Hali mindenkinek ! Van 1 rakas alkatreszem honda mtx 125/hoz !Minden fel aron !Olcso! A kepeken nincs minden rajta ! De majdnem minden kaphato! Surgos penz hiany miatt adom el !Erdeklodni lehet itt a forumon .Es msn cimemen -streetx@windowslive.com Tel
rattervill
Írd meg az email címed és mennek a képek. A blokkért 40 E-t kérek ugyanis teljesen fel van újítva. 30 kilómétert tettem meg vele. és az hibátlan. új dugó, új gyűrű, új tűgörgős csapágy, fel lett fúrva. A fullgas cégnél csinálták, a váltómű is tökéletes állapotban van. A műanyagok 2000 ft darabja. Ezt az öntvényt meg majd megnézed :D
jha és hátha tud valaki segiteni ezeknek a gyári 80asok karbiját hogy kell beálitani a benzin levegő csavart ha teljesen betekerem menyit kell kifele?
ezt csupán azért kérdezem hátha valaki már jáccott vele mert nem nagy kunszt belőni csak hátha van egy bevált adat
úgy van álltva ahogy vettem de igy sokkal többet fogyaszt mint a régi mtxem.
energia!
a mocim 80as mtx és hátsó sárvédőm van nekem is eladó 2 db meg majdcsak az összes műanyag idom mert el vannak repedve és nem akartam küszködni műanyagoshoz vinni. ezért vettem le őket.
vendég én a te helyedbe kitakaritanám a tankot uj benzin szürő nem drága pár száz forint és a karburátorodat is ki kéne cserélni én voltam már ugy kitisztitotam és nem volt jó aztán mégegyszer kitisztitotam és jó lett elégé oda kel figyelni mindenre! tuti hogy a benyádat nem veszi fel a moci a szivatódal is lehet hogy gond van ! nézd át ezek lehetnek a bajok
DE a Szivatódban minden rendben van ezt is megkelene nézned!
adj egy email cimet és küldök.
Írd meg az email címed és mennek a képek. A blokkért 40 E-t kérek ugyanis teljesen fel van újítva. 30 kilómétert tettem meg vele. és az hibátlan. új dugó, új gyűrű, új tűgörgős csapágy, fel lett fúrva. A fullgas cégnél csinálták, a váltómű is tökéletes állapotban van. A műanyagok 2000 ft darabja. Ezt az öntvényt meg majd megnézed :D
és menyiért adnád a kimagasitót és a hátsó sárvédőt? mtx 125 r2 re kellene szeinted felmegy rá?
ezt csupán azért kérdezem hátha valaki már jáccott vele mert nem nagy kunszt belőni csak hátha van egy bevált adat
úgy van álltva ahogy vettem de igy sokkal többet fogyaszt mint a régi mtxem.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
a mocim 80as mtx és hátsó sárvédőm van nekem is eladó 2 db meg majdcsak az összes műanyag idom mert el vannak repedve és nem akartam küszködni műanyagoshoz vinni. ezért vettem le őket.
DE a Szivatódban minden rendben van ezt is megkelene nézned!
A japán robogok és kismotorok nagy részén ez van.