Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
már nagyon sokat segítettetek és remélem ez most is így lesz...
a kérdésem hol tudnék mtx 125 (olasz)tipushoz power szelepet kapni
a legjobb lenne az új természetesen
köszönöm segítségetek
Csá hát még kellene egy olaj szivattyú is
Nekem van bontva, de dugóból és gyűrűből újat vegyél TE!
Mi kellene még?
Csá ha valakinek van bontva MTX 80-as blokk-ja lécci írjon már mert kellene dugó,csűrű.....stb
keresek kerek órás mtx-ről fordulatszám mérőt. nem baj ha törött a búra. és eladó egy felujitott 125-ös kocka müszerfal az ára 4 papiros
125-ös mtx r-re karbit vennék,ha esetleg valakinek van,vagy tud egy jó címet ahol lehet szerezni,annak előre is köszi!
lordnor!

Köll a hátsókereked! Add meg a számod, had tudjak veled beszélni:D
Nekem SOS kell egy hátsó kerék:D:D Vagy hívj fel már lejjebbi hozzászólásombe leírtam a számom!

(Most néztem végig a fórumot)
Hej!

Barátom, nekem szükségem volna egy alkatrészre MTX hez....
mégpedig, a mi az első lánc-fogaskereket a helyére rögzíti... Nekem ez nem zégeres, hanem a nutos tengelyen elfordítom ezt a kis lemezt, és két hatos csavarral megfogatom a lánvkeréken... Ki van kopva ez a nutos rész a lemezen és lóg a lánckerekem....
Ha van ilyened érdekelne....
Meg ami továbbra is kéne az egy 18 as hátsó felni....

elérhetőségem: 06-20\327-47-53, giez@citromail.hu

előre is köszi....
Üdv vendég akkor lehet menni a hétvégén a vázért?
Minden olyan alkatrész ami univerzális mindhárom típusba. Váltó az mtx/mbx/( ns1 motorkód függő kuplung miatt), váltókar 1db, váltó léptetődob és villák mindegyiknél, kiegyenlítő tengely mtx/mbx/ns1, vízpumpa szintén, vátótengely szintén, kuplung motorkód függő ns1-hez (mtx/mbx), berúgó racsni és tartozékai mindegyiknél, főtengely fogaskerékkel és hajtókarral szintén kompaktibilis.(de az tiszta rozsda, fel kellene újítani) Van egy vizes hengerem hengerfejjel ami végdugattyús (53mm), de egy gyűrűcserét és egy hónolást még elbír úgy gondolom.( a h.fej éle kicsit sérült, de használható)
Valamint van MB80-as 5 sebváltó, főtengely fogaskerékkel és dugattyúval, kiegyenlítő tengely, olajpumpa és tartozéka.

Komplett váltó a legdrágább tétel (14000), a többi alkatrész 3-1000 ft.
MB/MBX/MTX/NS1 motoralkatrészek eladók!
Még mindig........................
Csak azért ha az a cucc ki van szedve, akkor a villa törések elő fordulhatnak. nekem eddig 2x tört el és a gumim is félre kopott.
Köszi szépen a segitséget
holnap meg is nézem!
nekem egy sima központi teló van belerakva . ki van szedve az a csuklórendszerszerkezet.
egy jó kis terep még NEM = a kemény tereppel, pl.:földúton simán el lehet vele szaladgálni,szerintem erre gondolt,nem arra,hogy végig vereti egy enduro pályán...
Hát ezzel a géppel nem illene nagy sebességgel kemény terepen menni... egyáltalán nem erre találták ki...
És neked hogy van megoldva ez a téma?
nekem ilyen gondom nincs:D akkorára van emelve hogy le sem ér a lábam és még alacsony is vagyok
Jajj na értsétek jól
Azért mert magas is vagyok,meg 1 jó kis terepen nagyobb sebességnél belebasz a sárvédőbe...
Igen! Ha rajta van a kosár akkor forgasd körbe a motort legalább 1X,hogy a jelek körbeérjenek, és ellenőrizd le, aztán mehetnek bele a lamellák és stb össze.
a főtengelyen és a kiegyenlítőtengelyen
És akkor tegyem vissza a kupplungkosarat, amikor a 3 jel egy vonalban van egymással?
szerintem kiemelni akarja, a központi telónál :D
Megemelni? Fogod és megemeled Ha elmondod miért akarod max akkor kapsz segítséget
Tudna vki segiteni hogy,hogy lehetne megemelni a hátúlját?