Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helosztok! ElaDO CUICAIM OLCSON! Honda mtx 125R . kormany/2500
a teljes vaz lengovillaval/4000
tank/2000
elso teleszkop/3000
hatso teleszkop (sima)/2000
elektronika kabelezes 1/ben /3000
rezo /2500
henger/3000
hengerfej/2000
lanc/2000
kapcsolok
,index,stb/500/1000ft
hatso labtartok parban/2500
elso,hatso kerek tengelyek/2000
duda/300
membran/1500
csovek,kisebb alkatreszek stb./500
huto/1500
Kb ennyi cuccom van ! Irjatok ha valami kell mert naGYON OLCSON ADOM!
Hali redo! Blaha Lujza/ter! Az a baj nem tom hogy persejezett e vagy nem de van rajta 2 csik .es csak a henger ?3000
keresek hátsó sárvédőt. akinek van kérek képet köszönöm
szia!a henger érdekelne,hol tudnánk találkozni,én pesten vagyok,ja csak akkor érdekel a henger,ha eredeti,nem perselyezett hanem gyári!ja mennyit gondoltál érte?
kőszi az infot
Sziasztok! Nincs valakinek mtx-r hez jobboldali idoma ami a hűtű mellett van? Köszi
*fasza
Csá nincs valakinek 1 fasz hátsó telója az mtxemhez?
http://www.kelomotor.hu vagy http://www.nagyvas.hu. Én kelomotornál vettem poton 1300 forintért csak 80-asra.
Helosztok Honda mtx 125 alkatreszektol akarok megszabadulni! Lejjebb irtam mar! Olcso!"!
császtok honan tudnák léghütéses honda mtx 50 re első lánckereket venni?
csá!
powert nwm tom rá lehet e mókolni.
Nekem 110es nicasilos, 1gyűrűs hűtött dugó van, bika kompresszióval,eddig még bírja,de még bejáratós,800km van benne,érezhetően jobb mint a régi hengerem,nem melegszik annyira,remélem még sokáig elgurul.
DE lehet 125 sőt 250est is gyártani belőle... etz blokk formájában!
Hello mindenki!:) Bízom benne,hogy tudtok segíteni.

Egy (80 ccm-es MTX-ről) van szó és meg szeretném tudni,hogy át lehet-e alakítani(125-össé,ami ,,lehetőleg,, Poweres.?),de ha power nélküli az sem baj.A lényeg,hogy lehetséges e simán csak bolti úton,egyszerűen hengert cserélni? Ja és bírja-e?és esetleg meddig?:):S
Válaszotokat előre is köszönöm. :)
Köszi a segitséget, azt hiszem még egyszer szétszedem és addig nem rakom össze míg meg nem találom a hiba okát.Valószínűleg valami apróság elkerülte a figyelmemet.
Helosztok!Most adtam el az mtx/em! Van 1 rakas alkatreszem ! Nagyon olcson adom mert csak a hejet foglalja!Pl van .Tank,1 egesz vaz lengo karral mindenne!,kormany,henger,hengerfej,elso telo,hatso telo,egesz elektronika csak gyujtas kapcsolo nincs ,kapcsolok,labtarto,tengelyek,duda,rezo,huto,Olcson adom megeri!Ha kell valakinek valami szoljon! Meg akarok toluk szabadulni!"
hello. most vetem egy honda mtx 50 est és elég gatya állapotban van.nincsen valakinek hozzá első lánckereke?,milyen olajat kell önteni a váltohoz?
Az nem lehet hogy fordítva vannak benne a léptetővillák? Vagy a váltótengely léptetővillája kopott!
Esetleg maguk a léptetővillák megszorulhatnak a tengelyen minimális kopás esetén?
köszi:Bgabi
Rajzot használtam,szerintem mindenhol a megfelelő hézagolás van.
Inkább én a reteszelésnél sejtem a problémát vagy a léptetővilláknál,de nem jövök rá.
Hézagolási probléma lehet, akkor szokott ilyet produkálni. Valamelyik fogaskereked szabadon elmozog és összeakad váltáskor a kapcsoltak közé. Nézd át!
Rajzod van?
Hát ez az kint műlödött beépités után nem. Beépítés után hol 3-as ban,4-esbe hol 2-esbn maradt,se ki se be. az oldaldekli és a kuplung levétele után próbálgatásra kiugrik majd tökéletes majd váratlanul beregad valamejik sebességbe.az észrevehető,hogy beragadás elött mintha nem húzná be teljessen a megfelelő fokozatba/kettő közé vált/
Mi az hogy látszólag? Ha lepróbálod asz összes sebességet az asztalon, akkor beépítés után is jónak kell lennie.
Segítség!
80-as vizes r-2-se, az ötödik összerakás után,állandóan sebességben marad. Se ki se be. Az asztalon látszólag tökéletesen működik.
Minden tanácsot és segítséget előre is köszönök.
Halihó!egy kérés.....ha tudtok 80-hoz komplett kipufogó rendszert(hátsó dob nem muszály)légyszi szóljatok!
előre is köszi!
ilyenem sajna nincs..csak a kerek...