Nekem már volt ilyesmi problémám, de nekem az üzemanyag szűrőből kerültek darabkák a porlasztóba, és amikor olyan állásba kerültek elzárták az üzemanyag útját. Volt hogy hetekig is elment, aztán meg egynap többször is leált. De amikor leált, utánna mindjárt újra tudtam indítani.
Sziasztok!
Egy olyan problémával közdök, hogy hibátlanul megy a gép, aztán egyik pillanatrol a másikra lehörög, néha még el el kapja, de aztán megáll. De ezt követöen 4-5 rugás és ujra elindul és megy egy ideig. Én gyujtás hibára gyanakszom, vezetékek helyükön vannak amik forrasztva vannak az alaplapon azokat átforaszottam ujra, de válltozatlan a dolog. Ha van valakinek tippje mi okozhatja ezt irjon plz. üdv
Megoldódott a probléma. Az ülés alatt volt a műanaygon egy szivacs darabka, amit valószinüleg elengedett a ragasztás, és ráesett a légszűrő beömlőjére, néha odaszippantva a szivacsot, ami elmozdult, és így ez mindent meg is magyarázott. Amint levettük a beömlőről, egyből visszanyerte régi önmagát a gép.Szar dolog, hogy 2 hónapja vesződünk vele, és csak ilyen kis hibája volt. Na mindegy, azóta is megy. :D
HI. Ne haragudj hogy zaklatlak,de az az érzésem hogy Andreas-al nem jutok dűlőre a hengerrel,megkérdezhetem hogy hol és mennyiért perselyeztetted a hengered?
el, ha nem más motorrol akarod rárakni, akkor tuti-de szerintem ezt nem is lehet, szinte biztosra veszem, h más lenne a felfogatás, szal nem menne rá a tengelyre.
Köszi az oldalt nagyon jó találtam itt majdnem mind.
Még annyit akarok hogy ha az esö lánkereket lecserélem akkor el fog férni aban a müanyag házban?
köszi
www.nagyvas.hu
ilyenkor illik mindkét lánckereket, illetve a láncot is cserélni-a régi lánckerék szétbassza az uj láncot, a régi lánc szétbassza az uj lánckereket.
helló!nekem a hengerre semmi gondom nem volt ,de eltört a dugó és volt másik hengerem dugóval és azt tettem fel. a dugóm belső része törött el a csapszegnél ami egyenest a sonkákhoz esett be.szerencsére az első berugásnál .a dugó külső felének semmi baja nem volt tehát a hengert nem sértette meg .nincs benne nagy karc csak enyhe surlódási nyomok.A teszveszen 15 ezerért kínálták de javasolj valami árat és megalkuszunk.
Köszi a sebesség végül is annyira nem számít most még.
És merre tudok hozzá venni lánckereket?
Elég ha csak az eggyiket cserélem le? Vagy mindkettöt kell?
Meg kb mennyiért tudok szerezni és melyiket ajánlod?
Köszi Tomesz
Bövebb info: emailben!
Akit érdekel irjon:david0330@citromail.hu
elvileg holnapra meg kéne kapd a cuccot de vigyázz mert van vagy 23kiló. 15700at kell majd fizetned mert 1700 ft a postaköltség.
Egy olyan problémával közdök, hogy hibátlanul megy a gép, aztán egyik pillanatrol a másikra lehörög, néha még el el kapja, de aztán megáll. De ezt követöen 4-5 rugás és ujra elindul és megy egy ideig. Én gyujtás hibára gyanakszom, vezetékek helyükön vannak amik forrasztva vannak az alaplapon azokat átforaszottam ujra, de válltozatlan a dolog. Ha van valakinek tippje mi okozhatja ezt irjon plz. üdv
Megoldódott a probléma. Az ülés alatt volt a műanaygon egy szivacs darabka, amit valószinüleg elengedett a ragasztás, és ráesett a légszűrő beömlőjére, néha odaszippantva a szivacsot, ami elmozdult, és így ez mindent meg is magyarázott. Amint levettük a beömlőről, egyből visszanyerte régi önmagát a gép.Szar dolog, hogy 2 hónapja vesződünk vele, és csak ilyen kis hibája volt. Na mindegy, azóta is megy. :D
Remélem kircsi a cumó
Már most heszelem a postást
POSTÁN VAN MÁR?
Még annyit akarok hogy ha az esö lánkereket lecserélem akkor el fog férni aban a müanyag házban?
köszi
SZékesfehérvár környékén lakom
ilyenkor illik mindkét lánckereket, illetve a láncot is cserélni-a régi lánckerék szétbassza az uj láncot, a régi lánc szétbassza az uj lánckereket.
És merre tudok hozzá venni lánckereket?
Elég ha csak az eggyiket cserélem le? Vagy mindkettöt kell?
Meg kb mennyiért tudok szerezni és melyiket ajánlod?
Köszi Tomesz
80 as vizes mtx hez keresek tömités szettet (HD-08). Ha volna elfekvőben valakinek irjon.