Eladó egy teljesen felújított Honda MTX. Épitett ,egyedi megoldásokkal átalakítva supermoto-nak, teljes motor generál(dugó,tömités szett,csapágyak, szimeringek,),fényezés új,egyedi müanyag idomok,egyedi kipufogó. Részletesen e-mailba vagy telefonon. 100 ezer magyar forint. Az ár irányár.
persze hogy új forgalmi lesz :D
kapsz egy papírt a műszakiról(nem a meglévő forgalmiba lesz beleírva)
és az okmányirodában, ha átiratod akkor azt is kell bemutatni :D.
bemész a helyi okmányirodában elmondják mi van amúgy, információn.
Biztosítást meg eredetvizsga tudom,h kell,adásvételi van,tanúkkal.Máshol azt írják,h forgalmi engedély kell még.de az nem azt jelenti,h érvényes műszakival.törzskönyv az van,de azt kell újat csináltatni így,h más a tulaj?(én:D)köszi
olvass vissza rengeteg ilyen hozzászólás van... srácok kéne csinálni egy GYIK -ot mert ez nem állapot hogy minden 2. héten ugyan azokat a kérdéseket teszik fel az emberek. egy modinak szólni kéne hogy rakjunk össze egy olyan oldalt ahol minden apróbb hibára megoldásokat sorakoztat fel.
kérdésedre válasz: olaj viszkozitása nem megfelelő, kopott kuplung, esetleg a kuplung kosár felülete amin csúsznak tengelyirányban a lamellák, ki van kopva, olvass vissza, némi reszelgetés megoldja a bajt.
automata váltóolajat rakj bele, csak ajánlani tudom, nem túl drága, és nem csúszik meg a kuplungod. nekem több éve ez van a blokkokban. semmi hátránya csak előnye van, hogy nem csúszik a kuplung, se hidegen, se melegen.
köss biztosítást előtte amennyiben talpon hozod el, írjatok adásvételit, utána eredetvizsgát csináltass, majd csináltass rá műszakit, és utána írasd át. sztem.
még törzskönyvének is kell lennie. átíráshoz minden kell! adás-vételid mindenképpen legyen 2 tanúval .
Sikerült megvenni az MTXet(125 R)
Tanácsot kérnék én is,h váltóba milyen olajat öntsek?
Másik kérdésem az lenne,h átírni csak akkor lehet,ha van a gépen műszaki?mert azt olvastam,h szükséges az eredetvizsga+biztosítás,meg forgalmi engedély!ez azt jelenti,h lennie kell forgalminak,vagy érvényes műszakinak is?
Mert van rendszám,meg minden,csak lejárt a műszaki...
Kérlek segítsetek,az idő sürget...
Előre is köszönöm
Próbálj meg olajat cserélni. De én előtte szét szedném és megnézném, rendben van-e minden. Itt egy rajz, csak a 80-asban 1-el több lamella van. Egyébként megmértem egy lamellát 3mm.
Hello !
Van egy Honda mtx 80 am.. és lenne vele egy kis probléma amivel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek.. a kuplung nem emel ki teljesen akármennyire is ráállítok... és csúszik is.. segítségeteket előre is köszönöm
Hali milyen olajat kell tenni a váltóba?(Honda mtx 125) mert gyárilag castrol gtz 10w 40et ír de az állítólag már nincs... És nem tudom mien olajat tegyek bele:S
Igazán nincs mit,de szerintem várd meg egy tőlem okosabb ember tanácsát.de ha bemész egy motorosboltba,akkor ott megfogják neked mondani,h milyet vegyél.én Motul-t használtam.mennyiség:1 liter sztem elég lesz.Kiveszed a leeresztő csavart,megdöntöd a motort,hogy kifolyjon az összes,majd az ellenőrző csavart kitekered,a leeresztőt vissza és addig öntöd,amíg az ellenőrzőnél el nem kezd csöpögni.de szerintem várj még tapasztaltabb emberre
Akkor én rosszat fogtam ki,pedig volt gazdája amúgy,nem leharcolt szart vettem,de ilyen apróságok fájtak,h fékezéskor pattogtak a küllők,meg nem tudtam hozzá alkatrészt kapni meg ilyenek.De szerencsére jól szálltam ki belőle...
Nekünk volt több olasz motorunk is...(wind,rally,rx,sr,guliver,hogy csak az apriliákat említsem)! Nem tudom ki találta ki ezt,hogy ilyen meg olyan szarok,ez nem igaz,csak nem szétbuherolt,hozzá nem értő emberektől kell megvenni őket! Cseréve teljesítményük nagyobb,mint a többi társaié! MTX-hez van minden ami kelhet(dugattyúszett,hajtókarfelújítószett,kuplungl
amellák,csapágyak,simeringek,tömítésgarnitúrák) szóval minden ami egy felújításhoz kellhet! Persze idomok stb...csak bontókban vannak....
kapsz egy papírt a műszakiról(nem a meglévő forgalmiba lesz beleírva)
és az okmányirodában, ha átiratod akkor azt is kell bemutatni :D.
bemész a helyi okmányirodában elmondják mi van amúgy, információn.
kérdésedre válasz: olaj viszkozitása nem megfelelő, kopott kuplung, esetleg a kuplung kosár felülete amin csúsznak tengelyirányban a lamellák, ki van kopva, olvass vissza, némi reszelgetés megoldja a bajt.
automata váltóolajat rakj bele, csak ajánlani tudom, nem túl drága, és nem csúszik meg a kuplungod. nekem több éve ez van a blokkokban. semmi hátránya csak előnye van, hogy nem csúszik a kuplung, se hidegen, se melegen.
még törzskönyvének is kell lennie. átíráshoz minden kell! adás-vételid mindenképpen legyen 2 tanúval .
Tanácsot kérnék én is,h váltóba milyen olajat öntsek?
Másik kérdésem az lenne,h átírni csak akkor lehet,ha van a gépen műszaki?mert azt olvastam,h szükséges az eredetvizsga+biztosítás,meg forgalmi engedély!ez azt jelenti,h lennie kell forgalminak,vagy érvényes műszakinak is?
Mert van rendszám,meg minden,csak lejárt a műszaki...
Kérlek segítsetek,az idő sürget...
Előre is köszönöm
Van egy Honda mtx 80 am.. és lenne vele egy kis probléma amivel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek.. a kuplung nem emel ki teljesen akármennyire is ráállítok... és csúszik is.. segítségeteket előre is köszönöm
amellák,csapágyak,simeringek,tömítésgarnitúrák) szóval minden ami egy felújításhoz kellhet! Persze idomok stb...csak bontókban vannak....
http://picasaweb.google.hu/ada...
Ár.:160e