Sziasztok!
Van egy vizes 80 as mtx em....a minap jöttem haza (nem mondom h alapjáraton, de azért nem is nyelezem folyamatosan) egyszer csak elkezdett csörögni (akkor kellett volna megállni:) aztán egy csattanással megállt. Szétszedtem, a dugó volt az oka, az oldalának a fele kitört, csapszeg is kétfelé, illetve a tetején van valami horpadás, kb mintha megolvadt volna. Azt szeretném megkérdezni, h szerintetek ennek mi lehet az oka, mert nem szeretnék megint így járni...volt benne vagy 5000 km, meg 40 ezer ft, és most kb kezdhetem elölről. Víz volt benne...létezik h ilyen szar minőségű volt a dugó?
Boccs az evjaratot felre irtam DE amugy mar mashonnan megrendeltem /gerecsemotor.hu/rol Azzze kossz A VALASZT de tenyleg surgos volt .Es az Rmc /csak hengerfej tomitest baszta el mert v mi mas meret ,de a tobbi jo lett volna .
Sziasztok! Azt szeretnmém kérdezni hogy valakinek lenne-e Honda mtx 80-as motorhoz lendkerék stiftje, mert az enyém elégé deformálodot és kénne egy jobb ha akad valakinek. Segitséget elöre is köszi. Üdv mindenkinek és jó motorozást! Atesz
ezt úgy írod mintha meg akarna ölni vki, ha nem csinálod meg tegnapra... előszöris..
másodszor... elég rosszul hiszed sztem hogy 98 as.. nagy ritkaság lenne.. a henger szívócsonkján rajta van az öntés éve. enyim 85 ..
sztem érdemes meglesni azt.. nemhinném hogy abból a szériából dolgoztak 98 ban mint 89- ben
sztem kicsit más hangvételű hozzászólást is írhatnál.. az elsőnél nem szóltam..
csak engem zavar?
meg elég kevés infót írsz...és az sem mond sokat
az RMC-t már mondtam hogy ratyi a hozzáértés.. nem hallgatsz rám..
pink motors mbx/mtx125 ként kell rendelni..még az árát is mondtam msn en.. jaah.. és nem árt ha tudod hogy olasz vagy jappo a géped
elég ciki ha rosszat hoznak másodjára is
üdv
Sziasztok, vki meg tudná nekem mondani h mtx 80 rII-ben hol van a folytás és ki lehet e venni belőle anélkül h vmi baja lenne később amotornak? Előre is köszi!
Szevasztok! Nincs valakinek esteleg olcsón egy Honda mtx125 Váz?a motor 87-es évjárat !Ha valakinek van az légyszí szóljon!
az adatlapomon ott az msn címem is!
Üdv! Levegős 80-as mtx-hez keresek ülés alatti oldaldekliket,lehetőleg piros szinben,jo állapotút. Akinek van a 20-8027877 számon hivjon vagy csak csörgessen meg és visszahivom (vagy sms).NE itt válaszoljon és ne küldjön emailt mert ezekkel nem foglalkozom!(ez a hozzászolás feladásom is kb 20 percembe tellett.....) Köszöntem
sziasztok segitséget szeretnék kérni.. keresnék honda xl 125 vagy 200 hoz gyujtást, vagyis ami fennt van a himba tengeléy végén az a röpsúlyos dolog kellene..mert nekem szétt hullott. ha valak itud valamit hogy honnan tudok beszerezni vagy megoldást erre az kérem válaszóljon..
Megeggy kerdesdem lenne ! Leszedtem a hengert meg a dugattyut is belenyomtam a dugattyut a hengerbe es nem kotyog semmit .Nem tudom lehet fals levegot szivott azert nem indult csak befecskendezesre .Mostmar nem ertem mi baja lehet .legyszives irjatok v mit erre hogy mi lehet a baja. Es amugy ha befecskendeztem beindul megyek vele es bemelegszik leallitom .Addig elindithato amig meleg Lehet hogy a gyuru 1 kicsit kopott el mar akkor nem indul .NEm tom . Elorre is koszi a valaszokat!
125-ös mtx-en mivel szoktátok levenni a kuplungkosár egyedi anyáját?
egyébként ehhez egy specko szerszám mennyibe kerül kb?