Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért azt elmondnám, hogy egy iylen vaslemezből gyártott cső anyagköltsége tokkal vonóval, gázzal pálcával nem éri el az eladási ár egy tized részét.
Arról már nem is beszélve, hogy mennyi idő megcsinálni egy iylen csövet.
30-40 rugó környékét kérni érte az enyhén szólva arcátlanság.
Ezaz :D
mennyit ad le x fordulaton :D ?
Hello! Megmondaná valaki hány Nm-es a 80as mbx ? Előre köszönöm :D
Vele már beszéltem,illetve írtam neki.A baj az,hogy ő csak úgy tud kipufogot csinálni,ha ott a motor.33 ezerbe lenne,ami nam baj,de elég messze lakik.
http://www.sportmotor.hu/motor...
szerintem ő a te embered :) bár nem tudom hogy mennyibe fájhat egy ilyen nekem techigas kipufogó van az enyémen az robogóé volt és az lett ráalakítva :) Az nagyon sokat dobott rajta.
Sziasztok!
Keresek Honda MBX80-as blokkhoz rezós kipufogót,ha valaki ismer gyártót
aki esztétikus,jól működő kipufogót gyárt,vagy valakinek van egy nem leharcolt példány az ne titkolja az információt!
Köszönöm!
Helló Keresek mbx 80 nas cdi vezérlöt ami nem (fojtott ne svájci vagy németországi legyen) hanem inkább magyar stb
És még mielőtt valaki belekötne, hogy júúúúj elgányoltam azt a jó motort, közlöm, hogy az alváz vagy bölcsőváz?! El volt törve az összes blokkfelfogató csavarnál és egy rozsdás szögvassal volt összeheftelve....
A gyári full idomosból faragtam ezt a fejidomot, csúnyán össze volt törve (by: előző gazdi) Ennyit tudtam megmenteni belőle. Teszek fel róla képet, nemtudom, hogy mennyire fog látszani raja a régi törött idom.
Kb 4 éve megszabadúltam attól a szutyok 80-as MBX től, nem volt nagy baja csak a nyaka volt véres. Amennyit kellet volna rá költeni annyiért vettem egy kis ,,sport,, gépet.
Ha nem lesz akk majd keresek, amugy mijen a rezója ? Árban menyi volt és holvetted?
Oké Kössz! Majd lecsekkolom :D
hello a vaterán láttam hütömaszkot+blokszpoiler t feketét
hello hol tudnék ilyen v ilyesmi orridomot szerezni?
80 as mbx :D ?
faszán néz ki
simó is fasza : )
Jééé ez még az enyém volt 50-esre talán jó, Alig vártam, hogy, szerezzek hozzá egy gyárit.
hát elvileg bírja a pörgést meleg motor mellett, de figyelj az olajozásra... 10 ezernél 100? szerintem tolj hátra 1-el kisebb fogaskereket
nem számoltam basszus hátul mennyi fogam van de igen 10 ezernél 100
igen jórá, de holnap este majd küldök linket ott majd tuc válogatni
ez jólenne 80 ra is :O ?
Helló nem pörög ugy mint a másik,gyengébb, nem megy annyira stb
most 17x 36 van neked ? és ugy megy 100 at 10 ezren :O : D ?