Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tomesz0020 Ha megpróbálnád a lánc kerekekkel csökkenteni a végsebességet, az erőd növekszik így hamarabb gyorsúl, és jobban fog ugrani. Azt, hogy neked melyik lesz jó függ a tereptől. /A puding próbája pedig az evés./
Nekem 80-asom van. Nem igazán tudtam, milyen fogaskereket vegyek. Előre megvettem a 13. 14. és a 15.-öst.Hátra a 45. és az 53.-as van. Ezekek cserélgetem. Most az 53. és a 15. van fent, a vége 75-80 km/h de bírja a partot is.
kösz szépen :)
igen,de cucc legyen km/h,sirj ha van!.....me kene........me lak.ter. 50km/h a max ...de soha nem jon ossze
Csá a www.nagyvas.hu ról tudsz rendelni olcson első lánckereket
engem érdekel!dobj róla valami infót....meg azt,h mennyiért adod!
Kedves Andreas! Ne sza...odj a postával mert megkérdeztem egy-két embert és azt mondták hogy 20kg-ig tied a pálya. Jah és elhiszem hogy baro a henger. Csak lenne már postán mert az ideg szétvisz
Intézkedj lécci mert nagyon motorozhatnékom van
Kösszi.
Az MSN-t ritkán használom, de ha komolyan érdekel itt a tel.számom:20 984 0237, amúgy Salgótarjánban van.
Hello!
Helyileg hol található a motor? MSN-re felvehetnél: kepesi_istvan@msn.com
lehet,h tudok neked,csak meg kell néznem őket.felfogatással együtt kell?
Sziasztok mtx 80 ra kellene 17-18-as első lánckerék..Ha van valakinek átvenném....
még mem mert túl nehéz azt lehet hogy két csomagban kell elküldenem . nagybátyám megnézte a hengert és aztmondta hogy szerinte használható (mondjuk ő azt se tudja mi az a nicasil ) de azt mondta hogy nincs kikopva . amint lehetküldöm de még meg kell kérdeznem nagybátyám élettársát(a postán dolgozott) hogy hány kilót lehet max küldeni.
Hello!

Kellene első lánckerék az MBX-emre. Asszem az MTX-é jó rá.
Ha valakinek van írjon.

Köszi:)
Andreas.
Sikerült utánvételel elküldened?
Mert már raknám össze ?
keresek km/h fordulatszam merovel.ajanlok 12 rongyot
nagyobb fogaskerék de nem lesz a végsebességed olyan nagy!
De nem mindig a KM/h számít!
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tud-e valaki Honda MTX-hez új láncot!
Mert, eladás előtt áll a motor, és ma elszakadt a lánc! Pont a patentnál!
Ha tud valaki akkor mennyiért!
Köszöntem előre is!
Norbert
190e-ért én is megválnék az enyémtől, és ez rendszámos műszakis! vagy esetleg cross csere érdekelne.
helló!
Bocsi hogy alád licitálok. De nekem is van egy hibátlan MTXem, 165é eladó. Gyári állapotban.Svájci forgalmival.
Hello nekem van egy elado MTX 125R!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
de 190 lenne a leg alja ha érdekell ?
msn :david0330@freemail.hu
e-mail david0330@citromail.hu
Hellotok,-van 1 elado MTx 125R!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ahonan vetem ott még van rá 3 honap garancia!Szal nem egy csonány!
ajit érdekel irjon:david0330@citromail.hu
Oké.
10-fele kereslek msn-en.
este 10körül szoktam fönn lenni msnen. elvinni szerintem csak postán lehetne mert pestmegye innen legaláb 130km. Amugy az egész cucc használt azt nem tom hogy a nicasil letud e kopni de fölkarcolva nincs . majd megpróbálom lefényképezni csak az a baj hogy nagyon tükröződik azt amit eddig fenyképeztem azon semmi nem látszódik.
sziasztok .80 as léghűtéses henger eladó .ha érdekel valakit írjon ide.
Sziasztok van egy olasz mtx em és érdeklödnék hogy lehetne megpöckölni egy kicsit hogy jobban harapjon.
Andreas velvetelek msn-re!
Nagyon kéne a cumo ezért kérdeztem a telo számod.
Mikor vagy bent MSN-en?
Velkéne vennünk a kapcsolatot!
AM. hogy lehetne elhozni?
Válaszod várom vagy itt de legjobb lene ha telefnon vagy MSN-en!