tomesz0020 Ha megpróbálnád a lánc kerekekkel csökkenteni a végsebességet, az erőd növekszik így hamarabb gyorsúl, és jobban fog ugrani. Azt, hogy neked melyik lesz jó függ a tereptől. /A puding próbája pedig az evés./
Nekem 80-asom van. Nem igazán tudtam, milyen fogaskereket vegyek. Előre megvettem a 13. 14. és a 15.-öst.Hátra a 45. és az 53.-as van. Ezekek cserélgetem. Most az 53. és a 15. van fent, a vége 75-80 km/h de bírja a partot is.
Kedves Andreas! Ne sza...odj a postával mert megkérdeztem egy-két embert és azt mondták hogy 20kg-ig tied a pálya. Jah és elhiszem hogy baro a henger. Csak lenne már postán mert az ideg szétvisz
Intézkedj lécci mert nagyon motorozhatnékom van
Kösszi.
még mem mert túl nehéz azt lehet hogy két csomagban kell elküldenem . nagybátyám megnézte a hengert és aztmondta hogy szerinte használható (mondjuk ő azt se tudja mi az a nicasil ) de azt mondta hogy nincs kikopva . amint lehetküldöm de még meg kell kérdeznem nagybátyám élettársát(a postán dolgozott) hogy hány kilót lehet max küldeni.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tud-e valaki Honda MTX-hez új láncot!
Mert, eladás előtt áll a motor, és ma elszakadt a lánc! Pont a patentnál!
Ha tud valaki akkor mennyiért!
Köszöntem előre is!
Norbert
Hello nekem van egy elado MTX 125R! http://www.kepesmotor.hu/honda...
de 190 lenne a leg alja ha érdekell ?
msn :david0330@freemail.hu
e-mail david0330@citromail.hu
Hellotok,-van 1 elado MTx 125R! http://www.kepesmotor.hu/honda...
ahonan vetem ott még van rá 3 honap garancia!Szal nem egy csonány!
ajit érdekel irjon:david0330@citromail.hu
este 10körül szoktam fönn lenni msnen. elvinni szerintem csak postán lehetne mert pestmegye innen legaláb 130km. Amugy az egész cucc használt azt nem tom hogy a nicasil letud e kopni de fölkarcolva nincs . majd megpróbálom lefényképezni csak az a baj hogy nagyon tükröződik azt amit eddig fenyképeztem azon semmi nem látszódik.
Andreas velvetelek msn-re!
Nagyon kéne a cumo ezért kérdeztem a telo számod.
Mikor vagy bent MSN-en?
Velkéne vennünk a kapcsolatot!
AM. hogy lehetne elhozni?
Válaszod várom vagy itt de legjobb lene ha telefnon vagy MSN-en!
Nekem 80-asom van. Nem igazán tudtam, milyen fogaskereket vegyek. Előre megvettem a 13. 14. és a 15.-öst.Hátra a 45. és az 53.-as van. Ezekek cserélgetem. Most az 53. és a 15. van fent, a vége 75-80 km/h de bírja a partot is.