Sokadikx köszönöm a kipufogó tervező progit,igaz,hogy csok bele kukantottam de nem olyen rossz kis progi ez kezdetnek megteszi így legalább nem olyan bután fog neki az ember Azal pedig nem értek egyet,hogy nem lehet jó kipuft. készíteni a motort is csak az ember készítette és a rezot is.Csak tisztába kel lenni egy pár dologal. Nameg nem árt egy kis szakmai érzék se hozzá.
Köszi nektek monjuk ezzel a vidivel nem lettem nagyon okosabb de majd probálkozok ha egyben lesz a gép.
Ezt a hátrébb ülös dolgot már probáltam én is majdnem a hátsó lámpánn ültem de semmi. A kuplungos egykerót meg nem tudom hogyan kell most félig fohjon a kuplung és ugy pörgessem vagy ne fogjon és ugy basszam rá vagy nem tudom de mindegy azért köszi!:):)
Azt nem tudjátok hogy egy cr 125 hátsó villa bele e megy az mtx villa helyére?:)
Köszi
sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan kell felvenni kerékre egy 125ös mtx et mer csak kb olyan 10-30cm re tudom felvenni tovább nem jön pedig húzom neki. Ha valaki tudna segíteni akkor tegye meg legyen szives.
Köszi
Én is tudom,hogy nem egyszerű egy rezot meg építeni,de ha vékép nincs más lehetőség ez lehet a végső megoldás.ejanos1@citromail.hu
ha ide eltudnád küldeni a progit,megköszönném nagyon.Előre is köszönöm.
Hát kb.
Teljesítményben, még lehet is jót csinálni ezekkel az egyszerűekkel, csak amikor beszalad az égési hőmérséklet 2300 fokba, akkor jön a csodélkozás, hogy mé likadt ki a dugó.
jani6891 itt találsz de nem magyar képek lenékelve én eltudtam rajta igazodni (blokk, elektronika,power stb.) vanak benne....itt regisztálj: http://honda-mtx.atw.hu/ szerintem fasza kis oldal csak kevesen vagyunk mtxesek rajat!
Elnézést, hogy belevau, de a kiputervezés, az valahol a motánál, engmodnál kezdődik, amit innnen onnan le lehet töltögetni, rendszerint semmire sem jó.
Illetve, valamiket lehet velük tervezni, csak majd nem fogja érteni a tulaj, hogy miért akad meg a motor minduntalan.
Sziasztok,kérdésem lenne,nekem van egy Honda MTX 80 am és szerelési útmutatót szeretnék hozzá,de nem találtam se neten, se itt.Lehet van ezen az oldalon de én nem láttam.Ha van bocsi!
Légyszi, küldje már el valaki nekem ha meg van neki!Nagyon sokat segítene.Elöre is köszönöm.
Jani
köszi a rezó tervezőt.remélem hasznát tudom venni majd. de az is lehet hogy úgy hagyom mert elég macerás dolog. Nekem a blokk alá fut be a rezon mert nem volt hely a hűtő miatt.valami állat belepréselt egy 50-es vázba egy vizes 80-as MBX blokkot. le kell szedni a tankot ahoz hogy vizet tölts a hűtőbe .....elég mókás kis moci
Köszönöm a jó tanácsokat a rezó tervező progit meg köszönném, a melegítéses módszer nem biztos,hogy jó lenne mert a hőszigetelés a belső dobot védi tehát azt nem tudnám megfelelő irányba fordítani.Meg a rezó is hossz,így lehet,hogy egy új rezo tervezése lessz a végső megoldás.De azért még fárasztom egy kicsit a cuccot hátha kihozok belöle valamit.
lehet kéne az a progi nekem mert ha minden igaz vissza vásárlom az átalakított MTX-emet. Arra már ugy csináltam rezont a 0-ból mert valami idióta lerövidítette,szerencsére kipufogós voltam és konyítok hozzá csak pár mili és annyi is neki.igy is csak 9000-et forog szegényke de azt is lejtőn:D Ha elküldenéd hálás lennék.e-mail: makyee@gmail.com
estleg a 125ös dobot alul a kanyarnál ha melegitenéd és melegen hajlitanál anyit rajta hogy elférjen a csap meg ami nem fért eddig és az nem jár akkora rombolással és nemsokat veszit a rezó alakjából igaz kicsit rontasz de midennek ára van.
persze melegitést vörösizzásig gondoltam diszu-oxigénnel.
Tehát én nem nagyobb rezot akartam rá teni hanem crossz rezot. Mert az előző tulaj nsr rezóval atta el ami also kipufogós.Ezt akartam ki cserélni.Iletve még most is ez a szándékom ehez kérek tanácsokat!
Ezt a hátrébb ülös dolgot már probáltam én is majdnem a hátsó lámpánn ültem de semmi. A kuplungos egykerót meg nem tudom hogyan kell most félig fohjon a kuplung és ugy pörgessem vagy ne fogjon és ugy basszam rá vagy nem tudom de mindegy azért köszi!:):)
Azt nem tudjátok hogy egy cr 125 hátsó villa bele e megy az mtx villa helyére?:)
Köszi
http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszi
ha ide eltudnád küldeni a progit,megköszönném nagyon.Előre is köszönöm.
Köszi még egyszer: jani6891
Teljesítményben, még lehet is jót csinálni ezekkel az egyszerűekkel, csak amikor beszalad az égési hőmérséklet 2300 fokba, akkor jön a csodélkozás, hogy mé likadt ki a dugó.
Illetve, valamiket lehet velük tervezni, csak majd nem fogja érteni a tulaj, hogy miért akad meg a motor minduntalan.
Légyszi elküldöd.
Köszi: Jani
jani6891@gmail.com
Légyszi, küldje már el valaki nekem ha meg van neki!Nagyon sokat segítene.Elöre is köszönöm.
Jani
jani6891@gmail.com
Ha adsz címet akkor elküldöm.
persze melegitést vörösizzásig gondoltam diszu-oxigénnel.