Legyszives segitsetek!Meg mindig nem tudom mert nem indul az mtx /em ! Reggel mondjuk kimegyek ,be akarom rugni ,rugdosom 1 darabig nem indul ,kiveszem a gyertyat,befrocskolok benzint,rarugok elindul! Utanna leallitom varok 20percet ra akkor is elindul .Nem ertem !Segitsetek ! Szerintem a karbi nem juttatja tovabb a benzint. De legszives segitsetek!1
elsővilla szárak átmérője menyi a felső ami a kiflikbe megy?
érdekelne lehet ha egyezik a mérete az enyémmel tárcsássá akarom alakitani az elejét és akkor érdekelene még a komplett fékszerkezet és az első felni tengellyel.képket tudnál felsobi róluk és menyi az ára
igy kompletten?
nem tudja valaki hogy 80as mtxnél a benya levegő csavart a teljesen betekert álapottól meiyre kel kitekerni?
ma játszottam vele kicsit de még mindig nem az igazi.
Hali mindenkinek ! Van 1 rakas alkatreszem honda mtx 125/hoz !Minden fel aron !Olcso! A kepeken nincs minden rajta ! De majdnem minden kaphato! Surgos penz hiany miatt adom el !Erdeklodni lehet itt a forumon .Es msn cimemen -streetx@windowslive.com Tel
Ez egy átlag érték, egy teljesen új motornál ahol a csapágyak minden vadi új, ott simán lehet több is mint 500
De egy sima dugócsere hónólással, szerintem 300 is elég...
Üdv MTX hajcsárok!
Szeretném ha segítenétek hol tudok mtx 125-höz alkatrészeket
venni(ha lehet újat?
(Kéne:szívócsonk a karbihoz, tömítés szet, alapméretes henger+dugo)
minden választ, és segítséget előre köszönök!
üdv
cece
energia.... ő hát 100 km-ert mindenféle képpen olyan kis tötyögősen. de ha nagyon ráérsz akkor 200-300 km-ert finoman aztán után lassacskán elkezdheted rángatni..
soksikert.
érdekelne lehet ha egyezik a mérete az enyémmel tárcsássá akarom alakitani az elejét és akkor érdekelene még a komplett fékszerkezet és az első felni tengellyel.képket tudnál felsobi róluk és menyi az ára
igy kompletten?
ma játszottam vele kicsit de még mindig nem az igazi.
mtx supermoto
rattervill@citomail.hu
De egy sima dugócsere hónólással, szerintem 300 is elég...
Szeretném ha segítenétek hol tudok mtx 125-höz alkatrészeket
venni(ha lehet újat?
(Kéne:szívócsonk a karbihoz, tömítés szet, alapméretes henger+dugo)
minden választ, és segítséget előre köszönök!
üdv
cece
soksikert.