Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyszives segitsetek!Meg mindig nem tudom mert nem indul az mtx /em ! Reggel mondjuk kimegyek ,be akarom rugni ,rugdosom 1 darabig nem indul ,kiveszem a gyertyat,befrocskolok benzint,rarugok elindul! Utanna leallitom varok 20percet ra akkor is elindul .Nem ertem !Segitsetek ! Szerintem a karbi nem juttatja tovabb a benzint. De legszives segitsetek!1
Hali kossz hogy erdeklodsz de nincsen nekem se sajna !
ha valakinek lene honda mtx 125 höz hátso kereke szojon msn porumb2@citromail.hu
elsővilla szárak átmérője menyi a felső ami a kiflikbe megy?
érdekelne lehet ha egyezik a mérete az enyémmel tárcsássá akarom alakitani az elejét és akkor érdekelene még a komplett fékszerkezet és az első felni tengellyel.képket tudnál felsobi róluk és menyi az ára
igy kompletten?
hello.érdeklödnék hogy ven e jobboldali rajtszám idom?ha igen mi az ára?köszi
ha valakinek lene honda mtx 125 höz hátso kereke szojon msn porumb2@citromail.hu
köszi megpróbálom mert most 2.5re volt és igy nem is ment anyira sokat evett füstölt megpróbáltam teljesen betekerni de úgyse jó.
1,5 kel ki tekerni általába
eladó különolajzó honda mtx,mbx 50/80 fogaskerék nélkül 5000. Cagiva tamanaco tank 3000 hozzá ülés külön 3000.
nem tudja valaki hogy 80as mtxnél a benya levegő csavart a teljesen betekert álapottól meiyre kel kitekerni?
ma játszottam vele kicsit de még mindig nem az igazi.
Rattervill! egyik mailcímed sem működik, megnézheted a motort itt a galériámban. írj ha kell valami: adamffyzsig@gmail.com
hát lesz ám , csak akkorát zakóztak a motorral hogy elkapott a hátsó idom, eltört a központi teló is. lessz mit csinálni azt hiszem.
lesz mit ténykedned a vázon is.
mtx supermoto
tettem fel 3 új képet. csak erős idegzetüeknek:D
Bocsi el írtam
rattervill@citomail.hu
Hali mindenkinek ! Van 1 rakas alkatreszem honda mtx 125/hoz !Minden fel aron !Olcso! A kepeken nincs minden rajta ! De majdnem minden kaphato! Surgos penz hiany miatt adom el !Erdeklodni lehet itt a forumon .Es msn cimemen -streetx@windowslive.com Tel
látszives ha lene valakine mtx 125 (japán féle) 5 juku fogakereke DID felnihez kelene ha lene msn en keres porumb2@citromail.hu
Ez egy átlag érték, egy teljesen új motornál ahol a csapágyak minden vadi új, ott simán lehet több is mint 500
De egy sima dugócsere hónólással, szerintem 300 is elég...
hát igen ki mit tart biztonságosnak. és mikor milyen motor.
Hát mindenki inkább 500 kmt mond...
Üdv MTX hajcsárok!
Szeretném ha segítenétek hol tudok mtx 125-höz alkatrészeket
venni(ha lehet újat?
(Kéne:szívócsonk a karbihoz, tömítés szet, alapméretes henger+dugo)
minden választ, és segítséget előre köszönök!
üdv
cece
köszi a sebitséget
energia.... ő hát 100 km-ert mindenféle képpen olyan kis tötyögősen. de ha nagyon ráérsz akkor 200-300 km-ert finoman aztán után lassacskán elkezdheted rángatni..
soksikert.
*dugatyú
sziasztok uj dugyanyú csere után meddig kell járatni a motort? ha tudjátok mondjátok el hány km kell vele menni! köszi!