Sziasztok lenne egy eladó Honda MTX 50/80 1991-es kiadású vízhűtéses 6 seb, a motor nagyon megy külsőre jó állapotba, minden működik rajta nagyobbra váltás miatt válnék meg szeretett MTX-emtől. Érdeklődni: pistols15@citromail.hu
MSN:88-csoport@htmail.com
06305
49250
A motor Ágasegyházán Kecskeméttől 20km-re található.
Sziasztok!Volna egy 80ccm-es,léghűtéses MTX-em.szükségem lenne hozzá komplett kipufogóra,meg a gyújtásvezérlő elektronikára (5lábú).ha valaki tud,jelezzen!előre is köszi!
Sziasztok lenne egy eladó Honda MTX 50/80 1991-es kiadású vízhűtéses 6 seb, a motor nagyon megy külsőre jó állapotba, minden működik rajta nagyobbra váltás miatt válnék meg szeretett MTX-emtől. Érdeklődni: pistols15@citromail.hu
MSN:88-csoport@htmail.com
0630549250
A motor Ágasegyházán Kecskeméttől 20km-re található.
valaki estleg tudna segiteni?
keresek r1es 80as mtxhez egy hűtőrácsot már az összes létező hirdetés ami van érdeklődtem az összes számitásba jövő bontót felhivtam és semmi valakinek esetleg elfekvőben nincs?
Sziasztok lenne egy kérdésem! Valaki metudná mondani hogy a főtengelyen a csapágyak mekkorák a generátor felőli és a kuplung oldal felőli? Válaszotokat előre is köszönöm!
A gyűrű hengerfalra gyakorolt nyomásának csak a töredékét adja az a rugóerő, amit a gyűrű, az anyag rugalmassága foyltán kiejt a hengerfalra.
A tényleges rugóerő nagy rézsét, a táguló gázok fejtik ki oylmódon, hogy a gyűrűt a hengerfalhoz szorítják.
Mivel a motorban a tűzgyűrű(felső) alatt, a nyomás már jóval kisebb, mivel ugye a felső is tömít, az alsót célszerű kissé megtámogatni agy pótlólagos rugóval, erre való ez a bigyó, és arra is, hogy az alsó gyűrű rezgését csillapítsa.
Nekem egy 83-as 125-ösöm van. Nehéz hozzá cuccost elővarázsolni, ezért a féket már én is ragasztattam. Elől is hátul is. Tökéletesen beváltak. Szerintem ha jó minőségben ragasztják, akkor jó darabig bírják a gyűrődést.
köszönöm válaszod! kérnék 1-2 napot a válaszod mert már rendeltem egyett, de ha nem jön meg akkor értesítelek hogy kell.de ha megjött akor szólok hoyg nem kell.. előre is köszönöm
"A robogók egyre kedveltebbek hazánkban. A városokban főként a fiatalok vásárolják előszeretettel, vidéken az idősebb generációk legelterjedtebb közlekedési eszköze. Ám ezekkel a járművekkel is egyre több baleset történik, lopják őket, biztosítást is kötnek rá, mind olyan esemény, amelyhez elengedhetetlen a pontos azonosítás és nyilvántartás. A négykerekű segédmotoros kerékpárok a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium új törvénye szerint 2009 májusától, a kétkerekűek pedig 2011 januárjától csak rendszámmal vehetnek részt a forgalomban. Ez a tulajoknak 15 és 20 ezer forint közötti összegbe kerül majd."
ezt a blikk honlapján olvastam
kerék kell és kész. nem tákolok nem patkolok nem ferodolozok mert csak cécó és nincs nekem ilyenekre sem időm sem energiám. Még a perselyezést lehet megpróbálom mert ígyis-úgyis ki kell fűzni a kereket mert 16"-os és az új agyat bele kell fűzni ha meg a perselyeztetem akkor is ki kell fűzni gondolom. a blokkoldalt meg azért is akartam lecserélni mert megy majd rendszámra és nem igazán jó igy hogy hc04e-vel kezdődik a motorszám mikor a váz hd06. van ismerősöm erre a problémára és azért akarok másik blokkoldalt neki, meg persze a törés is. de ha van valakinek komplett 5000-ért akkor az érdekel. Nagyobb összeget most nem tudok ráfordítani mert még millió baja van még és guruló képesre akarom először is tenni a gépet. Volt egy kis balesete és most tropa. Természetesen köszönöm a tanácsokat és a segítséget, már talán megoldom csak gondoltam nem rohangászok mert nincs rá időm, és jobb hogyha házhoz jön minden. Köszi a helpet.
csere