Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. Nem kell valakinek mtx 125 dugó+gyűrű+tűgörgő? nagyon jó állapotban van! ha valakit érdekel vegyen fel msn-re farkas02@freemail.hu
Cső! Valaki nem tud Honda mtx bontót valamerre?
Xhektor!

Küldj az e-mail-emre elérhetőséget hogy hová postázzam a cuccodat.
Csak üzemanyag ellátás probléma lehet (karbi-membrán).
Karburátorom nincs sajna.
A gázmarkolat is visszamegy normálisan, amikor lassan engedi vissza a fordulatot? Ez a jelenség levegőproblémára utal. Akkor szokott még ilyen történni, amikor a levegőcsavar túlságosan be van tekerve és megakad benne a tű "záródugattyúja".
cső set88 látom te is motormágus vagy, nem tudsz nekem szerezni mtx80amhoz egy úszót meg egy tűszelepet?
szia.hátsó lámpabúra kellene(hibátlan)nem t milyen állapotba vannak az idomok.esetleg az egészért mennyit kérnél,?kerekek milyen állapotba vannak?
Air-Strike

Sikerült megkérdezni vkit?vmi ötlet a mocimról?
neked nincs egy karbid? eléggé gyanus az enyém ahogy viselkedik
www.pinkmotors.hu - prox hajtókar 13000
www.odormotor.hu - gugattyúszett 6300
és még valami: az 50-es mtx hajtókara jó a 80-aséra?
Hali! Tudnátok nekem netes oldalakat mondani, ahol találnék honda mtx 80-hoz hajtókart és dugattyút? A válaszokat előre is köszönöm!
Hali! Vegyel fel engem ! streetx@windowslive.com
Hát már említettem, nekem van egy 28as dellorto, ilyen volt nekem az mtxen, ez speciel egy apriliából jött...
vendég: fejidomod,olalidomod(ami jó állpotú,nem törött) nincs esetleg,illetve kuplungkar is érdekelne!
Tuti h jol felvettél mert msn nem jelezte ki h fel akarsz venni a partnerek közé?!
Üdv. Valaki esetleg meg tudná mondani mekkora gyárilag a főfúvóka 125ös mtx-be? (Dellorto 24-es karbival van szerelve)! Előre is köszi,fontos lenne!
Hello
Mtx 80/125-ös első kocka lámpát vennék! idom nem kell csak a lámpatest! köszi
Eladó a képeken látható vadonat új karcmentes gerincvédős BOBLBEE motoros hátizsák.

A táska eredeti svéd gyártmány!

Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.

Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...

még nem használtam...minden papírjával együtt eladó

jóval a bolti ár alatt!

ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
A henger végméretes (53mm) egy hónolást még elbír ha a gyűrű engedi, hengerfej sérült de használható( rá volt gyógyulva a hengerre, szintte össze volt rohadva és az éle kapott) és a hőgomba nincs benne, főtengely felületi rozsdás(gyújtás és sonka rész) de polírral szerintem rendbe hozható, nem lesz új de használható. Viszont azt szét kell húzni megtisztítani-centírozni és egy új tűgörgőt kell belerakni, a hajtókar jó és rajta van mint ahogy a dugó is. A dugó egy fasza agyonkönnyített versenydugasz lehet-1db gyűrűs. A lendkerék felöli blokköntvényből ki van két helyen törve egy-egy darab, de szerintem hegesztéssel ki lehet pótolni.
Elég szar helyzet de nem reménytelen..............

Szinte ez egy komplett blokk volt............már szétszedtem.
MSN-em: nojbi22@freemail.hu
Ha kell valami megbeszéljük( olcsón megszámítom), írj ide vagy msn-re.
Hali. Ha van valakinek mtx {japán} henger érdekelne nagyon .atac henger
Air-Strike hozzád szólnék! Milyen alkatrészeid vannak eladók? Nekem lehet kellene 80-as henger, hengerfej, főtengely a hajtókarral és a dugóval, és a blokk két része!
Roland felvettelek msn /re!Ott megbeszeljuk!
hy

van vkinek honda mtx 125-höz egy jó karbija?
a 80as levegős mtx-em nagyon gyengén adja a szikrát és nem is minden rugásnál szikrázik. Szerintetek mi a hiba? Gyújtótekercs, jeladó?
oksika
Hali ! Olasz hoz vannak ! De a motor blok mar nincs meg !Es mi erdekelne?