segitséget szeretnék ha valakinek lene honda mtx 125 höz fogaskerék a japán 5 csavaros (sajnos nekem olasz van a négyes és ki van szoposodva a kerék agy és mozog a jánckerék ledobája a láncot) ha valakinek lenene msn el érdet : porumb2@citromail.hu
Hali ! Lenne hozzatok 1 kerdesem !Mar szerintem mar mondtam hogy hidegben nem naggyon indul a motorom honda mtx 124!. Csak ugy indul ha befecskendezek neki a gyertza hejere benzint ugy eggybol indul !Es ha bemelegedett akkor utanna leallitom .Megint rarugok eggyet es megy .Ugyhogy nem tudom mi lehet ! De amugy jol megy meg minden ! Legyszives segitsetek "!
Teljes MTX 80 léghűtéses bontás.
Bármi kell írjatok, hívjatok:
adamffyzsig@gmail.com
06 30 507 10 51
Néhány címszóban 80%-os gumik, új rugóstag, új sportlégszűrő, felújított váltómű, idomok sértetlenek(sztem nem lett szépen festve),lámpák indexek, tükrök, egyszóval a tegnapi napig harcrakész motor volt. Elektronika viszont k.o. Aki kapja marja! nyugodtan lehet ajánlatokkal bombázni.
Hali mindenkinek ! Lenne 1 surgos kerdesem ! Hogy honda mtx 125/s tanksapka jo e a honda mtx 80asra ? Es honda mtx 125/os rezo jo e a 80asra? Elorre is kosszi a valaszokat !
azt szeretném kérdezni hogy milyen adatokat tudnátok nekem elmondani az mtx blokkjáról. Mindent amit tudtok. sportrezonátort szeretnék rá tervezni és ezért kellenének az adatok! minden adatot amit tudtok! esetleg nemtudtok hozzá gyári könyvet?Segítségeiteket előre is köszi
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni szakrajz, robbantott ábra, kapcsrajz, fotó formájában. van egy '79-es mt-m 2t-s 80ccm-es és elég hiányosan került hozzám. szükségem lenne az olaj adagoló robbantott rajzáza, kábelrajzra, bowden rajzokra-méretekre. mail-em, +msn: tottimuvek@hotmail.com. A segítségeteket előre is köszönöm! Üdv: Tamás
a blokkon lennie kell egy kis nyil alakú öntésnek és az alaplapon egy kis horonynak ha a nyil hegye a hornynál van akkor jó helyen van a gyújtás vizesnél igy van sztem levegős is detto.
Kb 2000.-
van-e?
Menyi?
Van-e képed róla?
Köszi
Gratula a motorhoz gyönyörű lett ;)
iylen lett a motorom
Bármi kell írjatok, hívjatok:
adamffyzsig@gmail.com
06 30 507 10 51
Néhány címszóban 80%-os gumik, új rugóstag, új sportlégszűrő, felújított váltómű, idomok sértetlenek(sztem nem lett szépen festve),lámpák indexek, tükrök, egyszóval a tegnapi napig harcrakész motor volt. Elektronika viszont k.o. Aki kapja marja! nyugodtan lehet ajánlatokkal bombázni.
Köszi a segítséget.