Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali !Persze vegyel fel msn re!
Lenne egy jó üzletem, ha nyélbe tudom ütni, adok neked tengelyt.
Még kb 1 órát msn-en fenn leszek.
Igen sajnos az a baj vele ahogy mondod hogy lenyalódott:S
Hali vendég!

Az jó én Pákozdon lakom, felvehetlek msnre? Ott megtudnánk beszélni a továbbiakat!
Kijavítalak: az a tengely (bordás tengely) kell neked ami a blokkból jön ki és rajta van az első lánckerék és a lánc (másnéven: kihajtás)
Azt külön nem tudom neked odaadni, csak kompletten váltó többi részével együtt, amit 15000-ért árulok.

Tiéden elnyalódott a bordázat?
Air-Strike nekem az a része kéne ami kijön blokból a lánckeréknek pontos nevét sajnos nem tudom csak azt hogy arra megy rá a fogaskerék és a lánc:D. válaszod előre köszi.
Hali ceruza! Pest megye Diosd !
oké köszi a segitséget
125-öshöz nincs cuccom. Szed le a deknit és nézd meg, hogy valóban az akad-e meg. Kézzel váltogasd fel-le, közben tekerd a hátsókereket, hogy a váltósoron a fogaskerekek ne akadjanak össze, mert az megtéveszthet.
Ha esetleg látni nem is, de érezni fogod mi akad.
és ha az neked jó akkor azt mennyiért adnád el nekem?
Az a léptetőkarod lehet kopott ami a váltótengely végén van és az összeakad a léptetődobbal. Erre gondolok hirtelen............
Hali!
Légyszíves nekem is küldd el e-mailben!
vincze_gabor@hotmail.com
nem tudjátok hogy mért csinálja az a váltóm hogy felfele pakolva jól müködik de mikor lefelé rakom akkor1,2,3 nál már lent marad olyan mintha beakadna de ezt most az utóbbi időben csinálja!
Ha tudtok segitsetek
vendég majd irok hogy kell e mert a váltó fontosabb lenne sajnos!
helló és az teljesen jól müködik? nem kopott?
és a postaköltség mennyi lenne mert sajna nincs anyi pénzem kb 12000van mert most vettem dugót a mocimba
Mire gondolsz? kihajtás-lánckeréktengely(váltó) vagy kiegyenlítő tengely része?
Nekem van váltó eladó, ha érdekel. Váltótengellyel, villasorral, léptetődobbal, fogaskeréksorral, kompletten 15000.
Köszi a segítséget! SeT88, sokat segítenél ha elküldenéd a rajzokat a balint2005@freemail.hu-ra. Egyébként nekem NS-hez kellenének de úgytudom egy időben mind2-t ugyanazzal a blokkal gyártották. Esetleg olyan rajzod nincs amin láthatók a henger pontos méretei, ugyanis az enyémnek az alsó részéről, ami bele megy a blokkba, letörtek darabok, vagyis pontosabban szinte eltünt az a rész így most majdnem sík lapos a henger alja. Elvittem hüvelyeztetni de aztmondták h csak úgy tudják megcsinálni ha viszek egy másik hengert mintának vagy megadom nekik a pontos méreteket...
Helló. Olyanban kérném a segítségetek, hogy a motoromhoz lenne szükségem karburátorra. Motor: Honda MTX 50R (vízhűtéses), mondták hogy az MT50, MTX50 és talán az MT80 és MTX80-as karburátor is jó rá. Ha van eladó karburátorotok akkor árat is írjatok. email címem: supliczi@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
MTX 80 R2 hátsó kerékagy állítható? Mármint nekem kotyog igen szépen, és igy két nyomon haladok vele, ami nem nagyon tetszik nekem. Lehet állítani, vagy csapágy csere? Még nem szedtem szét így nem ismerem.
SeT88! Robbantott ábrákat, meg rajzokat eltudnád nekem is küldeni? nagygab81@freemai.hu
Előre is köszönöm!
üdv és nagyjából hol található?
Hali!energia 3000
Hali ! A tank 5000+a vaz 10000+a telo 8000/23000ft!
hali!

Mi az ára így együtt? :)
vendég menyibe adod?