beregad valamejik sebességbe.az észrevehető,hogy beragadás elött mintha nem húzná be teljessen a megfelelő fokozatba/kettő közé vált/
Segítség!
80-as vizes r-2-se, az ötödik összerakás után,állandóan sebességben marad. Se ki se be. Az asztalon látszólag tökéletesen működik.
Minden tanácsot és segítséget előre is köszönök.
a teljes vaz lengovillaval/4000
tank/2000
elso teleszkop/3000
hatso teleszkop (sima)/2000
elektronika kabelezes 1/ben /3000
rezo /2500
henger/3000
hengerfej/2000
lanc/2000
kapcsolok
,index,stb/500/1000ft
hatso labtartok parban/2500
elso,hatso kerek tengelyek/2000
duda/300
membran/1500
csovek,kisebb alkatreszek stb./500
huto/1500
Kb ennyi cuccom van ! Irjatok ha valami kell mert naGYON OLCSON ADOM!