Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali nekem van 1 kocka vaz/am ! Elado!
Üdv! Valaki esetleg meg tudná mondani,mekkora a 25-ös r2 nek az első telló szárainak az átmérője?
Hellosztok nekem még mindig kellene Honda mtx váz 1987-hez!

Szóljon ha van valakinek! Msn-em az adatlapomon!
de az enyém 80as volt
hali
velem is megesett ez, sokat jártam utána, végül gerecsemotortól ingyen(!) kiküldték egy kis dt karbijának levegőcsavarját és pont jó volt bele....
Helosztok!Meg tudjatok mondani hogy honnan tudok a karbim/hoz levego csavart szerezni?Mert elhagytam Es ha valakinek lenne folosben 1 az szoljon mert erdekel ! Elore is koszi a valaszokat !
gerecsemotor.hu
sziasztok a dugatyú menyire lóghat az mtxbe?
de ha van valakinek én meg veném létfontoságu a dolog köszi mindenki nek
sziasztok nekem szükségem lenne egy 125ccm-es hengerre .dugoval,gyürüvel lehetöleg mügödöképeslegyen csak akkor érdekel. holl keressem.
Próbáld megmelegíteni hőlégfúvóval (ha van)a hengerfejet, műanyag kalival megkocogtatni vagy ilyesmi. Az a baj hogyha kibeleznél egy gyertyát, és avval próbálnád meg lerángatni a hengerfejet lehet a menet sinylené meg mert alu ötvözet................

Hát nem tudom..... ragasztott vagy össze van rohadva a csavaroknál?
Vagy esetleg megpróbálhatod fékolajjal beáztatni a tőcsavarokat, (az jól be tud szivárogni) csak vigyázz mert előbb-utóbb megeszi a festéket. Olyan mint a kromofág-csak óvatosan!
gyerekek segitsetek a hengert egyszerüen nem tom leveni mien trüköt tudtok nekem mondani (lehetőleg ne pajszer meg ilyenek legyenek ) segitséget köszönöm előre is
vegyél fel msnre
energia1987@hotmail.com
szia de van szerelési mutnutatóm is de nem magyar de sok sok kép is van melékelve mit hogy kell szétszedni és összerakni
Szeva van estleg még ilyen mtx es ujság cikked vagy szerelési utmutató?
Mert van egy kis problémám eltörtem a blokk hátulján valami müanyag pipát ami a blokkból jön ki és nem tudom hogy az milyen pipa volt vagy hova kellett volna kötnöm ( hülye gyerek felujít de nem irta fel hogy mo hova megy ) )
köszi
aláhuzatm a lényeget benne hirtelen ezt találtam itthon:
janzso14 amit mondasz nem igaz meg is mondom mért:
1, - gyári adatokban le van irva hogy első telszkóp olaj van amit képet tetél fel azon is ott van az olaj leeresztő csavar!
2, - a szelep a teló keményitéséhez van itt lehet állitani levegóvel
3, - ha szétszedes látod a belsejét azonal hogy nem gáz van benne

De a hátsó teklóval egyet értek hogy gázos!
Gyertya elég furán nézett, ki, nem fehér volt, inkább ilyen fekete szürke, de érdes, égett volt a felülete...Dugó márkáját nem tdom, hajtókarból, proxot, vettem, csapágyakból is faszát...dugóval nemigen foglalkoztam, pedig kelett volna úgy látom...karbi jol volt beállitva sejtésem szerintem, nem vettem el tőlle a nyálat
Sziasztok aki azon töri a fejét h MTX-ének az első telójába levegőt fúj az felejcse el!A Honda MTX tipusu motorjainknak az első teleszkópja Gázteleszkóp,szóval károsítja a teleszkópot.
nem egyedi, csapágyanyának hívják, amúgy ha sufnituningolsz akkor ha jól emléxem(ez nem tuti) 19 es krovát flexxel méretrefabrikáltam, de csak légkulcsal tudod majd leszedni.. és nehogy betámmasszál valamit a kuplunghoz amikor nyitod le,. mert eltöröd. légkulcs a tuti azzal a körmös kulccsal-
hézagolni kell a váltót-- olvass viszább, keress a fórumban. sztem 100. oldaltól visszább lesz
létezhet.. írhatnál márkát is.
amugy a rossz üzemanyagszegény keverék is okozhatja, mert annak magasabb a hőmérséklete, és nem hűti le a dugó tetejét. nem volt fehérre égve a gyertya?
Működőképes blokkja nincs valakinek egybe? Gyújtás, karbi nem kell feltétlen
na leszedtem a kuplungkosarat végre.na de az itt a nagy gond, hogy kidobálja másodikat terepen mi lehet a baja?
Helosztok ! Elado honda mtx 125R alkatreszek PL./karbi,levego szuro,1 egesz vaz ,fejidomok,rugostag /sima,kormany ,elektronika ,kapcsolok ,duda,elso felni kerek agy,lanc,ules,tank,lancvedo,gyujtas ,stb....A blokk mar nincs meg ! Olcso minden !
szevasztok, nincs vkinek egy úszó+tűszelepe mtx 80nak a karbijába, enyém megadta magát, fontos lenne irjon akinek van, kössz