Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az tényleg nagyon nagy :S tűszelept nézted ?az jó ?
Akkor gyakorolok vele tovább. De így nem maradhat az tuti mert olyan magas a szint, hogy oldalsztenderen folyik a túlfolyón.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kdx_125_sr-4785855
Sziasztok!

Honda MB 80 (1988) motorhoz nincs valakinek villamos rajza?
Igazából a problémám az lenne, hogy gyujtás és elsö lámpa van semmi más nincs. A tank alatt van szerintem dioda hid de sajna a száma le van kopva és nem tudom pontosan mi lehet az. Enyit tudok kihámozni belöle, hogy shindengen és talán tipusra valami cf.
Szijasztok meg van valakinek a szerviz könyve? mbx 80 nak?
nekem az mbx ben is voltak gondok sőt vannak ...
mert szétvan kopva az úszó és nagyon besokall vele ha sokáig emgyek 1-2 ezren pl guruok valami parkolóban vagy vaahol aztán alig akar kiforogni... :S de már próbálgattam hogy egy lemezt hajtottam az úszóra de vastag lettt ugy meg kicsi lett a szint ..
szeritne megy 80asnak 100 as fuvóka kell simán enyémben 110 van D:
veszek uj gyertyát és uj cdi it is mert azzal viszont volt gondom meg zárlat is vol a gépen
Nekem is lenne egy kis gondom. Most állt össze az MB 80-om. A gond csak annyi hogy 95-ös főfúvókával is sokat kap. Szeretném megkérdezni, hogy nektek mekkora főfúvóka van az MB 80-ba? Érdemes-e tovább csökkentenem a méretét vagy máshol keressem a gondod? Az úszószinten ugyebár nem tudok állítani mert műanyag az úszó. A szívatóval sincs gond az volt az első amit megnéztem hogy lehet nem zár tökéletesen, A síbertű pedig a legmagasabb horonyban van.
Továbbá gondom még az hogy 7-8000 fordulatszámnál kiveri az izzókat. Nem tudom hogy csak én vettem a motort feszültségszabályozó nélkül vagy nincs is az MB-be gyárilag? Alapjáraton illetve 4-5000-ig semmi probléma viszont 7000 környékén már 8 V is esik a világitásokra és ez már kinyírja a 6 V- os izzókat.
Előre is köszönöm a tippeket. Töltök majd képet a végeredményről.
Szerintem a gyertyával kezd. Egyrészt azért mert alap dolog, hogy ez az első, másrészt pedig ez tipikus tünete annak amikor a gyertya félre adja a szikrát.
Lehet hogy valahol falsot szív...
6-bar alatt már nem a legjobb
Szerintem a gyújtás ment el, esetleg cserélj gyertyát. Nézd meg, hogy összejelölésnél van-e az alaplap.
Helló akk mivan ha durrog csattog füstöl és csak tolásra indul el az mbx em pedig tegnap mentem vele 20km gond nélkül sos :( :(
mármint a 4 csatlakozó érdekelne, hogy hogyan van a bemenet és a kimenet... a többit megoldom
szevasztok! Hogyan lehet bekötni a fesszabályzót a motorba? Egyáltalán hogyan lehet leellenőrizni, hogy üzemképes?
Sziasztok. Új vagyok még itt. MBX-125-höz keresek tankot. 80-as tankja nem teljesen ugyanaz, nem megy rá alakítás nélkül. Nincs véletlenül valakinek?
Másik kérdésem: kompressziómérésnek van értelme ilyen kétütemű motoroknál? Van valakinek irányszáma, mi az ami alatt cserés?
Köszi!
Vancsi
Eladó...ha valaki motort venne.
Szia! Szerintem nem ugyanaz, de én sem vagyok biztos benne. Viszont időközben tárgytalan lett a dolog 1000 Ft ért vissza hegesztették a fület így fasza lett. Köszönöm!
Helló mbx müszerfal egyben eladó valakinek?
Helló nekem van egy eladó mbx 80-as szívócsonk sztem ugyanaz! 2000+500posta az ára ha átutalod holnap már adom is fel.
otp 11773360-00291006 Név: Sándor József és küld el a címed ide vagy e-mailbe a sandorjozsef23@gmail.com-ra.
sajnalom de 800 ft-nal nem akarok 1700es utanvettel szorkozni...
meg az neked se vmi jo kor sztem... lehet attol felsz hogy 800 ft-al akarlak athuzni...ha igy van sajnalom...eleg ha utananezel aprilia forumban hogy mennyire vagyok megbizhato....
A riasztót cserélném első sárvédőre és egy gyári tanksapkára!
kavül-belül meg kell varrni, és szépen síkbamarni/esztergáln.

Szakaembernek nem kihívás.
Gondoltam erre én is csak nem voltam benne biztos. Azt nem tudom, hogy síkba lehet-e szépen köszörülni a hegesztés után úgy, hogy tökéletesen felfeküdjön a hengerre és ne szívjon farcsot. Illetve azt tudom még elképzelni, hogy kívülről hegeszti meg csak nem tudom, hogy úgy oda fér e rendesen a dolgokhoz. De akkor valószínű, hogy holnap elviszem valahová ahol foglalkoznak ilyesmivel és meglátjuk mi lesz a vélemény.
Köszönöm a tippet.
Hali!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honda mbx 80 vízhűtéses blokkba, milyen méretű főtengely szimeringek kellenek?

Üdv!