Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyáltalán nemsok a 100 nál a 10 ezer.
viszont egy mz 150 köbcentis majdnem duplája az mbx nek jóhogy nyomatékosabb...
lemaratni nem lehet mert nincs annyi anyag mint a simónál.
ha kicsi a gép venni kell nagyobbat
a Kerékhez hogy fogatod föl :O ?
gyártottak 1 ill 2 tárcsásat is .
képen láttammár 2 tárcsásat :D
valaki próbálkozott már hengerfej lemaratással? Mint a simsonoknál szokták? Lesz tőle nyomaték javulás? Másik kérdésem, magyarázza már el valaki, hogy tudtommal egy 125-ös MZ 11 lóerős, és sokkal kevesebbet forog, mint a honda... A gyorsulása mégis közel megegyező aHodnával, ebből gondolom, hogy nyomatékosabb sokkal a motor....

Valahogyan meglehet oldani, hogy kevesebbet pörögjön, de alacsony fordulaton is használható maradjon a honda? Olvastam, hogy áttétel módosítás, de nekem soknak tűnik, hogy 100km/h mellett 10 ezret pörögjön....
Ma kaptam mailt,hogy mehetek érte.Yamaha lehúzó 27X1 a menete és balos.
nézz körbe az ebay-en! Múltkor nézegettem, nagyon sok minden van a gépekhez :) Mellesleg "ilyen"
Helló mbx müszerfal valakinek ami jó állapotu fekete ?
Szerintettek mbx balos tárcsás villált hol lehetne szerválni mármint dupla tárcsafékest akarok de a teló nem paszol igy nem tom hol lehetne ijen balost szerválni mert gyárilag volt !
ha valakinek valami ötlete van akkor irjon emailt
S józsi!

Közben átgondoltam, a kimenőtengelyt, külön nem adnám, ert a többi a nyakamon marad.

Komplett váltót tudok adni, két tengely, összes fogaskerék, váltóvillák, kukactengely satöbbi.
8rugó
csak előre utalás a postát te állod.
Összeüti az tény:)

Viszont, megedzeni nem fogja.
Akkor elballagsz megint Péterhez (futár) és megkérdezed tőle hogy melyik jó bele:)

Megméred otthon, satöbbi.

emlékeim szerint balmenetes balhé
annyit tudok h simsonénál kisebb kell
őő, lehet, hogy a yamaha jog stimmel rá:)

Bocs, rég volt:)
A VI.Kerületi motorosfutár boltban van Honda lendkerék lehúzó,de az 24X1-es menetű.
Belemértem a ledkerékbe,és 26mm a menet belső átmérője,simán bele esne.Szerintem 27mm körüli lehúzó kell.
szerintem ha nincs rajta maga a fék része akkor tökmindegy melyik van bal-jobb oldalt...
Megcsinálják az annyiért vidéken simán. Nem egy nagy dolog az, kell fúrni egy lyukat meg vágni két menetet. Egy esztergályos 20 perc alatt összeüti.
Én 2500 ért nem esztergálnék neked egyedi dolgot...
Igen,tudom,de a környéken nincs egy normális motorosbóót,ahol mellesleg mégis csak meg kérdeznék a méretet.Szerintem az esztergályos is kérne érte ennyit,csak akkor nincs szállítási költség.Több tétel mellett elmegy, de ez egyedül sok.
VAn vagy 2500 forint a kész, edzett lehúzó...
Szerintem az első villa fordítva van, szerintem így nem egészséges.
Az lehet,de ezt hiába mondom meg az esztergályosnak,mert ebből nem tudja legyártani.
Honda robogógyula lehúzója jó hozzá, azt meg árul minden értelemsebb motrosbóót
Hali valaki megtudná mondani hogy milyen olaj kel mbx teleszkópjába és hogy mennyi :D ?
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a Honda MBX 80-hoz milyen menetű lendkerék lehúzó kell?
Hello
Lenne pár blokk alkatrészem mb-hez ár megegyezés szerint msn:csomancs@hotmail.com
Beszélni kici madzsar?
Sziasztok én tudok mindenkinek alkatrészeket!
MBX MB mindegyikre,itt a szám 06209104524.
Most csínáltam én is meg az mb 80-matt mert akitől meg vetem elég roszálapotba volt.
Aszt szeretném kérdezni hogy ki tudja a karburátor bekötését mert én le szettem róla és nem tom hogy kell vissza rakni.