Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most rögtön nem(motorra el fog menni...$$$).de később lehet róla szó.
Meg ha már veszek,akkor normálisat veszek...
Wössner-t vagy Pro-x-ot ajánlanátok?
A szett tartalmaz:dugó,gyűrű,csapszeg tűgörgő?
mert most azt beszéltük bátyámmal,hogy ha már itt járunk,akkor érdemes lenne hajtókart is cserélni,meg vszinű,h dugó gyűrű csere után megnő egy kicsit a kompresszió,így cserélni kell sztem az alsó tűgörgőt is.Köszi
Akkor érdekel?
Prox-ból 21-22 körül van a szett és 4000Ft körül szokták kicserélni! De lehet kapni taiwanit is azok 11-12000körül vannak+ itt is a 4000....
Pár kép az adatlapomon:)
Értem,én is úgy gondoltam:D
Ez a felújítás szerinted mennyibe lenne benne?-amiket írtál
Alkatrészt honnan szerezzek be?Valami ötlet?
Okés,ezt majd később megbeszéljük,most nem ez lesz a legfontosabb problémám,remélem megérted
Sziasztok, Eladnám hondám ülését, xl 125 tipusu motoré, ha jól tudom meg egyezik a levegős mtx-ekével!
Egyetlen hibája volt az oldalán, de szépen kijavítva!
Az árát olyan 5 ezer ft körül gondoltam.
Esetleg cserélném is.
Akit érdekel, írjon ide, vagy palacsinta@citromail.hu -ra
vagy 06 20 9 75 32 70
Hello Casper nem állom a postaköltséget 1600ft többe kerül mint a kormány ,és nekem semmi üzlet nem lenne ebben 1 kormányért ez nem ár és a postaköltséget a vevő állja ,amúgy nem görbe.
Csőőő.
Keresek balos végdobot!
Akinek van szóljon!
subry nekem is volt már ilyen bajom! nálam el voltak kopva a gyűrűk azért nem akart menni....sztem nálad is azzal lehet a gáz
Cr idomok felmennek az mtx-re?
Srácok,mtx 125 6.-ban nem akar pörögni rendesen,mi lehet a baj elfogyott az erő?Többi sebességben van kraft rendesen.
Szét kell húzni a főtengelyt alatt, az alsó csapszeg hidraulikával való kinyomását értem...Állt így szokták ketté szedni a két sonkát! Am képet tegyél már föl róla....
Felső tűgörgőt lehet cserélni szimplán is,illetve alsót is lehet,de ahoz szét kell húzni a főtengelyt,de ennek így önmagában nem sok értelme van,inkább kompletten új hajtókarfelújítószettet javaslok(alső/felső tűgörgő + alsó/felső csapszeg,hajtókar)! De ha lehúzzátok a hengert,a hajtókarnak föl/lefele nem szabad lógnia,oldalirányba mozoghat,uh meg lehet állapítani h ez e a baj,ha nem, nézzétek meg a felső csapszeget,nincs-e berágódva az is csöröghet!
Ha a postát állod,akkor áll az üzlet-kormány
Tutti nem görbe?mert akkor fölösleges megvennem...két görbére nincs szükségem...:D
Sziasztok MTXesek

Sajnos ma felfedeztem egy (még)nem túl vészes zörejt a hengertől.Haverokkal tűgörgőre gyanakszunk.Valami tipp?

Ha tűgörgő,akkor ugye lehet csak szimplán azt cserélni?Mert egy srác azt mondta,h nem lehet,csak főtengelyjel együtt,de szerintem ez hülyeség.

Lehet,h gyűrű?
Egy hosszabb endurozásos utáni napon jelentkezett a tünet,teljesítményre semmi változás,csak nem kéne,h valami bajt csináljon...

Nem rég van nálam a motor,szóval most kezdi mutatni pár hibáját.

Ha már itt járunk!
Érdeklődnék,h van-e valakinek MTX 125 R olasz verzióhoz(1989) hátsó kerékhez küllő,2 db kellene,de ha több van tartaléknak az sem baj.

Mint olvastam a lánckeréktartó-bak elöregedése MTX betegség és esztergálni kell.
Ez "csak egy nagyobb alátét"/afféle távtartó a lánckerék és a zéger között,vagy valami más?

Kb ez mennyibe fájna?-mármint a tűgörgő
légyszi válaszoljon valaki
Előre is köszönöm
Van 1 jó tippem! Add el ha nem elég! Vegyél nagyobbat!
Szevasztok! Van valami jól bevált és elvetemült ötletetek hogy hogyan tudnék dobni a teljesítményre?! ilyen-olyan átalakításokra gondolok! köszi
A kormány merevítős.Kicsit kopott de jó ,nem görbült a posta megoldhato!
Alkudni lehet de csak finoman
Hello!
Eladóvá vált a motorom akit érdekel annak itt a link! http://kepesmotor.hu/honda-end...
Írj meg ide a dolgokat Air:bognar.erik@freemail.hu
Előre is köszi!