Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Első sárvédő, tanksapka, furulya ezek azok amiket keresek!
Valakinek van az írjon...
http://sportmotor.hu/motoros_k...
helló itt van pár kép az mbx ről
Szia!
Ez nem magyar nyelvű de szerintem használható könyv.
http://marotikonyvker.hu/produ...
Nem tudom sehol sem láttam még olyat! Sokak szerint nem is létezik!
Üdv
Mennyi lenne az MBX80 szerelési könyv magyar nyelvü egyébként?
Láttam keresték jó páran! Találtam egy 75-ös MBX hurricane-t spanyolul de sztem érthető, az majdnem uaz
Igen engem érdekel küldheted sandorjozsef23@gmail.com-ra!Köszi !
Sziasztok! Érdekel még valakit szervízkönyv MBX-80-hoz?
hello nem tom most igy mert nem vagyok othon,de holnap este utána nézek ,de vegyélfel msn re :simson8888@hotmail.com kellenek az mbx esek
nekem van komplett gyujtas, lendkerek es kuplung is. barati aron nagyon. attila.hunter@gmail.com irj es megbeszeljuk. 70/5655856
Szia! Ezek közül csak kuplungom van, 3-ért kompletten. Több is van, összerakhatok egy jót.
Sziasztok! Ismét kiírom hátha van valakinek?!
Keresek mbx80-hoz jó állapotú kihajtó tengelyt lánckerékrögzítővel! Ha van valakinek eladó kérem írjon! Köszönöm!
eladó honda mbx 125 alkatrészek:hátsó kerék,h.lánckerék,olalytartály,légszűrőház,h.lámpa,faridom,eke
idom,fejidom,ülés,berugókar+tengely,hengerfej,,gyujt.elektronika,tra
fó,
szacsomotor@freemail.hu
Hello!

Berúgókar,komplett gyújtás(lenkerék,alaplap,tekercsek)meg ha jó állapotban lenne a kuplung(lamellák) akkor az is.
Az egész mennyibe lenne!
ezen a videón a kuplung bovdennél a blokk felőli oldalon van az a kicsike porvédő gumiharang... olyat honnan lehet szerezni, és mi a pontos neve?

Hétvégén május 6-7-8 motoros találkozó Győrújbarát... Ha esetleg valaki jön, keressen privátban :)
Eladó egy Honda MBX 80 típusú motorkerékpár.Kisebb esztétikai hibákkal.A blokkja,futómű...stb tökéletes.Amit tudni kell róla hogy nem a gyári henger van rajta hanem egy Athena 80cc sporthenger.
Hozzá való rezóval.
Bővebben E-mailben.
skynet5@freemail.hu
okés rendben csak kíváncsiságból érdekel hogy mégis mi : D
jó szerelést :)
hétvégén vezetékelek ugyis és akk pontosan megmondom
bocsi de nálam az indexnél elöl is hátul is zöld a test :D és tuti hogy gyári köteg:D
Pedig a a fekete is test de csak az irány jelzőnél, amugy meg minden hol zöld ennyi már a 2. mbx em van ugy hogy tudom hogyan van kötve eszt is szét kapom nagyon durván majd rakok fel képet /vidit a jvitásokról
Helló értem , most vettem karokat gyárit és 1400ft /db , meg ha minden igaz meg érkezik a gyári elektrónikus fordulatszáméröm is, de van még munka vele böven de azért már jóbb mint volt
azt tom h indexnél meg sima lámpánál zöld a test meg az akksinál is.
én meg pont a féklámpa kapcsolót csináltam előre mert nekem csak a hátsóhoz volt bekötve:D az első mert előre nemtaláltam vezetéket
de most megbontottam és megcsináltam :D
ugyvolt megcsinálva demár teljesen szétmarta a benzin é s kéne egy uj bele szoval ha van valakinek akkor mindenfélekkép egvenném:)
szinte mindehol a zöld a test de az irányjelzőnél test hét végén pont az elejétt javitottam
de lehet kezdem érteni :D