jah, még annyit, h nicasilos, két karc van benne, kézzel egy kicsit érezhető, szemmel nem látszik. Viszont ezt nem igazán értem.. a nicasilos hengert nem lehet furni v mi? - nem volt még ilyen moccom sajna(? )
anno szar volt a hűtésem(nem forgatta a vizet), és emellé még a barátnőmet is furikáztam, szal a henger kapott rendesen.. Miután megcsináltattam, nem csináltam vele ilyen hülyeséget, viszont amikor vettem az uj dugot, és éreztem h mennyire megy, huztam mint a marha, és nem volt 24 ora h meghalt(komolyan mondom, pénteken du5 körül raktam össze, és szombat de10 kor már eltört az uj dugo-for honda rulz) Sokkal több olajat raktam bele mint szoktam, szóval nem ezzel volt a gond(én se használok külön olajozást, keverem). Ami most van, azt meg már így vettem, nagyon gyenge, és ezért kell fúrni-a dugóbol ami kitört darab kb 1,3mm es cucc, szal nem vmi nagy, de fogalmam sincs h miért, a gyűrűk nem sérültek, más meg nem igen kerülhet oda
valószínüleg szopóka nyalóka. ha nicasil os a hengered nem nagyon tudod Fúrni.
nem is kell hacsak nincs agyonkarcolva.
ha igen akkor kb 20-30 rongy perselyezni.
hajrá..
ha alapból már perselyezett akkor 10ből megcsinálják, de a dugó hozzá megint egy 20 as..
mit csináltok a gépekkel hogy szétmennek?
nem értem.
ajánlom mindenkinek hogy jó olajat használjon.
megmenti a gépet hosszú ideig a szarakodástól.
és nem használok különolajzást. én keverem.
Nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszem h a dob után is érdeklődtél, szóval azt is felteszem(neki nincs semmi baja, most h megnéztem a könyökön is alig észrevehetőek a horpadások) Egy pöppet rozsdás mindkettő, mivel nem volt használva már jó ideje,de ezt egyszerű drótkefével el lehet róla távolitani elég hamar.
Három bontót hivtam, átlagban 12e volt a könyök, a dob meg 9 körül, szal úgy gondoltam, h 9et kérek a könyökért, a dobért meg 6 ot, ha neked is megfelel(remélem nem mondtak nekem hülyeséget..)
Ui.:a macska nem jár hozzá
Jó semmi baj majd ha ráérsz akkor ráér Addig is probálkozok, de most ajánlotak fel egy lehetőséget egyik ismerösöm kinyomja gáz hegesztövel azt mondta abba nem fog semmi maradni mondtam neki az lenne a jó
basszus.. én honda szalonban vettem majdnem 5e ért szettet Remek... Nah de nem baj, majd ha legközelebb kell, akkor a Pink nek szólok először
...bocs h a képet még nem töltöttem fel,csak mostanában baromira el voltam foglalva, holnap mennem kell még jogsit intézni(ma is most estem be az ajtón..), aztán ha végeztem megcsinálom és fel is töltöm, még egyszer ne haragudj a késés miatt légyszíves.
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy mennyiért fúrnak 25ös mtx et?A dugómból letört egy kis darab, és parázok h szétesik alattam Fehérvár környékén érdekelne leginkább, nem szívesen mennék el messzire(de ha itt nem tud senki, egy árat akkor is mondhatna, hogy legyen viszonyítási alapom ) Előre is köszi!
zuzmo falok köszi a segitséget sikerült szétszednem nagyon hálás köszönet tényleg nem nehéz dár én nem krovával hanem egy egyszerü fél colos csőből flexeltem ki és jó lett. a kuplungja kopot ezért nyöszörgött!
Köszy a segítséget hosszas nyomozás után találtam egy üzletet ahol a polcon van nekik és itt van Budapesten úgyhogy átgurulok a géppel érte. Még1x köszy te legalább tudtál valami pontosat mondani
nekem is fura volt hogy ennyitől megrémül valaki, nem mer hozzányúlni egy Szerintem halál egyszerű géphez.
mert szerelni bizony az. csak megfelelő szerszám kell hozzá. csak akad a sufniban egy 19 es krova? vagy 21 es.. nem tom fejből. abból simán lehet csinálni. ha alendkereket akarod levenni az már nem piskóta.. oda már nekem is esztergálnom kellett . M27 jobbmenetet. ahhoz neked nem kell nyúlni.
Felhívod hétköznap ezt a számot: 06-34-312-047
Tatabánya Pink motors.. én innen vettem már 2X és működik a gép nem csöpög.
postán is kiküldik vagy futárral.. kb 1000Ft vagy nem tom mennyi.. de 1800Ft a szett.. sztem megéri rendelni, nem utánna menni ha messze lax.
benne van minden tömités, a hengertalp/hengerfejhez való rész is
keress rá neten hátha forgalmaz valaki,esetleg próbálj rendeltetni hozzá,jobb boltokban, pl márkakereskedésben biztosan tudnak hozni neked,bár ha külföldröl hozzák akkor nem olcsó!
csáó!
én ezt el sem hiszem! komolyan mondom, hogy ha ti olyan jó barátok voltatok amilyennek én gondoltalak titeket, akkor egy ilyen dolgon összeveszni...... ,csak mert vmiben nem egyezik a véleményetek......
nemm? nem bántotál meg? csupán beszóltál egy olyat hogy egy csaj miatt nem hagynád abba a motorozást! elárulom hogy nem egy csaj én mindennél jobban imádom! nem ugy mint te hogy a mtxed miatt leszarod a baratnödet! ennyi!és én igy döntöttem! kész én senkivel nemveszekedek de utalom ha a baratnömet valami összefüggésbe hozzák! enniy csá
ja és azthidtem te a haverom vagy de nem tom mi bajod van velem én nem bántotalak meg semivel én mindig vicceltem veled men tom mért vagy ilyen ha nem akarsz a barátom lenni akkor mond meg és kész!
nem is kell hacsak nincs agyonkarcolva.
ha igen akkor kb 20-30 rongy perselyezni.
hajrá..
ha alapból már perselyezett akkor 10ből megcsinálják, de a dugó hozzá megint egy 20 as..
mit csináltok a gépekkel hogy szétmennek?
nem értem.
ajánlom mindenkinek hogy jó olajat használjon.
megmenti a gépet hosszú ideig a szarakodástól.
és nem használok különolajzást. én keverem.
Három bontót hivtam, átlagban 12e volt a könyök, a dob meg 9 körül, szal úgy gondoltam, h 9et kérek a könyökért, a dobért meg 6 ot, ha neked is megfelel(remélem nem mondtak nekem hülyeséget..)
Ui.:a macska nem jár hozzá
...bocs h a képet még nem töltöttem fel,csak mostanában baromira el voltam foglalva, holnap mennem kell még jogsit intézni(ma is most estem be az ajtón..), aztán ha végeztem megcsinálom és fel is töltöm, még egyszer ne haragudj a késés miatt légyszíves.
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy mennyiért fúrnak 25ös mtx et?A dugómból letört egy kis darab, és parázok h szétesik alattam Fehérvár környékén érdekelne leginkább, nem szívesen mennék el messzire(de ha itt nem tud senki, egy árat akkor is mondhatna, hogy legyen viszonyítási alapom ) Előre is köszi!
mert szerelni bizony az. csak megfelelő szerszám kell hozzá. csak akad a sufniban egy 19 es krova? vagy 21 es.. nem tom fejből. abból simán lehet csinálni. ha alendkereket akarod levenni az már nem piskóta.. oda már nekem is esztergálnom kellett . M27 jobbmenetet. ahhoz neked nem kell nyúlni.
Tatabánya Pink motors.. én innen vettem már 2X és működik a gép nem csöpög.
postán is kiküldik vagy futárral.. kb 1000Ft vagy nem tom mennyi.. de 1800Ft a szett.. sztem megéri rendelni, nem utánna menni ha messze lax.
benne van minden tömités, a hengertalp/hengerfejhez való rész is
én ezt el sem hiszem! komolyan mondom, hogy ha ti olyan jó barátok voltatok amilyennek én gondoltalak titeket, akkor egy ilyen dolgon összeveszni...... ,csak mert vmiben nem egyezik a véleményetek......