Csak üzemanyag ellátás probléma lehet (karbi-membrán).
Karburátorom nincs sajna.
A gázmarkolat is visszamegy normálisan, amikor lassan engedi vissza a fordulatot? Ez a jelenség levegőproblémára utal. Akkor szokott még ilyen történni, amikor a levegőcsavar túlságosan be van tekerve és megakad benne a tű "záródugattyúja".
A henger végméretes (53mm) egy hónolást még elbír ha a gyűrű engedi, hengerfej sérült de használható( rá volt gyógyulva a hengerre, szintte össze volt rohadva és az éle kapott) és a hőgomba nincs benne, főtengely felületi rozsdás(gyújtás és sonka rész) de polírral szerintem rendbe hozható, nem lesz új de használható. Viszont azt szét kell húzni megtisztítani-centírozni és egy új tűgörgőt kell belerakni, a hajtókar jó és rajta van mint ahogy a dugó is. A dugó egy fasza agyonkönnyített versenydugasz lehet-1db gyűrűs. A lendkerék felöli blokköntvényből ki van két helyen törve egy-egy darab, de szerintem hegesztéssel ki lehet pótolni.
Elég szar helyzet de nem reménytelen..............
Szinte ez egy komplett blokk volt............már szétszedtem.
MSN-em: nojbi22@freemail.hu
Ha kell valami megbeszéljük( olcsón megszámítom), írj ide vagy msn-re.
Air-Strike hozzád szólnék! Milyen alkatrészeid vannak eladók? Nekem lehet kellene 80-as henger, hengerfej, főtengely a hajtókarral és a dugóval, és a blokk két része!
Küldj az e-mail-emre elérhetőséget hogy hová postázzam a cuccodat.
Karburátorom nincs sajna.
A gázmarkolat is visszamegy normálisan, amikor lassan engedi vissza a fordulatot? Ez a jelenség levegőproblémára utal. Akkor szokott még ilyen történni, amikor a levegőcsavar túlságosan be van tekerve és megakad benne a tű "záródugattyúja".
Sikerült megkérdezni vkit?vmi ötlet a mocimról?
neked nincs egy karbid? eléggé gyanus az enyém ahogy viselkedik
www.odormotor.hu - gugattyúszett 6300
Mtx 80/125-ös első kocka lámpát vennék! idom nem kell csak a lámpatest! köszi
A táska eredeti svéd gyártmány!
Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.
Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...
még nem használtam...minden papírjával együtt eladó
jóval a bolti ár alatt!
ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
Elég szar helyzet de nem reménytelen..............
Szinte ez egy komplett blokk volt............már szétszedtem.
MSN-em: nojbi22@freemail.hu
Ha kell valami megbeszéljük( olcsón megszámítom), írj ide vagy msn-re.
van vkinek honda mtx 125-höz egy jó karbija?