ha a japánra kell, akkor nekem van-lehet h nincs különbség az olasz és a japán között, ennek majd utánakérdezek Egy kicsit horpadt a könyök, de a működésben nem zavarja, töltök képet ha érdekel.
Üdv mindenkinek! Honda mtx 125(japán) alkatrészek eladók!
Ami már nincs meg:
-fordulatszám mérő
-kilométer óra
-spirálok
-kuplung bowden
-bal léptetővilla
-henger
-dugattyú
-víztérfedél
Az
idomok elég szar állapotban vannak, igazából a blokk amiről érdemes beszélni, összes csapágy-szimering cserélve lett, nem csörög, nem zörög, egy bal léptető kell bele és tökéletesen használható. Ha valakit érdekel, írjon, megegyezünk
Keresek ugyanerre a típusra hátsó lábtartót konzollal-még mindig
Hello sziasztok ! Érdeklödni szeretnék nincs-e valakinek HondaMTX 125 (évjárat 89-es) aszem elsö illetve hátso kipufogo dob eladó! Mert emlékeztek én probáltam kiégetni de nem sikerült rendesen ugyan ugy lefojtja a motrot vagyis már nem anyira de nem az igazi és ezért inkább rászánom magam hogy venni kellene egyet ugyis itt a tél felkészitem a következö szezonra
Szétkaptam, megpucoltam , átnéztem, hátha többet ki tudok belőlle hozni mint 9 v. Hát tévettem! Elég nagyot! Már csak 8.5!És ez már kipörgetve! Úgy hogy az aksis dolgot hanyagolom ! Végül is "műkszik" minden tökéletesen, csak az irányjelzésnél nem villog az égő. Folyamatosan ég. Majd hozzá gondolják a szüneteket!
sztem felesleges akksi ha terepen használod, városban meg kell.. sokkal kiegyensúlyozottabban világít.
a 9 volt az elég ratyi. amikor pörgetted a mocit akokoris annyit tölt?.
nekem zárlatom volt akkor volt olyan kevés a töltés.
bizti legyen az akksival sorba kötve. 7-10A ig jó bármelyik
én nemrég vettem akksit. és nem bántam meg..ha kifogy a benya, éjjel világít még egy darabig ha tolod az út szélén(velem ez volt)tankolhattam volna többet XD.
Yt4L BS akksi való bele. 3Ah-s ha jól tom 4 rongy körül vannak a zártak.
de az újak elég passzentosan mennek bele a régi helyére.
Csákány! Elérkezett az idő hogy megreszkirozzak egy aksit a vasamba. Mtx 125 r 1983 as . Bemértem de csak 9-9.5-öt tölt . Szerintetek érdemes? Vagy már ez kevés ahhoz hogy életben tartsa az aksit? Tippek,vélemények?
Apropó! 12 v , de mennyi Amh? Vagy hogy megy ez?
üzemképs amugy a géped vagy valami baja van hogy bontod ha még megy akkor ne bontsd szét cseréljünk http://www.kepesmotor.hu/simso...
de akárki irhat 50/80as 6sebességes vizhűtéses mtxér odaadom.
léghűtéses nem kell.
sziasztok
megtudnátok mondani h 125-ös mtx-be mennyi olaj kell a váltóhoz?
és valami más motor gázbovdenje(csak a felső) nem-e jó bele? nemakarok ezer forintokat elbaszni egy szaros bovdenre:)
előre is köszi!
Ami már nincs meg:
-fordulatszám mérő
-kilométer óra
-spirálok
-kuplung bowden
-bal léptetővilla
-henger
-dugattyú
-víztérfedél
Az
idomok elég szar állapotban vannak, igazából a blokk amiről érdemes beszélni, összes csapágy-szimering cserélve lett, nem csörög, nem zörög, egy bal léptető kell bele és tökéletesen használható. Ha valakit érdekel, írjon, megegyezünk
Keresek ugyanerre a típusra hátsó lábtartót konzollal-még mindig
vagy nem tudom mennyirre sürgös neked.
Most néztem a bovden nem is jó a gázkar meg drága 4000Huf ért ujat veszek
de a kormány sztem is jó lehet elsö kero mekkora 21"ols?
Köszi tomi
Dob nincs, kerék gumival 10e, gázkar 3,5e, bowden 3,5e, kormány 3e.
Gázkar - bowden- kormány sztem egyezik, talán a kerék is.
Üdv.
a 9 volt az elég ratyi. amikor pörgetted a mocit akokoris annyit tölt?.
nekem zárlatom volt akkor volt olyan kevés a töltés.
bizti legyen az akksival sorba kötve. 7-10A ig jó bármelyik
én nemrég vettem akksit. és nem bántam meg..ha kifogy a benya, éjjel világít még egy darabig ha tolod az út szélén(velem ez volt)tankolhattam volna többet XD.
Yt4L BS akksi való bele. 3Ah-s ha jól tom 4 rongy körül vannak a zártak.
de az újak elég passzentosan mennek bele a régi helyére.
Apropó! 12 v , de mennyi Amh? Vagy hogy megy ez?
Engem érdekelne egy pár dolog csak nem igazán tudom hogy jók e az én 125-hez
Pl.: Hátso dob, elsö keró mindenestől gázkar-bovden, kormány
ja és a lényeg még hogy mennyiért
Köszi
Tomesz
estleg ha valakit érdekel irjon.
http://www.kepesmotor.hu/simso...
de akárki irhat 50/80as 6sebességes vizhűtéses mtxér odaadom.
léghűtéses nem kell.
Ha kell valami alkatrész a képen látható motorból, írjatok az e-mail címemre! Bontódik....80ccm.
Nincs üres? Gyakorold énis nehezen találtam meg az elején.
megtudnátok mondani h 125-ös mtx-be mennyi olaj kell a váltóhoz?
és valami más motor gázbovdenje(csak a felső) nem-e jó bele? nemakarok ezer forintokat elbaszni egy szaros bovdenre:)
előre is köszi!