Hát persze. Nem kell mindent szétszedni hozzá, csak kihózod azt a szinkron kereket ,a dugót alsó holtpontra állítod és a kiegyenlítőt meg a saját jelére a blokkon. Visza dugod a szinkron kereket és kész is. A szinkron kerék nem fog elsőre belemenni, kicsit játszani kell vele de de ha mindent jól csinálsz akkor szuper lesz.
pl nekem sincs jelölésem én holdponthoz állítom.Ha nincs jelölés akkor meg a fogat kell néni.én is így állítottam be és tök jól megy a vas.Nem bonyolult, 5 perces művelet.
Kifeküdt a váltóm ma délután, valószínűleg a léptetővilla halt be újfent(egyszer már volt ilyen, másik blokkal.) Szóval, az lenne a kérdésem, hogy nem tud-e valaki olyan palit, aki viszonylag olcsón megcsinálja? (a kettest és a négyest nem veszi egyáltalán, kidobja üresbe, a többi jó.) Életemben nem húztam még szét a blokkot egymagam, szóval inkább nem állnék neki.. Meg valami bontott léptető is érdekelne(a bal vízpumpás típushoz), mert a gyári 15 körül mozog, az meg nekem egy pöppet drága most.
Hello! Nekem akkor volt ez a jelenség mikor eltört a gyűrű :S De nem hiszem hogy generál után ez lenne :) Lehet hogy a tűvel kéne szórakoznod hogy ne fulladjon (följebb-lejjebb állítás) De lehet hogy a bowdent nagyon feszesre állítottad és ezért pörög fel (bár ennek nem sok esélyét látom) Hát szerintem próbáld meg ezeket! Sok szerencsét!
Szia, én nagyon örülnék a rajznak, ha lehet légyszives küld már el erre az e-mail címre: gardagomba@gmail.com Nemrég vettem egy MTX-et, csak az elektronikával bajok vannak, és szeretném megcsinálni. Előre is köszönöm! Minden jót!
Őszintén szólva nem próbáltam... Mert nekem volt...
De ugyanaz a blokk van benne mint az ns 125 ben...
Hondától tuti lehet venni csillagászati áron...
Akkor már inkább legyártani...
Kárt nem tehet, én megpucolgatnám, és mindenképpen kipróbálnám...
Szerencsére ez a fajta szelep nem tudja bedarálni a dugót, mint mondjuk apriliáknál, vagy az újabb fajta suzukiknál...
az történt hogy kettő darab volt
az egyik elveszett felujítás közben és ami most megvan azt már az előző gazdija is csak ugy hozzá adta szeintem kopott lehet vagy folyik a motyó a kis szimeringnél vagy lömítésnél még nem indítottam vele mert várok a dugattyúra de jobban érezném magam ha újat tudhatnék benne
legalább erről is levan a gond
Amúgy nem tudom,h érdekel-e valakit hátsó legnővilla,van két darab,illetve felnik,meg még egy két apróság