Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia mai lcim: rttervill@citromail.hu
látszives ha lene valakine mtx 125 (japán féle) 5 juku fogakereke DID felnihez kelene ha lene msn en keres porumb2@citromail.hu
BoruzsLaszlo egyelnőre nem kell de ha kell valami majd szólok de köszi azért
Hali mindenkinek ! Van 1 rakas alkatreszem honda mtx 125/hoz !Minden fel aron !Olcso! A kepeken nincs minden rajta ! De majdnem minden kaphato! Surgos penz hiany miatt adom el !Erdeklodni lehet itt a forumon .Es msn cimemen -streetx@windowslive.com Tel
Milyen adatokat? Tényleg egy közös csavarjuk nincs, más váz, futómű blokk
adatokat nem tudsz mondani?
mindenben
Sziasztok lenne egy kérdésem. A Honda cr 80 miben különbözik a Honda mtx 80-tól. Ha valaki tud valamit akkor írjon. Előre is kössz
elküldtem a mailt.
ha lene valakine mtx 125 (japán féle) 5 juku fogakereke DID felnihez kelene ha lene msn en keres porumb2@citromail.hu
ára és képekket előre is köszi
szia energia@tvn.hu elég lesz csa ka teló kiemelőt elküldened az érdekelne!
energia!
adj egy email cimet és küldök.
rattervill
Írd meg az email címed és mennek a képek. A blokkért 40 E-t kérek ugyanis teljesen fel van újítva. 30 kilómétert tettem meg vele. és az hibátlan. új dugó, új gyűrű, új tűgörgős csapágy, fel lett fúrva. A fullgas cégnél csinálták, a váltómű is tökéletes állapotban van. A műanyagok 2000 ft darabja. Ezt az öntvényt meg majd megnézed :D
ha tudnál a repedésről és a kiemelőröl még képet küldeni megköszöném
BoruzsLaszlo
és menyiért adnád a kimagasitót és a hátsó sárvédőt? mtx 125 r2 re kellene szeinted felmegy rá?
jha és hátha tud valaki segiteni ezeknek a gyári 80asok karbiját hogy kell beálitani a benzin levegő csavart ha teljesen betekerem menyit kell kifele?
ezt csupán azért kérdezem hátha valaki már jáccott vele mert nem nagy kunszt belőni csak hátha van egy bevált adat
úgy van álltva ahogy vettem de igy sokkal többet fogyaszt mint a régi mtxem.
amugy hirdetem is a cucokat itt a link:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
ha lene valakine mtx 125 (japán féle) 5 juku fogakereke DID felnihez kelene ha lene msn en keres porumb2@citromail.hu
energia!
a mocim 80as mtx és hátsó sárvédőm van nekem is eladó 2 db meg majdcsak az összes műanyag idom mert el vannak repedve és nem akartam küszködni műanyagoshoz vinni. ezért vettem le őket.
porumbi www.nagyvas.hu tudsz veni neked amilyen kell rá
vendég én a te helyedbe kitakaritanám a tankot uj benzin szürő nem drága pár száz forint és a karburátorodat is ki kéne cserélni én voltam már ugy kitisztitotam és nem volt jó aztán mégegyszer kitisztitotam és jó lett elégé oda kel figyelni mindenre! tuti hogy a benyádat nem veszi fel a moci a szivatódal is lehet hogy gond van ! nézd át ezek lehetnek a bajok
DE a Szivatódban minden rendben van ezt is megkelene nézned!
Hello nekem lenne 2 elado fogaskerekem hatulra !Mar felvettelek msn /re!
Üdv Szerinted miért nem?
A japán robogok és kismotorok nagy részén ez van.
ha esetleg hátso kereked lene fogaskerékel érdekelne