Helosztok!Maradt meg par alkatresz ha kell ezek kozul valakinek alkatresz irjon! Ami maradt, gyujtas,vaz,kormany,elso teleszkop,hatso telo,tank,ules,egesz kaBELEZES,gyujtastrafo,legszuro,kapcsolok,labtartok,(hat
ulra).....
Sziasztok! Vettem egy MTX 50-est és eddig jól szuperált,de most olyat művel ,hogy van mikor indul van mikor nem. Ha beindul akkor szépen megy nem fullad és húz is. De ha leállítom akkor már nem biztos hogy beindul megint.Már kétszer is toltam hazáig.A gyújtástekercsen kívül már mindent megnéztem.Sehol egy kábeltörés vagy egyéb kontakt hiba.Légyszives segítsetek!Köszi!
valakinek vízpumpája van esetleg? A balos típushoz kellene, ma le akartam tekerni, mert a lapátokból 2 el volt törve, és eltört a kulcs is amivel próbálkoztam, meg az összes többi lapát is.. Leszedni nem tudom, még meg lehetne fogni vmivel, de az összes létező 12 es szerszámomat eltörtem rajta. Szóval, ha valakinek lenne, és egy nem olyan hatalmas összegért megválna tőle, én megvenném...
Üdv.! olyan gondom van h az első tárcsaféknél a dugók megszorultak és nem mozognak se ki,se be:s...és nem is tudom őket kiszedni...ezt hogy tudnám megoldani?
Elado a motorom!Honda mtx 125 ! Jó motorikus és esztétikai állapotba van! Csere érdekelne 125 vagy 250 cross-ra ráfizetek max 280-ig!Tel:06-30-596-1657
msn:gu-rubi@hotmail.com
Cső Noby! Megteszed hogy küldesz egy vagy több képet az óráról az alábbi címre: nemes0309@freemail.hu Kellene az egész műszerfal ha megoldható! Küldhetsz a fórumra is képet, nekem mind1! Kösz előre is!
A háza megvan ami a km órából kijön és belemegy a meghajtóba? mert csak a belsejét tudom legyártatni mert a külsejéről még nem csináltam műszaki rajzot.
Nem tudom, hogy kellene kinéznie komplettem a spirálnak, mert már igy vettem a motort, azóta nincs spirálom. Érdekel a dolog. Ami megvan az a km óra, és a kerékben a meghajtó rész amibe a spirál megy. (nemtudom ezzel segítettem-e)
Air-Strike! Köszönöm szépen a segítségeteket! Szétkaptam a mocit, és beállogattam a kiegyenlítő tengelyt és a főtengelyt is ahogy mondtad és fasza lett! Most már nem ráz! Mégegyszer köszönöm szépen!
ulra).....