Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.melyik van ?olasz vagy japán.nekem olaszhoz kellenének cuccok
Hali .1600ft ba eggyezzunk meg ! e/mail cim ?
Ez egy dellorto phbh 28 RD karbi, szivató része hiányzik, súber megvan... Egy aprilia Af1en volt ezelött szolgálatban...
135.oldalon vannak a kepek a hengerrrol!
Helosztok nekem lenne 1 Nikasilos henger,hengerfelyem olasz blokk /os hoz! A henger enyhen serult!
Most néztem,úgy látom már nincs meg a vaterás...
Szia! Én is kerestem sok helyen,de nem találtam eredetit ami még nikasilos! Így nekem is vennem kellett egy újra perselyezettet! A vaterán van nevetséges áron (5000FT) szintén acél perselyes,dugó nélkül, 56mm átmérőjű kell bele! Nem tudom ezzel segítettem-e! Viszont sérült hengerem( meg van húzva) nikasilos van nekem is,illetve VENDÉG nevezetű fórumozónak,de ezek szintén újraperselyzést igényelnek! Jobban jársz ha megveszed a vateráról!
SZeVaSztoK!
HONDA 125 MTX (olasz)
JÓ ÁLLAPOTÚ NICASILOS ATAC HENGERT VENNÉK
Kinek van eladó Atac henger olasz verzióhoz ?
Ha valakinek van kérem írja le a furat méretét.....ÉS ÜSSÜK NYÉLBE AZ ÜZLETET.....
És mennyiért adnád?
Szívócsonk megvan hozzá?kompletten az egész kéne,súberestől.
Nekem van egy dellorto 28as...
nojbi22@freemail.hu

Zolee23!
Arra tudok gondolni, hogy a kipufogó nem rá való és nagyon lefolytja a motort. Mi van rajta?
Vagy még esetleg szimeringes lehet és nincs kellő elősűrítés. Nézd meg hogy a hajtóműolajad nem-e benzinszagú pl.
Nem hiszem el, hogy ilyen gyenge a motorotok nostrummal együtt.
Érdekes........................
Ma este megkérdezem az egyik motorokhoz nagyon jól hozzáértő haveromat.
Kell az olajszivattyú. Küldj emailt, megbeszéljük.
a gázbowdent most csináltam meg a membrán meg tuti jó
Oké mind1, köszi, kuplung lehet érdekel majd,de még utána járok,h mi van az enyémmel,lehet megtudom csináltatni a lamellákat.
Amit tudok adni: váltó összes része, kuplung, vízpumpa tengely, kiegyenlítő tengely, főtengely fogaskerék, egyéb közvetítő fogaskerekek tengellyel, olajszivattyú, membrán szívócsonkkal (sérült, 1 csavarfelfogatásnál törött), kuplung dekni, vízpumpa-ház fedél.
Karbival sajnos nem szolgálhatok.
Hello. bocs de ell irtam a méretett. A henger méret alapban 56.00 a mtx 125 {japán} nak.
Hello!
Karbid van esetleg?
Hello mindenki . szeretnék segitséget kérni, szükségem lenne egy mtx 125 {japán} hengerre. vizes + poweres. Ha lehet alap méretes 65.00 . elöre is kösz mindenkinek .
Van, 5000 kompletten.
Air-Strike olaj szivattyú érdekelne fogaskerékkel együtt.
1600!Lejjebb nem meek
Mintha itt lenne volna szó nemrég az olajpumpa légtelenítéséről...
Ha nem azért leírom hogy ha esetleg nem lenne rádugva még az olajcső légtelenítési célzatból, akkor mindenképpen el kell tömíteni a karbin az olajbeömlő nyílást hogy ne szívjon falsot...
Az nem lehet hogy a gázbowdened akadozik, vagy a membrán szarakodik?
Egyezzünk már ki 1500ba