Üdv. MTX 80-al kapcsolatban érdekelne, hogy a fesz szabályzóra milyen sorrendben csatlakozik a négy vezeték. Ha valaki tudna képet küldeni azt megköszönném.
Help!Lenne 1 olyan kérdésem hogy nekem van 1 honda mtx 125 és 1 gondom van vele ! Hogy hidegben nem is akar elindulni ! Nem is tudom hogy a hideg miatt -e de mindeggy .Kiszedtem a gyertyát és belefecskendöztem benzint és elindult .De ahogy elindul nem áll le onnan nincsenek bajok ! Nem tudom lehet beállitási gondok ! Segitsetek !Előrre is kösszi a válaszokat !
Help!Lenne 1 olyan kérdésem hogy nekem van 1 honda mtx 125 és 1 gondom van vele ! Hogy hidegben nem is akar elindulni ! Nem is tudom hogy a hideg miatt -e de mindeggy .Kiszedtem a gyertyát és belefecskendöztem benzint és elindult .De ahogy elindul nem áll le onnan nincsenek bajok ! Nem tudom lehet beállitási gondok ! Segitsetek !Előrre is kösszi a válaszokat !
Sziasztok
keresek mtx80 hengert léghűtésest, és a hozzávalókarbit nembaj ha hiányos csak ne legyen törött.
Központi teló végén levő kifli öntvényt.
ha valakinek van írjon.
köszi
Nagyon szépen köszönöm!
sajnos a mocim még mindig ugyanolyan , csörgik ,annyit csináltunk vele hogy leszedtük a kipufogót és megnéztük a henger,dugó állapotát.
Azzal nem volt gond (nem lötyögött vagy ilyesmi)
,tehát most így használom .
Tudom ez elég buta dolog ,de áprilisban meglesz a jogsim és akkor akarok venni valami rendszámos ketyerét , addig meg hajtom ezt és imádkozom hogy bírja .
Bár azóta a videó óta is kihajtottam belőle cirka 50l benzint . még szerencsére megy.
naszóval ha meglesz az új vas akkor majd ennek a motorját szétburítjuk, megnézzük mi kel bele.
szia cnc-s ugy kelene lecserélned hogy meleg legyen a mocid a leesesztőt meglátod a moci aján középen egy nagyobbacska csavar van azt ki kel tekerni leereszted majd vissza a csavart (át is moshatod kicsit) ezután lent a fék kar alatt (hátsófék) van egy 10-es csavar azt titekered a moci természetesen lehetőleg egyenesen álljon utánas mehet az utántöltöbe az olaj ami 10w-40 és lehetőleg szintetikus kell bele mikor elkezd fojni a tizes csavar vissza és az utántöltöre a kis vissza teszed a tetejét és ennyi!
engedd le melegen és van elvileg a berugó kar mellett egy kis csavar az a szint. addig töltsd az olajat még ott nem kezd el folyni, márha van ijen csavar a tieden.
na hát ez a baj hogy minden hézagoló benne van mind a 3 váltó villa a helyén.most ugyan jó de lötyög 1 kicsit a lánckihajtás tengelye. ha rakok bele még hézagolót akkor összeakad de nem tötyög legalább. most lötyög és nem akad össze. t**köm kivan már vele, hétvégén indítom be és remélem gubanc mentes lessz mert ha szétlövi nekem a blokkot akkor ugrott a mocim egy darabig és már mennék szántani a szlikk gumikkal:D
Sziasztok!
Segítenétek egy kicsit? :)
Hol tudom megnézni az olajszintet (váltó) az MTXemben? (125/180)
Felül az utántöltőnyílást már megtaláltam :D
De a leeresztőcsavart és azt hogy meddig kell tölteni azt nem.
Hogy kell lecserélnem benne az olajat?
Át kell mosni a rendszert? Vagy elég ha melegen engedem le és akkor jobban kifolyik?
Mennyinek kell benne lennie, és milyennek?
Ne haragudjatok hogy ilyen alap kérdéseket teszek fel de még elég amatőr vagyok (na meg lány :D )
Segítséget előre is köszönöm!
nem vetted le a fogaskerekeket a tengelyről?
mert én hogy darabokban vettem a gépet a blokk 1 dobozban jött
és sztem a sok pakolászás közbe lecsúszott neki és forditva tányéros részével kifelé tete fel de igy mindig 2 sebibe lenne blokkolja a váltót.
sztem nálad is max ennyi lehetett mert nekem is mozog mind2 tengely összeszerelt állapotban hoszirányba 1-2mmtert és tökéletesen veszi a sebiket az előző mtxem is iylen volt és semmi baja se volt estleg még a villákat tehetted rossz helyre nem a horonyba másra nemtok gondolni de attól hogy kihagysz 1 hézagolót megy simán nem kéne neki akadni.
a telom az jó amire csatlakozik az a kifli alakú vasöntvény az van kikopva. ara lenne szükségem.
itt van kép is róla
keresek mtx80 hengert léghűtésest, és a hozzávalókarbit nembaj ha hiányos csak ne legyen törött.
Központi teló végén levő kifli öntvényt.
ha valakinek van írjon.
köszi
Nagyon szépen köszönöm!
sajnos a mocim még mindig ugyanolyan , csörgik ,annyit csináltunk vele hogy leszedtük a kipufogót és megnéztük a henger,dugó állapotát.
Azzal nem volt gond (nem lötyögött vagy ilyesmi)
,tehát most így használom .
Tudom ez elég buta dolog ,de áprilisban meglesz a jogsim és akkor akarok venni valami rendszámos ketyerét , addig meg hajtom ezt és imádkozom hogy bírja .
Bár azóta a videó óta is kihajtottam belőle cirka 50l benzint . még szerencsére megy.
naszóval ha meglesz az új vas akkor majd ennek a motorját szétburítjuk, megnézzük mi kel bele.
Segítenétek egy kicsit? :)
Hol tudom megnézni az olajszintet (váltó) az MTXemben? (125/180)
Felül az utántöltőnyílást már megtaláltam :D
De a leeresztőcsavart és azt hogy meddig kell tölteni azt nem.
Hogy kell lecserélnem benne az olajat?
Át kell mosni a rendszert? Vagy elég ha melegen engedem le és akkor jobban kifolyik?
Mennyinek kell benne lennie, és milyennek?
Ne haragudjatok hogy ilyen alap kérdéseket teszek fel de még elég amatőr vagyok (na meg lány :D )
Segítséget előre is köszönöm!
mert én hogy darabokban vettem a gépet a blokk 1 dobozban jött
és sztem a sok pakolászás közbe lecsúszott neki és forditva tányéros részével kifelé tete fel de igy mindig 2 sebibe lenne blokkolja a váltót.
sztem nálad is max ennyi lehetett mert nekem is mozog mind2 tengely összeszerelt állapotban hoszirányba 1-2mmtert és tökéletesen veszi a sebiket az előző mtxem is iylen volt és semmi baja se volt estleg még a villákat tehetted rossz helyre nem a horonyba másra nemtok gondolni de attól hogy kihagysz 1 hézagolót megy simán nem kéne neki akadni.