sajna gyerekek semmi nem segít rajta,állítottam jópárszor,de semmi,annyit elértem hogy most már csak 2000-et forog alapjáraton de gázra felugrik és nagyon nehezen csökken vissza a fordulat,feladtam a témát,lehet h megválok tőle,nincs erőm többet baszakodni rajta,akit érdekel az írjon
A karbi alsó részén (belül az egyik oldalfalon) az öntvényből kilóg egy 4-5mm széles 2mm vastag magasság mérce( elvileg kell benne lennie ilyen), ha összeszorítod és megnyitod a csapot, megvárod még a benzin megáll, elzárod a csapot, leveszed a karbi alját és akkor jó a szint amikor a mérőpont tetejéig ér. Addig állítsd az úszót amíg ez a beállítás nem lesz jó.
Amit most leírok az nem szentírás. A karbiról pohár le, benzincső bekap és fúj. Így meglátod hogy hol zár el teljesen.
1.-es rajz alacsony úszószinz
2. rajz magasabb úszószint
Ez alapján kell állítani, de mivel nincs pontos adat így csak totózni lehet mi a helyes érték.
Ha összeszerelés után folyik belőle a benzin akkor kicsit meg kell kocogtatnia karbit, mert lehet felakadt. Ha ezután is folyik akkor túl magas az úszószint vissza kell állítani 1 kicsit.
Meg kell nézni hogy a fúvókák tiszták e.
vhogy így megy,kulcs kapcsol,benzincsap nyit,szivató le,aztán az első pár rugásra csak 4ezerig pörög,és onnan fokozatosan esik vissza a fordulat és végül leáll,gázhúzásra meg behörög elég csúnyán,amikor meg már rárugtam párat gondol egyet és kiforgatja az órát és le kell állítanom kulcsal
No végig olvastam. Ha alapjáraton felpörög és ha ráhúzod a gázt akkor behorkol, akkor nagy eséllyel üzemanyag problémája van. Szerintem a karbiban az úszószinted alacsony. Olvastam, hogy leellenőrizted, hogy zára tűszelep az oké, de nem mindegy hogy hol.
suber is meny fel meg le rendesen,nem akad és nem törött
mielőtt hozzámkerült müködött,egyszercsak ezt kezdte el csinálni,minden a helyén van,főtengelyszimering csere megvolt
Nem akadt fel a súber? Szerintem csak ez lehet... Ott keresgélj... Ha simán vissza tud menni a helyére, akkor érdemes kiszedni és megnézni nem törött e...
Nem olvastam vissza, nincs annyi időm, de működött ez a gép? Tehát hirtelen kezdte el csinálni? Vagy amikor hozzádkerült már ilyen volt?
ez is baj nálam hogy semmit nem reagál semmien csavarra a karbin,tök mindegy h kivan tekerve vagy tökre be,semmi,felpörög és nem áll le...(csak a kulcsal leállítom),
köszi megpróbálom e szerint állítani a karbit,aztán meglátjuk
1.-es rajz alacsony úszószinz
2. rajz magasabb úszószint
Ez alapján kell állítani, de mivel nincs pontos adat így csak totózni lehet mi a helyes érték.
Ha összeszerelés után folyik belőle a benzin akkor kicsit meg kell kocogtatnia karbit, mert lehet felakadt. Ha ezután is folyik akkor túl magas az úszószint vissza kell állítani 1 kicsit.
Meg kell nézni hogy a fúvókák tiszták e.
Azt igy le tudod irni h merre állítsam az uszónak a kis pöcök részét?
Elküldtem a csomit. Sok sikert a puzzle-hoz!
Főtengely szimering hibája okozhat vagy valahol falsot szív pl.
gaborbodnar@hotmail.com
mielőtt hozzámkerült müködött,egyszercsak ezt kezdte el csinálni,minden a helyén van,főtengelyszimering csere megvolt
Nincs valakinek véletlen Honda MTX 125-höz (olasz)
olajtartály kimeneti gumi tömítés ahol kimegy az olaj....
köszi mindenkinek
Nem olvastam vissza, nincs annyi időm, de működött ez a gép? Tehát hirtelen kezdte el csinálni? Vagy amikor hozzádkerült már ilyen volt?