nos megkérdeztem és aszt mondták hogy felejtsem el mert nem gyártanak már ilyeneket..... úszóra azt tudom mondani hogy rézből talán lehet csinálni de akkor pontosan ki kell számolni a térfogatát, ami a tűszelepet illeti, kell keresni hasonló motorét. Yamaha dt sokban meg egyezik. ennyit tudok most perpill mondani. van még a környéken bolt ahol nem voltam ott általában a föld alól is előkerítenek bármit, ott még megnézem hogy mi a helyzet mert nekem is kell mindenképpen.
sziasztok érdelkene engem egy jó állapotban lévő komplet váltó ha tudtok menyiért? vagy esetleg komplet blokk is érdekelne henger, hengerfej nem baj ha nincs rajta ha tud valaki irjon elöre is köszi
üdv: energia
Köszi hondafever, megpróbálom a tisztítást! Amugy sztem a hőgombám halott, vagy legalább is a hőfokmutatóm meg sem mozdul , aztán lehet, hogy csak valami érintkezési problematika
Üdv! Fél éves pitbikeozás után újra visszaülnék egy MTX-re, azonban nemsok pénzem van így a lassú összerakás mellett döntöttem. Akinek esetleg lenne 80as vagy 125ös váza, esetleg telókkal tankkal 1-2 idommal valami baráti áron az írjon legyen szíves, és fontolóra veszem.
ilyesmi idomosra gondoltam: http://www.jrmotor.com/images/...
de csak ha szimpla váz az sem baj, majd keritek hozzá idomot :)
detto nekem is ugyan ez a gondom, forrasztva van az úszó, szorul, és ha ki nyitom a csapot ömlik a benzin, akkor ha megkérdezted és tudsz vmit mondani irj légyszives
hát ha komplett karbit kérsz akkor talán adnak, de nem látom nagy esélyét hogy külön alkatrészt fogsz találni. Nekem is kéne úszó mert az enyém össze van már forrasztva és ha tankolok beszorul és ömlik a benzin belőle......De ettől függetlenül holnap megkérdezem a boltba mert ma nem sikerült eljutnom odáig.
Brucelee nekem is ilyesmit csinált az mtx, nekem állandoan felforrt, takarits ki a hűtőrendszert, és ha nem segít akkor pedig szedd ki a hőgombát, énis azt tettem, és most jó.
voltam már majosházán párszor, az nsr re is ott vettem kiput, de egyszer akartam ott venni az mtx hez egy gázbowden elosztót, és elzavartak a picsába hogy ilyen nekik tuti nincs, pedig egy hangárnyi cuccuk van, és azota annyira nem mutatok feléjük erős szimpátiát, de ha aztmondod hogy ott van akkor pénteken lenézek.
Kis segítséget kérnék.
MTX RII vizes, ha hosszabb útra megyek vele (kb 25 km) néha gondol egyet és a hűtőviz nagy részét kinyomja a túlfolyón egy szempillantás alatt.
Szerintetek a termosztát lehet a bibi, vagy valami tömődés?
Előre is köszi a segítséget!
hát most megfogtál..... Úgy is szedem szét a karbimat leveszem a méreteket és pár nap múlva szólok hogy mivan. holnap elvileg megyek cuccokat rendelni és akkor rákérdezek.amugy nem tom hogy működik-e még a Majosházi motorbontó vagy sem de ott van rengeteg cucc MTX-hez meg mindenféle Japán mocikhoz.
üdv: energia
Elküldtem a csomit!
ilyesmi idomosra gondoltam:
http://www.jrmotor.com/images/...
de csak ha szimpla váz az sem baj, majd keritek hozzá idomot :)
Köszi!
MTX RII vizes, ha hosszabb útra megyek vele (kb 25 km) néha gondol egyet és a hűtőviz nagy részét kinyomja a túlfolyón egy szempillantás alatt.
Szerintetek a termosztát lehet a bibi, vagy valami tömődés?
Előre is köszi a segítséget!