Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam amúgy a dadogás oka egy szivacs által eltömött légszűrő beömlőnyílás volt. Szivacs eltávolítás után a gép vígan száguldott. Előtte már csoda lett a vége felé ha egyáltalán 2est még végigpörögte.
jajj léghűtéses kellene ez lemaradt
sziasztok !tud valaki mtx 80 as eladó blokk középet ? mind 2 oldal kellene és 1 jó szerelőt pásztó környékén?köszi
szia 90venes években gyártoták valmit pesten megtalálsz valamit külföldön hozzá
szia csapágyat bármilyen csapágyboltba tudsz venni csak a méret kel
sziasztok.érdeklődenék hogy valaki tudja -e hol lehet hajtókar csapágyat venni,rendelni reális áron? mert az enyémek szétestek előre is köszönöm.
Engem érdekelne egy olajpumpa. Megvenném ha eladod.
több megoldás is van, ha nem akarsz hozzányúlni, egyszerűen nem töltesz olajat a tartájba A másik meg, h van egy kis műanyag szar, ami elzárja a nagyvilágtól a dolgokat, azt lecsavarozod, és kihuzod a csövet ami a tartájból oda megy, és ennyi.
Hello,a különolajzást,hogy lehet kikötni 80as mtx en?köszi
én is gyertya hibára tippelek, anno nekem is ezt csinálta, vettem uj gyertyát és jó lett.
Nekem ma egészen más problémám lett.. felforr a vizem, de pillanatok alatt, hiába töltöm újra teljesen. Megnéztem, sehol nem szivárog, szóval ez nem lehet, nincs eltömődve, forgatja rendesen. Arra gondoltam, h esetleg befolyik az égéstérbe mert meghalt a hengerfej tömítés, de nem tudom.. amikor megrugom, nem kéne "sluttyogo" hangot hallanom?Anno volt már ilyen gondom másik mtx el, de nem emlékszem biztosan, h hallottam e akkor is h a vizet "dobálja", amikor össze volt rakva:S Kimegyek mindjárt meglesem, igazából azért irtam, hátha nem lesz igazam, és valaki már találkozott ilyen problémával..
Sziasztok valaki nem tudna mtx 125 membránházat ? akinek van v tud kérlek szóljatok kösszi
Hello,lenne egy kérdésem: az mtx R2-es szériáját mely években gyártották, és hol találok hozzá fordulatszámmérőt és egyéb kiegészítőket?köszi
Szevasztok,regisztráltam magam az mtx-es oldalon!
Nem érdekellne vkit az mtx-em
http://www.sportmotor.hu/motor...
Akit érdekellne irjon kommentart pls!
szevasztok,regisztráltam magam az mtx-es oldalon!
Nem érdekell ne vkit az mtx-em
http://www.sportmotor.hu/motor...
Akit érdekell ne irjon kommentart pls!
Köszi a választ.
Az az igazság, 2napja vettem, és csak betoltam itthon, köv. indításnál már csak dadogott, menni lehet vele közép gáznál, de ha ráhúzom csak dadog, nem durrog, és a szivatót ráhúzva sem kapja el ebből gondolom nem karbi, én gyújt. tippelek, lehet elektronika,vagy ahogy írtad gyertya, talán trafó, bár akkor nem is indulna......
Annyi minden lehet és nincs időm vele kisérletezi ezért kérdeztem rá nincs -e valami szokásos típushiba, ez nem poweres.
az RX-en volt ilyen. szar volt a membrán ami a karbi után van (meg kell nézni hogy zárjon rendesen).
lehet szar a gyertya terhelésen nem adja le a szikrát.
lehet karbibeálítás.
kicsit bővebben írd le hogy mikor kezdte, és hogyan, meddig pörög. poweres-e.
visszafúj -e a karbiba(a légbeömlő elé rakd a kezed, ha fúj majd szív az nem olyan jó, benzinszaga van menet közben?..).
stb stb..
Szia!
Látom van tapasztalatod az Mtx-ről.
Van egy 80ccm, elöl tárcsásom, elsőre indúl, de nem pörög ki, szted mi lehet a baja? Most vettem...
Köszi, ha válaszolsz!
értem. a váltó esetleges pontatlansága mennyire mutathat előre egy komolyabb váltóhibára, ami bontással jár együtt?
nincs senki sztendre környékéről, aki vetne rá egy pillantást? nagyon nem szeretnék zsákbamacskát...
sajna én nem tudok menni.
egyéb elfoglaltságom van, de a leírtak alapján jól hangzik.
Hát marad a tűzbe dobásos módszer mivel a többi nem nagyon jött be rem az beválik
Oké, köszi, természetesen mindjárt fel is teszem az oldalra.
ja, elég sürgős, mert péntekig tette félre a motort és csak du. 3 után lehet megnézni...
Köszönöm szépen!
Zuzmonak már írtam, de mindenkinek szól. Ha esetleg egy többé-kevésbé hozzáértő eljönne velem ma vagy hnap du./este Sztendrére egy moccot megnézni, azért rettentő hálás lennék! Sőt, a hála mértékében is meg tudunk egyezni:)
Kérlek csörögjetek rám a 0hat20 7hét0 42tizenhat -on és visszahívok bárkit ezügyben!
Danke!

PS: én már néztem, nem csörög, elég leharcolt, de egyben van, most volt tirisztor csere, 4ből-3ba nem mindig teszi egyből vissza a váltó (6os), sztem volt ereje, volt alapjárat, de csak Simsonhoz tudok viszonyítani... A különolajozás kikötve, tulajnál 2 éve, szimpatikus fickónak tűnt. Műszerek az üres visszajelzőt kivéve működtek.
Hali
Feltoltam egy NGK katalógust.

ceruzaaa felrakhatod az MTX-es oldalra ezt is !
Van otthon egy másik katalogusom is (régebbi) ha kell azt is tom adni.
Az égetős figurát én is prószáltam már. Be vált. TÚLSÁGOSAN is! Belül levált ez egyik terelő lemez! Vágathattam szét! Jó módszer csak ne hagyd benne sokáig!Kellemes "pirózást" !