Szia! Én is kerestem sok helyen,de nem találtam eredetit ami még nikasilos! Így nekem is vennem kellett egy újra perselyezettet! A vaterán van nevetséges áron (5000FT) szintén acél perselyes,dugó nélkül, 56mm átmérőjű kell bele! Nem tudom ezzel segítettem-e! Viszont sérült hengerem( meg van húzva) nikasilos van nekem is,illetve VENDÉG nevezetű fórumozónak,de ezek szintén újraperselyzést igényelnek! Jobban jársz ha megveszed a vateráról!
SZeVaSztoK!
HONDA 125 MTX (olasz)
JÓ ÁLLAPOTÚ NICASILOS ATAC HENGERT VENNÉK
Kinek van eladó Atac henger olasz verzióhoz ?
Ha valakinek van kérem írja le a furat méretét.....ÉS ÜSSÜK NYÉLBE AZ ÜZLETET.....
Zolee23!
Arra tudok gondolni, hogy a kipufogó nem rá való és nagyon lefolytja a motort. Mi van rajta?
Vagy még esetleg szimeringes lehet és nincs kellő elősűrítés. Nézd meg hogy a hajtóműolajad nem-e benzinszagú pl.
Nem hiszem el, hogy ilyen gyenge a motorotok nostrummal együtt.
Érdekes........................
Ma este megkérdezem az egyik motorokhoz nagyon jól hozzáértő haveromat.
Hello mindenki . szeretnék segitséget kérni, szükségem lenne egy mtx 125 {japán} hengerre. vizes + poweres. Ha lehet alap méretes 65.00 . elöre is kösz mindenkinek .
Mintha itt lenne volna szó nemrég az olajpumpa légtelenítéséről...
Ha nem azért leírom hogy ha esetleg nem lenne rádugva még az olajcső légtelenítési célzatból, akkor mindenképpen el kell tömíteni a karbin az olajbeömlő nyílást hogy ne szívjon falsot...
HONDA 125 MTX (olasz)
JÓ ÁLLAPOTÚ NICASILOS ATAC HENGERT VENNÉK
Kinek van eladó Atac henger olasz verzióhoz ?
Ha valakinek van kérem írja le a furat méretét.....ÉS ÜSSÜK NYÉLBE AZ ÜZLETET.....
Szívócsonk megvan hozzá?kompletten az egész kéne,súberestől.
Zolee23!
Arra tudok gondolni, hogy a kipufogó nem rá való és nagyon lefolytja a motort. Mi van rajta?
Vagy még esetleg szimeringes lehet és nincs kellő elősűrítés. Nézd meg hogy a hajtóműolajad nem-e benzinszagú pl.
Nem hiszem el, hogy ilyen gyenge a motorotok nostrummal együtt.
Érdekes........................
Ma este megkérdezem az egyik motorokhoz nagyon jól hozzáértő haveromat.
Karbid van esetleg?
Ha nem azért leírom hogy ha esetleg nem lenne rádugva még az olajcső légtelenítési célzatból, akkor mindenképpen el kell tömíteni a karbin az olajbeömlő nyílást hogy ne szívjon falsot...