Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy Honda mtx80-as mocim...szét lett kapva,hogy újrakábelezzék ,meg újra lett fúrva a mocija.Lényeg az,hogy elálítódott a gyújtásom és nem akar beröffeni :( Nem tudjátok,hogy hogyan lehetne életre kelteni?Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv:Zoli
Hali mindenki ! Nincs valakinek eladó Honda MTX 125-ös blokja aszem 89-es évjárat mert az enyém több mint valószínű meghalt csak nem tudom mitöl leszedtem az idomokat festésre vissza raktam és nem mikor beinditottam csak ment de semmi ereje nem volt 3.ba simán sétáltam volna melette de ott már fuladozott utána már be se indult szikra az nincs vagyis csak nagyon kicsi. Ha valaki esetleg tud valami tippet mi a baja az lécci írja meg köszi. Vagy blokk csere amit azért nem akarok mert meg van az ára :S
Üdvözletem minden Honda tulajdonosnak!

Egy már nem mai gyerek, de azért még jól menő Honda hd-08 hoz(valami MTX fajta, még nem nagyon vagyok benne de kitanulnám:) keresnék fötengely lendkerék éket(íves retesz) ha jól tudom:) S egy hátsó tengelyt is:)
Lenne valakinek ötlet, hol lehetne hozzá jutni korrekt áron, Budapesten vagy Miskolcon?
Előre is köszönöm a segítséget:)

Üdv!

Hillunder
köszi a segítséget,faternak volt egy kis ideje belötte a gépet most már atomsirály!
a levegő csavart tekerd el teljesen jobbra, és ha jól emlékszem, kb egy felet kell visszatekerni balra, a benzint meg ugyis csak ugy tudod rendesen, ha már jár a motor(azt is tekerd be rendesen először, azon viszont többet visszatekerhetsz, talán 3 teljes kört is, de lehet h csak kettőt, ugy vetem észre h ez motorfüggő...)
Kösszi.
Most raktam össze a gépet és már haladtam is egy keveset csak még bekéne löni a karbit
Nem tudná valaki leirni vagy elküldeni nekem pl.PDF-ben?
Megköszöném.
eladÓ 80 as mtx henger kb 10 e ft Ért alkudni lehet :)peter780221@citromail.hu
Véleményeket várok.
tegnap megkaptam a pénzt. Remélem sokáig jó lessz a cucc és tudsz vele jó sokat motorozni.
nah,mint kiderült,egy kicsit komolyabb a gond. Hányingerem lett, de kurvára ezért leültem egy székbe, és szép lassan elaludtam-hittem, de lofaszt, olyan érzésem volt, mintha remegnék, görcsbe lenne minden tagom, rángatóznék, és hallottam ahogy anyám meg apám kiabálnak vmit,de nem láttam semmit sem. Vhogy sikerült erőt vennem magamon, és üvöltöttem anyámnak, h boritson rám egy pohár vizet,ezt még egyszer eljátszottuk(az első után már láttam,de mozogni még mindik nem tufódtam-tudatosan), a második után már magamhiz tértem, de anyámék szerint ez az egész 3-5p ig tartott,szal eszméletlen voltam(nekem pár mp nek tűnt),elméletileg az agyrázkódás miatt.. de basszameg, azt az érzést nem kívánom senkinek sem, ennyire még soha nem voltam szarul:S
Akkor anyád örülhet nektek
bazzdmeg,beszarok,komolyan. Balesetem volt-jah,ugyan azon a napon, mint apámnak... Elég sebesen mentem, és egy kutya kiszaladt az útra, próbáltam félre menni, de a hátsó fertályát megcsípten:S Nagy baj nem történt, bedagadt a kezem, fekhorzsoltam a lábam, ilyesmi... ami nagyobb gond, h eltört a kuplung karom, és a tükröm(gyári tükör volt ) Jah, a kutyának nem lett baja, felállt és elszaladt De ez azér baromira bosszantó, egy nap két baleset családon belül
én időmet néha még a mai napig elveszi...:D nehéz kinőni De a motornak mégiscsak jobb a grafikája:)
mé eddig nem volt?
lanpartyn toltuk páran. és rajtam maradt. kicsit berugva 12expert bot ellen+2 player köztük
mimeg 4 en. poén volt XD.
m-16 powa :))))))))
off
elvette az időm a motorépítéstől.
ha valaki az rmc közelében jár van 2ropiért faszányos sárhányó fehér színű. ha még van nekik
ami a piros moccon van olyan. sztem megéri.(galéria)
uristen már ide is betört a cs?:D
ilyenkor lenne jó ha kimész ..
Headshoot
Headshoot
Headshoot
Ct win
felülsz a mocira és elmész :D
nem kell megvárni amíg hozzányúlnak :D
rossz a kinézete. sasolja a moccot.. szevassz neki XD
Szevasz.Még örülhetsz neki hogy " csak " ennyi gondot okoztak,rágondolni is rossz hogy akkor mi lett volna ha kilazítják az állítócsavart és esetleg nem tudtál volna megállni!.Nekem már húztak büdös zoknit a kormányra ill. eltekerték a tükröket úgyhogy ha valahol otthagyja az ember gyereke a gépet hosszabb időre nem árt ha körbejárja mielőtt elindul vele.Egy szónak is száz a vége vigyázzunk!
Szép jó napot mindenkinek!
Képzeljétek, mi minden történt velem ma... anyám felhív, h apámnak belesete volt, menjek haza(elsőbbséget nem adta meg a trabantos kollega, papi meg nekidurrant a 600as XL el-szerencsére neki nem lett komolyabb baja, ellenben a motor totál kész, az első telo behajlott, jóformán derékszögben áll, a kerék szintén, illetve a gép egész jobb oldala, majd ha el lesz hozva a gép csinálok képet) Szóval, mondja anyám, h hozzak apámnak fáslit, merthogy ami itthon van az kevés. El is mentem, a patika elött megálltam a vassal, és látom, h három cigánygyerek nézegeti a motort(tárcsa+kormányzár rajta, szóval nem paráztam h elviszik), egy darabig sorban állok, nézem közben persze a motort, mert azok a bugrisok végig ott álltam a motor mellett. Egyszercsak begurul az ablak elé egy nagy dobozos verda, és nem láttam rá a motorra... nah, akkor kezdtem el izzadni, mer azér mégiscsak. Végeztem, megyek ki a motorhoz, látom ott van a helyén, minden király. Indulás után kb 1p el azt veszem észre, h iszonyat gyenge gép.. Először azt hittem, h a gumik laposak, el is mentem a kutra felnyomni, de nem, utána is szar volt. Aztán kicsit toltam rajta, és baromi nehezen ment, mintha fékeznék.. A kis parasztok nem rátekerték a hátsó fékemet? Szépen kilazítottam, és jó volt.. Nah de most komolyan, ez milyen már, az ember nem mehet be 5p ig valahova, ugy, h pár seggfej ne kezdje el basztatni a motorját?!
ejjj..hát igen lehet szivni a dolgokkal...kipucoltam a karbit, a főfuvóka és környéke egy merő dzsuva volt, meg is örültem hogy megvan a hiba, de hamar kiderült hogy nem ez a igazi ok. De a benzin-levegő tájékon lesz biztos. Ha nem pár honapja tettem volna bele uj főtengely szimeringeket akkor már szedném is szét, mert a néha emelkedő és egyenetlen alapjárat miatt olyan mintha szívná a levegőt valahol...de igy...még egy karbipuculás után lehet az következik:)
nos.. nekem csinálta már ezt a gép.
lehet karbitpucolni.
üzemanyagcsapot. átnézni nem került e bele valami a légszűrőházba ami néha elzárja.
nekem egy nejlonzacsi került ki a torkából XD
nem tom ki viccelt meg. nem ment 4000 fölé a fordulat. és dadogott.
már szétszedtem a fél motort amikor látom hogy valami lóg a száján. lol
helló
raktam fel galériámba új képeket lehet tetszeni fognak sok embernek :D
az én kis mtx-eim :))))))))
a fehérkét ma eladtam. 160 ba :P
sárgát majd csak jövőre. ha lesz nagyobbra pénzem.
Úgy látom van 125 DT-d is! Akkor van tapasztalatod az mtx vagy a dt megy jobban szerinted?
Nem akarok pofátlan lenni,előre is bocs! De az hogy terepet nem látott,honnan tudod? Világ életében Te használtad? Egyébként tényleg ritka jó állapotban van! Egyre kevesebb az ilyen mtx! Többségük szétkókányolt sz@r,de ez szép gyári,simán megéri az árát!
Helló még mindig árulom énis az MTXet 155ezerért sürgős lenne. Nagyon szép! Svájci forgalmival. 24ezer km rel. Terepet nem látott.Üdv
Andreas!
Megjöt a csomag, nem sokára kapod a lét.
Amugy faxa a henger de mondjuk nem kellet volna csiszolopapiral dörzsizni a szélét
Na mind1