Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ilyenre pályázok! akinek van asz szóljon!
Noby! Ilyen órád nincs esetleg:
Helló érdeklődnék, h valakinek nincs-e Sachs Herkulesbe komplett gyujtás része 12v-s
lordnor köszi a választ!
Nemes!
elküldtem mailen neked a képeket.
nekem is volt ilyen, csak a kettesnél. Nálam el volt kopva a léptetővilla, csere után megoldódott a gond.
egy képet dobjál róla Vendég légyszi!
carstyle@vipmail.hu
szeva vendég!KELL!most azonnal!
hol és hogyan?
szeva! az mitől lehet h magas fordulaton a motor kidobálja az 1.-est üresbe? :S:S
Csa Noby 4000ft ! Ha kell surgosen vidd mert van ra vevom !
Ha valakit érdekel,van még egy pár cuccom...125-höz lengővilla,hátsó felni,hátsó lánckerék,80-hoz kormány,hátsó felni utcai gumival,blokház...
azt énsem tudom,de érdekelne
mennyiért adod?
A gyujtasbol naggyabol minden megvan ! A vezerlo elektronika megvan csak nekem 6 labu!Nem tom miben kulombozik.
Hali Vendég!

gyújtásból megvan minden?nekem az ötlábú vezérlőelektronika kellene.....
Csongee

H4-es 60/55 Wattos...akárhol tudsz szerezni..
Helló. Mtx 80 r2-be milyen tompított izzó kell , mert buktam egy elég jót és a fejidomomnak vége, az izzóm meg nem tom hova repült, előre is köszi!:D
2500ft ok?Es Akkor e/mail om megbeszeljuk! ugrato@citromail.hu
Hello!
köszi a képet,végülis haveromnak kellene ő kicsit sokallja az árat,azt mondta 2000Ft adna érte.
Helló
Én most jutottam hozzá egy MTX 50s -hez, de nagyon le van pusztulva!:( szeretnék érdeklődni, hogy valakinek nincs e egy kézikönyv v valami ami alapján pontosan vissza tudnámm álítani eredeti állapotára, a segítségeket előre is köszönöm
Tettem fel kepeket az adatlapomra komikat kerek! Velemenyeket!
Üdv!
Köszi a tippet az olajjal kapcsolatban... vettem is egyet kipróbálom...
Lenne még valami.
A gyertyát is ki akarom cserélni..milyet javasoltok bele?
NGK az jó lenne csak nemtudom melyiket?
Tudnátok segíteni?
KÖSZI!
Hali,Szaraz! 3500ft a kormany!
én autómata-váltó olajat használok.. legjobb.. nem csúszik a kuplung, ken mindent és olcsó.azon belül tök8.. a 2t olajra kell figyelni inkább az a kritikus. én valvoline durablendet használok, de ez csak kevergetősben jó.. különolajzáshoz nem jó!én kikötöttem a francba, nem kell enkem a para hogy mikor áll be.. és 100ft-t rá kelljen költeni a blokkra mert beáll.. ha van benya bekeverem, megy ,ha nincs nem megy
Hello!
kormányról raknál fel 1 képet?
és 1 árat is mondj légyszi köszi
Üdv Mindenki!
Tud valaki segíteni milyen váltóolajat tegyek
az honda mtx 125 ösömbe? (olasz,1994)
köszi a segítséget előre...