fekete jön a gyujtáskapcsolóbol is a bal oldali akpcsolóbol is a féklámpa vezetéknél is van fekete . ezért nem értem hogy konkrétan mi is mert féklámpa ugy lesz vagy is ugy világít hogy a sárga zöld összezár a feketével.
Helló szerintem igen test a fekete is de pontosan meg nézem eszt neked mert most vettem egy gyári elektrónikus fordulatszámérőt és igy akkor megis nézem neked egy uttal ,,,
itt a vidi az mbx ről http://indavideo.hu/search/tex...
Sziasztok!Van egy eladó mb80-as motrom.Alkatrésznek,donornak tökéletes.üllése szakadt festése rossz.hiányzik a cdi belőle meg pár apróság.Nekem nincs időm megcsinálni sajnos ezért válok meg tőle.25000-ért odaadom
Érd:06202462235
kopper18@gmail.com
bocsi félre olvastam nem figyeltem hogy 125 öst írtál.DE szerintem az sem 125 ös hanem ugy tudom valami YPVS vagy vmi ilyesmi bocsi ha hülyeséget írtam majd valaki kijavít :D
Nekem elég kényelmes városba tökéletes jól megy üzembiztos,
nálam még nem állt meg sehol, 6 sebességes NEM POWERES
vízhűtéses,nekem 80 as van elég jó nyomatékos.
kérdezz bátran bármit ezenkívül.
Sziasztok!
Még uj vagyok ebben a témában,jelenleg aprilia af1-em van,de most fogom cserélni, egy honda mbx 125-re,mit tudtok mondani az mbx-ekről?
6 sebességes,poweres,egy két alapvető infóra lennék kiváncsi!
Mennyire kényes,menetteljesitmény,esetleg vmi rejtett hiba....?
Vettem egy kipufogot,de nem mernék rá meg esküdni,hogy szűz.
Annak ellenére,hogy jó erőben van a blokk 90-et megy 8000-es fordulaton,mert nem pörög tovább.Az első fogaskerék 16-os,a hátsó 36-os,és gyorsul igy is mint az atom,de nem forog ki.
14-es első fogaskerékkel is 90-et megy,csak 9000-en.A 2-est ki lehet huzatni 60-ig.
Mivel más választásom nincs,mert egy másik gyártó 40000-et kér,kiegyeznék a 33000-ben.Az viszont számomra érdekesség,hogy most nincs ott ilyen motor,és így nem tudja legyártani.Én azt gondoltam,hogy van egy sablon,egy adott tipusra,és bármikor reprodukálni tudja,de tévedtem.
ugyértem hogy az menyivel kerülne többe kb gondolom az sem több sokkal. sajnos itt élünk hogy ennyit el lehet kérni érte.
hát akkor a márkás dobok ami több tiz ezer :S
köszi h megnézed !
megnéztem a vidit fasza pattogós hangjavan egy ben van a gép ugy néz ki ! : )
itt a vidi az mbx ről http://indavideo.hu/search/tex...
Valaki aki kicsit jobban vágja az elektronikát mbx en ahhoz lenne oylan kérdésem hogy :
a zöld színű vezeték az test pl indexnél na most a fekete vezeték az is test ? vagy a fekete vezetéknek milyen szerepe van ?
Egyébként rendben van minden a motoron csak nem vágom ezt a részét, előre is köszi a segítséget !
inkább akkor csak 80 as .de te tudod.
szerintetek lehetséges lenne?
keihin karbiba szeretnék úszót ha van valakinek mindfenféleképp irjon
(MBX 125 höz)
Érd:06202462235
kopper18@gmail.com
nálam még nem állt meg sehol, 6 sebességes NEM POWERES
vízhűtéses,nekem 80 as van elég jó nyomatékos.
kérdezz bátran bármit ezenkívül.
Még uj vagyok ebben a témában,jelenleg aprilia af1-em van,de most fogom cserélni, egy honda mbx 125-re,mit tudtok mondani az mbx-ekről?
6 sebességes,poweres,egy két alapvető infóra lennék kiváncsi!
Mennyire kényes,menetteljesitmény,esetleg vmi rejtett hiba....?
Annak ellenére,hogy jó erőben van a blokk 90-et megy 8000-es fordulaton,mert nem pörög tovább.Az első fogaskerék 16-os,a hátsó 36-os,és gyorsul igy is mint az atom,de nem forog ki.
14-es első fogaskerékkel is 90-et megy,csak 9000-en.A 2-est ki lehet huzatni 60-ig.
nekem volt mz rezó is ideiglenesen az is jó :D
Keresek mbx80-hoz jó állapotú kihajtó tengelyt lánckerékrögzítővel! Ha van valakinek eladó kérem írjon! Köszönöm!
hát akkor a márkás dobok ami több tiz ezer :S