Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a túróért van az hogy 10x szedtem szét azt a r***dt blokkot és még néha igy is összeakad a váltó? pedig ugy rakatam össze ahogy össze volt és utána meg rajz alapján. már a festék is lekopott szerencsétlenről annyit szenvedtem vele. hülye hézagolók jól vannak benne utoljára miko átjáradtam akkor nem akadt össze de félek ha beindítom szétb**sz mindent....kinek van fotója ,hogy hogyan van összerakva a 80-as vizes blokk? Má nemtom mit csináljak vele, egész éjszaka buzeráltam és már kiégtem teljesen tőle....
Sziasztok!
Szükségem lenne szimering méretekre. Mégpedig 125 MTX- hez főtengely, láncfogaskerék és váltó kivezetéshez. A mocc 86-os gyártású még a Japó kivitel.
Ha tudna valaki segíteni nagyon örülnék, mert nem kellene 2X nekiállni szerelni.
Sziasztok lenne egy eladó Honda MTX 50/80 1991-es kiadású vízhűtéses 6 seb, a motor nagyon megy külsőre jó állapotba, minden működik rajta nagyobbra váltás miatt válnék meg szeretett MTX-emtől. Érdeklődni: pistols15@citromail.hu
MSN:88-csoport@htmail.com
06305
409252

A motor Ágasegyházán Kecskeméttől 20km-re található.
Hólánc. Tudja valaki hogyan kell csinálni, esetleg kép róla?
Itt is találsz dugót: http://shop.unas.hu/shop_art.p...
Hívd fel a tábori tuningot pesten ők tudnak neked segiteni dugó és csapágy terén is nekem ők fúrták a 80as mtxem hengerét és jó és nem a legrosszabb minőségű dugót adták hozzá.
szasztok segitsetek nekem a főtengely csapágyak mekkorák mtx 125r2 nek? és honnan vegyek dugatyut? válaszotokat előre is köszönöm!
ugyan az mint a 80-as szerencsére, már össze is van rakva teljesen már csak olaj kell bele meg vissza rakni a vázba ami sajna 20 km-re van innen mert a buszra nem rakhatom fel a mocit, és így csak a blokkot hoztam el először. Majd a saját lábán elhozom:D
Csak 50est találtam: http://www.cmsnl.com/search.ph...
Én itt szoktam nézelődni:http://www.cmsnl.com/honda-mtx...
Sok sikert.
http://sportmotor.hu/motoros_k...
összeált a gép igaz még lesznek rajta módositások
már nem kel köszi
nincs valakinek belső robbantott ábrája mtx 80-hoz? csak hogy megbizonyosodjak hogy nem hagytam ki semmit.
én a koyo-t anyira nem ismerem egy simsonba épitettem nemrég egy ismerősnek be mindehova oylan csapágyat küldtek táboriék majd elválik mit tud én csak oylat ajánlok ami nekem bevált.
KOYO 4 ever!
eddig csak ilyet raktam mindenbe amibe lehetett :D nagyon jók!
(ha jól van összerakva!)
ha szarul rakod össze 500km után szétesik..
jól kell egyengetni a főtengely illesztését ne mocorogjon a csapágyban max pár mikront, az a lelke! lehet akármilyen skf csapágy a moccban, ha nincs kiórázva esélytelen a 20-30ezer km megtétele szerelés nélkül. igaz a szar csapággyal nem lehet mit kezdeni
nem skf hanem egy közeli csapágybolt de az ntn azért japán minőség igaz árul az a bolt gagyi csapágyakat is de ez jó.
SKF szaküzletben vetted? Mert lehet akkor kipróbálom aztán ameddig megy , addig megy. köszi a tanácsot
hát ez japán csapágy c3as NTN és sztem nem rossz tavaly a másik mtxembe is innen vettem ugyaniylet és 3000km után semmi baj se volt.
az rsemben is iylen van ugyaninnen vettem és annak sincs semmi baja pedig az már fordul 12 ezret is néha többet is:P
szal én csak ajánlani tudom nem gagyi ne félj tőle a golyókosár is nem csak ponthegesztve van hanem rendesen szegecselve.
ami ponthegesztet oylat ne vegyél semmiképp oylan már hullot szét nekem simóban::S
nekem valami nagyon tartós kell mert nem akarom cserélni 1000 km után, mert egy mini rigába pont ilyen csapágyat raktam és 500 km-et nem bírt. Mondjuk nem kíméltük:D
én most hogy vettem bele itt a közeli cspágyboltban ntn csapágyat 1500ft körül tudtam megvenni darabját.
mennyibe kerül 80-as mtx-be a főtengely csapágy átlagba? kinek mi a tapasztalata?
Én ezt a kézvédőt 10000ft-ért vettem 1 éve.
polgárpéter!
menyiér vetted a két kézvédőt a gépedre?
én is ugyaniylet akarok most venni.
de nagyon drágák amiket eddig találtam használtan jó acerbis nagy márka de nagyon el vannak szállva.
Hondafever akkor vegyél fel msnre és megbeszéljük.