Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
(1994) olasz Honda MTX 125-höz
van karburátor szívócsonkod,fékkarod?
ha valakinek van ezekből eladó szivesen vennék
köszi
Tollunk 70km /re laksz de postan elkuldhetem!Kb 500ft posta koltseg,vagy 800.
Pest megye ! Kozel van hozzam a 22.Kerulet Budapest!
és merre van ez a diosd vagy merre is laksz ?
mert ha nem olyan messze lehet érdekelne nem biztos csak lehet
Ha kisebba villa mint a felfogatója, akkor be tudsz tenni egy kis perselyt, vagy hívd ahogy akarod... Egy peremes kis perselyt beleraksz, amiben ugyanúgy van egy bemetszés mint a kifliken, így ugyanúgy rászorít...
Ha nagyobb akkor meg le lehet szedni egy két milit a kifliből, de ezt nem ajánlanám, számolgatni kéne hozzá hogy kiderüljön hogy mennyire maradna biztonságos...
Hali persze megvan!
Szeva meg van még a rezod?
sokat jelent amúgy még az a kicsi is mert nembiztos hogy annyit lehet a villabefogón összehúzni és nem fogja elég erősen akkor egy döccenőnél összecsúszik az egész még szétnézek 35mmes villaszárak után és ha kerül és a te cuccaid jók lennének rá akkor érdekelhet a dolog.
Hali megmertem most reggel pontosan es 34.5 .34/35 kozott van !Es szerintem az az 1mm vagy az a fel nem szamit mert ahol a kiflibe belemegy a vi9lla szar ott kijjebb lehet huzni a vasat ahol fogja a csavar az azze van hogy 1 par mm/rel nagyobb vagy kisebb villat bele tudjal tenni !Az biz igy is belemegy Es ha igy se jo akkor a tobbi cucc erdekel?
köszi a képeket amugy nem 37mm az én telóm se rosszul emlékeztem amugy csak 35ös de igysem jó nem biztonságos bájlogolni még azt az 1mmtert sem azt hittem zökkenő mentesen be lehtne tenni de sztem az kavar be hogy a tied a kockavázas tipusú mtx az enyém még csővázas mert a csővázas 125ösnek sok egyező alaktrésze van a 80assal a villa 1 az 1be ugyanaz azt hittem ez is
EZ a felni.
Hali ! En sublerrel mertem ugy 34mm!A fofekhenger eleg jo allapotban van !1 ideje nincs hasznalva .Es nincs beregadva megmozgattam a fekkar vegerol le van torve 1 fel cm !A fekcso epsegben vann !a fekpofakat latod a kepen! De amugy ha nem jo a merete a telo szarnak le lehet esztergalni Jahh es a felnirol a kep az en motoromon van es azt adnam oda neked mert nekem van 1 masik !igy adnek mindent 12000ft /ert de ha nem kell a villa szar akkor 7000/8000!
jha és egy árat találj ki.
ha tudsz ide 1 képet szúrj be a cuccról.
nekem pont a vasfelni kell mert a 80asom is vasfelnis igy nem üt el tőle a telószárak viszont 37esek a fényes rész átmérője nézd már meg mégegyszer nem e 37mm és a főfékhenger miylen álapotban van fékkar nem törött a fékcső is épséges a munkahegerek nem szórják az olajat fékpofák tárcsa jó?
Üdv mindenki Dominator 650-en hátsó lánckerék vadi uj JT tipus eladó
Es ha gondolod mashol megbeszelhetjuk gyorsabban ! Pl.-msn -streetx@windowslive.com E/mail -ugrato@citromail.hu!
Hali boccs hogy nem valaszoltam !NEM VETTEM ESZRE! Az elso teleszkop szarak megvannak !Es elso felnim is van tengellyel meg a vasfelni!, eleg repedezett gumival van es a belso jukas !De megvan mind a 2! A telot nem szedtem meg ki a kifli alatt megmertem az 34mm! De ki is szedhetem hogy ha ugy pontosabb ! Az arat meg kitalalom ! Boccsi hogy nem valaszoltam !1 Kepekat tudok kuldeni!
VENDÉG! pár hozzászólással lejjebb és is kérdeztem tőled az elsőtelószárakat és felnit fékekkel ara te se válaszoltál hogy megvan e még
Tarján szegfü utca 62. Szatyina Géza Telefon könyv :)
Tatabánya Pink motors utcát nem tudok 06-34-309-243, 34-312-047
Komárom honda motor 06-34-344-443
Én enyit tudok segíteni de tűgörgő kosarat tudsz (ha meg van)venni csapágy boltban is.
Sziasztok!

Lehet hogy ezt a kérdést már ezren feltették, de nincs időm visszaolvasni ennyi hozzászólást, ezért kérlek ne kövezettek meg a kérdés miatt:

Hol lehet alkatrészeket kapni MTX125-öshöz (évjárat bizonytalan)
ami feltétlen kéne:
TŰGÖRGŐ A HAJTÓKARHOZ
TÖMÍTÉSSZETT
SZÍVÓCSONK

Ha tudtok boltokat, címeket, telefonszámot, bármit, légyszives osszátok meg velem és a közösséggel, nagyon hálás lennék érte!

Üdvözlettel: Gábor
Tulképpen megválasazoltad magadnak.
Viszont a továbbiakban csak te magad tudod megtalálni, hogy miért kevesel hidegen.
Lehet, a tanksapka szellőzőtől elkezdve a benzincsapon át a szivatóig bármi.
Hali valaszoljatok a kerdesemre !
oké köszi.
Üdv lakik vki dunakeszin? csak azért kérdem mert ma láttam egy mtx-et és kiváncsi vok rá mert nincs kivel motoroznom és jo lenne ha lenne egy társ:D
Es szivatora mintha nem reagalna semmit ! Lehet az a szar