érdemes cserélni elhiheted, nekem a főtengelycsapágy esett szét..ha előtte szétszedtem volna megúsztam volna kb 40 rongyból a teljesfelújítást így lazába 80-90 lett... hogy nem cselekedtem időben amikor halottam a csörgést. először nézd meg hogy kb mi csöröghet,lendkerék deknit vedd le. ha nem blokkbelsőből jön akkor lehet mázlid van, de nem valószínű. én most tervezgetek sebesség, fordulatszám és benzinszint mérőt kreálni a moccomba a gyári dobozába, visszajelzőkkel mindennel :) már egy fordszámmérőt csináltam(kézit-kép alul)csak nem a saját motoromba.gondolkodok rajt hogy eladom-e a gyárit és rakok rá másik dobozt.
(nyár végén esetleg)
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Olyan problémám lenne, hogy tönkrement a kilométerórám és nem nagyon tudok hozzá szerezni sehol sem... Ha van valakinek akkor írjon már légyszives....
És még valami: Kicsit csörög a motor üzem közben a lendkerék felől. Én a főtengely-csapágyra gyanakszom. Ez az egész csörgés tavaly ősszel kezdődött, és egyre csak erősebbé válik a hangja. Szerintetek szétszedjem és cseréljem a csapágyat, vagy még bírja valameddig?
Szép napot!Segítséget kérek töletek Kellene egy honda mtx.125m3.kapcsolási rajz és egy szerelési útmutató!Ha tud valaki letöltési hejet azt is szivesen veszem Előre is köszönöm!Üdv.Janos.
hello. sztem probáld meg a gyujtótekercset cserélni mert lehet hogy az van megégve és akor hol ad hol nem. vagy tirisztort nézd. esetleg még a lendkerék lehet rossz..remélem tudtam segiteni sok sikert!
tatabánya a világ közepe de még mindig nem kaptam a kérdésemre kielégitő választ bár hála egy lelkes sporttársnak már legalább holnap el tudok valamerre indulni
Az lenne a kérdésem hogy mi lehet az oka annak hogy néha van gyújtásom néha nincs. a gyújtótrafóból jövö pipát és a gyújtókábelt is kicseréltem és azzal is csak elvétve van szikra.
küllőgyártás :D
elmész veszel egy fémker szerű helyen jobbfajta húzott köracélt, menetvágóval nekiesel, a végét képlékenyen alakítod egy kalapáccsal+ üllövel(vagy ami van) meg kézügyességgel
naggyábóóól 1500Ft ből megvan komplett kerék küllőzése.(sufnituning powa)egy idősebb kerékpárszerelőtől lestem el :D
Szeva én a komárimi hondánál rendeltem az enyémhez küllöt mert máshonnan nem tudtam nem is nagyon foglalkoztak velem azt mondták vegyek másik kereket.
Ugy hogy csak szalont tudok mondani oda meg kell az alváz szám meg motorszám is csak úgy tudsz hozzá rendelni
Én másfél éve vettem hátsó keroba küllöt(az összeset) 13000 péz volt
Hali aszzem kocka vazas ! Es a rezonak 1 baja van a rozsda miatt van rajta 1 kb 1mm/es juk ! de azt meg megheggeszthetem neked ugyanott mellette volt mar javitva de nem veszes !Ezek miatt adom olcson! Es ha kell meg valami szojj !Mert a forumon a 127. oldalon vannak kepek amiket eladasra szantam!
Kocka vázas vagy a csövázas mtx ed van csak a felfogatás miatt kérdezem. És milyen sérülései vannak( horpadva foltozva repedve) ilyenekre gondolok.
Ha 2 héten bellül nem viszik el akkor sztem érdekel mert most dugozom a gépet jövö héten és annyira nem vagyok most eleresztve hogy jövö héten bele férjen a rezo is.
köszi
(nyár végén esetleg)