Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1800 es viheted
1500ft ban meg tudunk egyezni?
Hali!Roland.1boritekban simman elfer.100ft a postakoltseg surgossegivel!
sajna gyerekek semmi nem segít rajta,állítottam jópárszor,de semmi,annyit elértem hogy most már csak 2000-et forog alapjáraton de gázra felugrik és nagyon nehezen csökken vissza a fordulat,feladtam a témát,lehet h megválok tőle,nincs erőm többet baszakodni rajta,akit érdekel az írjon
A karbi alsó részén (belül az egyik oldalfalon) az öntvényből kilóg egy 4-5mm széles 2mm vastag magasság mérce( elvileg kell benne lennie ilyen), ha összeszorítod és megnyitod a csapot, megvárod még a benzin megáll, elzárod a csapot, leveszed a karbi alját és akkor jó a szint amikor a mérőpont tetejéig ér. Addig állítsd az úszót amíg ez a beállítás nem lesz jó.
sokadikx

köszi megpróbálom e szerint állítani a karbit,aztán meglátjuk
Amit most leírok az nem szentírás. A karbiról pohár le, benzincső bekap és fúj. Így meglátod hogy hol zár el teljesen.
1.-es rajz alacsony úszószinz
2. rajz magasabb úszószint
Ez alapján kell állítani, de mivel nincs pontos adat így csak totózni lehet mi a helyes érték.
Ha összeszerelés után folyik belőle a benzin akkor kicsit meg kell kocogtatnia karbit, mert lehet felakadt. Ha ezután is folyik akkor túl magas az úszószint vissza kell állítani 1 kicsit.
Meg kell nézni hogy a fúvókák tiszták e.
Ez ugye egy boritékban simén elfér?
Hali ! 2000ft/ra gondoltam .
Sokadikx!

Azt igy le tudod irni h merre állítsam az uszónak a kis pöcök részét?
vhogy így megy,kulcs kapcsol,benzincsap nyit,szivató le,aztán az első pár rugásra csak 4ezerig pörög,és onnan fokozatosan esik vissza a fordulat és végül leáll,gázhúzásra meg behörög elég csúnyán,amikor meg már rárugtam párat gondol egyet és kiforgatja az órát és le kell állítanom kulcsal
80-as vizes blokk alkatrészek eladó méret egyeztetéssel, ha valakit érdekel.
Gábor!

Elküldtem a csomit. Sok sikert a puzzle-hoz!
No végig olvastam. Ha alapjáraton felpörög és ha ráhúzod a gázt akkor behorkol, akkor nagy eséllyel üzemanyag problémája van. Szerintem a karbiban az úszószinted alacsony. Olvastam, hogy leellenőrizted, hogy zára tűszelep az oké, de nem mindegy hogy hol.
Helyes irányba lett betéve a szimerimg?
Helló
Főtengely szimering hibája okozhat vagy valahol falsot szív pl.
Előre is köszönöm!
gaborbodnar@hotmail.com
szia kössz a gyors választ és mennyit kérnél érte?
suber is meny fel meg le rendesen,nem akad és nem törött
mielőtt hozzámkerült müködött,egyszercsak ezt kezdte el csinálni,minden a helyén van,főtengelyszimering csere megvolt
Üdv!
Nincs valakinek véletlen Honda MTX 125-höz (olasz)
olajtartály kimeneti gumi tömítés ahol kimegy az olaj....
köszi mindenkinek
Hali Roland! Nekem lenne 1 !Honda mtx 125/be.
Nem akadt fel a súber? Szerintem csak ez lehet... Ott keresgélj... Ha simán vissza tud menni a helyére, akkor érdemes kiszedni és megnézni nem törött e...
Nem olvastam vissza, nincs annyi időm, de működött ez a gép? Tehát hirtelen kezdte el csinálni? Vagy amikor hozzádkerült már ilyen volt?
Sziasztok szeretném megkérdezni h nincs e valakinek hengerfejbe hőfokmérő gombája?köszi hello
ez is baj nálam hogy semmit nem reagál semmien csavarra a karbin,tök mindegy h kivan tekerve vagy tökre be,semmi,felpörög és nem áll le...(csak a kulcsal leállítom),
Zolee_23 akkor próbáld meg az alapjáratot állitani azt próbáltad mit reagál rá?