Sziasztok!
Kérlek segítsetek,kosárban kaptam egy 80-as MTX -et.
Sajnos a sebváltó a hézagolók,és a fogaskerekek miatt komoly fejtörést okoz. Valamilyen javítási kézikönyv kellene,vagy fényképes dokumentáció.
Köszi!
hali!
Én most csináltattam hfejtömítést,ugy h lerajzoltam,elfaxoltam 4 órán belül megcsinálja, de lehet tud polcról is adni meg kell kérdezni,2 nap alatt itt volt postán, OLCSÓ és JÓ szerintem.
Kovács Zoltán tömítéskészítő 0620-934-66-59
Mogyoródon munkálkodik
Szerintem azt a hengert hanyagolom amiben most erdekes a menet inkabb a masikat leesztergaltatom fatterrral es abban jo is a menet . ES nem tudjatok hogy lehet e kulon kapni henger fej tomitest mert en szett ben vettem gerecse motor /nal .
Helosztok! Lenne 1 kerdesem hozzatok ! A mocim bekopte a gyertyat es letakaritottam .Kezdtem visszacsavarni a gyertyat es megakadt a negyedenel .Megneztem a menet nincs szetverve semmi csak lett a a menet kozepen 1 pukli ,vagyis 1mm/es hejen elnyalta,tovabb jo.Nem tudom mit tegyek .Amugy van 1 masik hengerfejem az ami a kepen van szerintem kuka ,de volt aki azt mondta nekem hogy az meg jo . Elorre is kosszi a valaszt! Boccs az\ irasom miatt ./angol xp/
hát akkor nem tom gyertya esetleg kitudod másikra cserélni? nézd meg bár mikor nekem az rossz volt beindul csak mikor gázt adtam neki fuladt! azt még próbáld ki hogy ha tudod!
hy,a karbit már kitakarítottam,belefolytam abba a részbe ahol megy a benzin be és folyamatosan nyomtam fel az uszót,ésa végén elzárt elvileg az is jó....és egyszerüen nem segít semmi rajta
Vki segítsen nekem mert már nincs több ötletem.Van egy 125-ös mtx-em,most volt generál,azzal nincs is probléma,kicseréletem a főtengelyszimeringet is,és ahogy rárugok felpörög és ha nem állítanám rá akkor forogna maximumon ameddig szét nem esik,a benzin levegő csavarra abszolut nem reagál,gázhúzásnál meg befullad mint az állat,ha vkinek van vmi ötlete kérem segitsen nekem,
köszönöm
az a baj h mielőtt szét volt szedve a blokk már akkor is felpörgött,amugy jelen van mind2 fogaskerék...