Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

16 col SM polirozott alufelnik utcai gumikkal.
Csá!
Elől mekkora kerék van? vagy az gyári?
a másik hogy az úszó csapszegét tényleg csak az úszó ház tartja pozícióba. a tűszelepnek kicsit kotyognia kell de zárt állapotban semmit sem szabad mozognia.
csak előzetesnek:D már rajta van minden de azt még nem muti
nekem már jó a karbim, sikerült megforrasztanom. A titka az egésznek az hogy az úszó nem érhet hozzá a karbi belsejéhez ha tele van. ezt ugy tudod megcsinálni ha benne van a tűszelep meg a csapszeg is meg az úszó is, az úszó sík azaz vízszintes része a karbi házával pontos párhuzamot alkosson és ne menjen tovább felfele hanem megakadjon a tüszelep elzárása végett. nemtom érted é vagy sem. Ha nagyon szügséges lefényképezem. csak a te kedvedért. Bár már jásóképes a moci de csak a te kedvedért leszedem és megmutatom.:D
van pár eladó alaktrészem ami nincs már meg az két hűtőidom.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
mennyiért és mijen? no meg egy berugó kar is kéne!
Hej Emberek!

Kéééne nekem sehr fontos lenne egy pár alkatrész a Hondámhoz, MTX 125R...
most elővakarta a moccit aztán kis felújításko várnak rá.....
ha valaki bontja el a mocciját vagy tud az alábbi alkatrészek közül vmit mellőzni persze nem ingyen, az zörögjön rám majd valamilyen formában, telefonon emailben vagy akárhogy...
Kellene:
-Egy első fogaskereket biztosító lemez, amivel ugye biztosítom a fogaskereket hogy le ne essen, nekem kicsit kopott és lóg egy kicsit a fogaskerék....
- Egy hátsó felni mert az enyém foghíjjas lett és ha jutányos áron tud vki egyet attól megvenném az enyémnek ez a száma: E-18X2,15-DOT Radelli- jah ugyanehez, egy pár jó állapotú fékpofa meg egy fékpálca:))
-kipufogó sem lenne rossz, bár azt tudok csinálni is csak egy kis darab hiányzik belőle...
Nagyjából ezek lennének fontosabbak....

Előre is köszi ha valaki segít nekem...

Mail címem: giez@citromail.hu vagy telefonszámom: 06-20\327-47-53..... Non stop elérhető vagyok ezen.....
Hali nekem van 1 honda mtx 125R fejidomom
Hali nekem van hatso labtartom eredeti szurke csak 125 /os hoz !
Csak az a bajod hogy ömlik a benya?

XX.kerbe dolgozom, hozd el és megpróbálom megcsinálni. (XX.ker, Attila u.62)
set88 ha összedobtad a gépet majd dobjál már fel egy körbejárós videót amin megmutatod mien hangja van a gépnek meg hogy veszi a fordulatot, ilyesmi. :D amugy nem találtam bontóban se úszót, sehol. de most úgynézki hogy tűszeleppel van a baj, talán azt találok, de úszóból se ártott volna egy új. egyébként az egészséges hogy a tűszelep majdnem hogy lötyög, de inkább csak mozog a lyukban ahonnan a benzin lefolyik a karbiba? ja meg hogy az úszónak azt a kis ''csapszegét'' vagy nemtudom annak konkrétan mi a neve, tehát azt neked is a karbi alsó része fogja rá amikor összecsavarod? sajnos nemtudom hogy ez a megoldás gyári e vagy nem, és kezdek kifogyni az ötletekből hogy mi lehet a gond. nagyon idegesítő hogy ömlik a benzin a túlfolyón, mert nemtudom eladni a motort, pedig érdeklődnek a vevők, dehát már nem is értem, mert az úszószint jol van belőve, és ha kézzel nyomkodom zár a tűszelep, de volt olyan is hogy fentakadt:S
segítsetek pls!
Én is Pestmegyei vagyok és azon belűl Vác környéke.
Peti!

Hol laksz? Én is Pest megyei vagyok.
Próbálkozz bontókat keresni. Mi is azt szoktuk.
már nem kell szereztem 1et vaterán:D
hello
Nincs valakinek véletlen elfekvőbe egy első lámpája? ezen függ már csak a mocim Már meg szereztem mindent csak egy lámpa hiányzik.pénz nem lényeges csak korrekt ár legyen. Még egy Honda XL 600-as lámpa is jó csak kocka legyen......
Air-Strike hát nagyon örülnék neki ha meglehetne valahogy oldani.
hali,
keresek hátsó lábtartót, lehetőleg pirosat, esetleg idomokat(hátsó sárvédő, és a két hűtő idom érdekel, ezekből csak piros jó - bal vízpumpás, az olasz nem jó.) Illetve érdekelne még, hogy honnan tudom, hogy a hengerem nicasilos, vagy nem...? Előre is köszi a választ.
látod nigger én segítenék, de sajnos nincsen hengerem, szívesen adnék, ha elöbb szoltál volna oda adtam volna neked a kék mtx-emről.üdv süti
Valakinek nem küldtem el még valamit? Mert eléggé szét vagyok agyilag.
hello xhektor. már kértem segitséget de nem jelzet vissza senki pedig nem ingyen kérrem . nekem henger kellene ezért regisztem konkrétan ez lenne de lehet hogy csak saját magammal nem vagyok eggy hangon. ellég fontos lenne az alkatrész . nem akartam megbántani senkit .
Mi lenne ha leírnád mi a gondod? Még mielőtt nekimennél a Dunának.
Hello!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN SeT88!
hali mindenki. szeretnék segitséget kérni de nem igen segitenek itt az embernek . pedig reméltem hogy ha valahol itt segitenek. nekem is mtx 125-öm van nagyon be jöt mert meg bizhato. ha mégis segitene valaki életett mentene .