Tudom / láttam, nekem is ilyenem van
Hátsó kerék kilőve (nekem is ekkora)
A légszűrőfedelet mennyiért adod?
Index relé működik? Mi az ára?
Hátsó kipuf dobon mekkora a végcső belső átmérője?
(Az enyémet szétgányolták elég szépen,fele akkora a kipufogóm mint a tiedén .)
Igen az mtx 24,2 lovas pontosan mert le volt meretve kb 2 hete,de abba nem mtx blokk van,csak vaz... na mind1 a kmx 190 000ft perfect alapotban teljesen gyari,poweres,6seb csere nincs.mindkettonek most volt a muszakija
Hello
bocs h nem irtam, csak közbe kiderült h egy haveromnak volt egy ilyen motor bontva és még meg volt benne az alaplap, szoval ugy tünik egyelöre megoldodott a dolog. azért kösz a segitséget. üdv
Üzemképessé hát(bármit azzá lehet tenni,az más kérdés hogy megérné-e NEM!)Alkatrésznek.
Ezek mostani képek csak azért írtam,hogy nincs karbi mert az valami nagyon gáz (Kuka)szét van gányolva,csak azért van rajta,hogy ne koszolódjon stb.
Szállításban nem igazán!
De ha valakinek kell egy kerék,ülés, teleszkóp,akár a váz,kormány,kipufogó,lámpa,kuplung,tengely,fogasker
Kis info kellene. Az uccsó szériás MTX (R2?) az már nicasiles? Ha jól tudom az NS 125 blokkja van benne, vagy raktak bele NSR blokkot is, vagy azt a CRM-nek tartogatták? Illetve ezek az utolsó szériák már Olaszországban gyártott gépek, mennyire megbízhatóak az ősjapcsikkal szemben?
friss képeket tudsz felteni ahogy msot kinéz mert ezen még karbi is van.
szállitásban tudsz segiteni mert érdekelne a dolog:D
üzemképesé lehetne szerinted tenni?
csere érdekel?
ALKATRÉSZEK!Régi 80 as MTX alkatrészeimtől megválnék én is alkatrésznek vettem de csak kis baja volt a gépemnek ami eladás előtt állt.Sok alkatrész megmaradt de nem akarom eldobni őket!Csak egyben.A régi 5 sebességes motor de ratyi + egy ami már össze van szorulva,rohadva.Váz Kerekek ülés lámpák teleszkópok stb jók,a kábelezés, gyújtás, le van szerelve,de megvan,azt nem tudom menyire jó!Karbi nincs hengerek sem a legjobbak kuplung jó.10000ft Az ár nem alkuképes Szalkszentmárton Bács K-megye.
Szerintem a két kerék megér annyit.
elado 1 honda mtx 80 170 000ert eros motorral,pollini minden biszbasz benne(optikailag is tuningolt),a motorja per pill 24 lovas szoval komoly cuccok vannak ha erdekel irj a reszletekert.ugyanitt elado kawasaki kmx125
gyari allapotban ennek 130 a vege
Hát nekem elképzelésem sincs h mennyibe kerülhet ujonan, de én szeretném ha olyan 15 böl megállna a dolog...több pénzem nemigen van rá azis csak jövhéten lesz...:) és te mennyiért akarod eladni?
Biztos vagy benne h ugyanaz? mondjuk majd leszedem az enyémet és összevetem nagyábol. Trafod is lenne hozzá? Nem tudom pontosan mi döglött be a rendszerbe, de egyre kisebb megszakito hézaggal volt csak hajlandó menni a gép míg mostmár nem is akar beindulni annyira gyenge a szikra.
Mi lenne az ára a cuccnak?
tapasztalataim ilyen téren nincsenek, de szerintem nem lehet, mert ki van ott centizve minden-hacsak nem a léptetővilla szart be, és ha szerencséd van, az ugyanaz mint az 5 sebességesben, egyébként nem tartom valoszinünek.
Keihini sajnos - nem is tudtam h van hozzá más fajta karbi, azt hittem h ez a gyári(mindegyik mtx en ilyne volt, amit láttam-ha hülyeséget mondtam bármivel is, ne kövezzetek meg kérlek )
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem , hogy van nekem egy Honda MTX 50-esem és 6 sebességes váltóval.
Szét ment a váltóm és van egy másik Honda MTX-50-esem ami 5 sebességes hogy a ketőböl össze tudok hozni egyet?
A hatsebességesből szét ment az 1-es az a kérdésem hogy az 5- sebességesből át tudom-e rakni?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Hátsó kerék kilőve (nekem is ekkora)
A légszűrőfedelet mennyiért adod?
Index relé működik? Mi az ára?
Hátsó kipuf dobon mekkora a végcső belső átmérője?
(Az enyémet szétgányolták elég szépen,fele akkora a kipufogóm mint a tiedén .)