Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akk tárgytalan.. :S
Tökéletesen meg lehet hegeszteni.
Sziasztok!

Keresek Honda MB 80 karburátor szívócsonkot. Épp felújítok és sajnos az előz gazdája sikeresen letörte a négy felfogatófül egyikét. Elég sürgős lenne mert gyakorlatilag csak ennyi hiányzik és mehetek az utakra.
Előre is köszönöm!
de csak elore utalassal kuldom, ilyen erteknel nem utanvetezek...
800+650 posta. dobj egy emailt es a tobbit privatban. attila.hunter@gmail.com
csak 800ft me már igy is hegesztet valami..:S
1000 huf a valtokar kulon. :) +posta ha postazni kell, elore utalassal 650 ft a posta
Nah nekem a válto kar kellene adok érte 800ft jo lec?
de nekem kopott simson schwalbe kr 51/ 2 es blokkom volt: D
(tehát gyárilag rendszámos volt) meg kopott is 3 at evett mindig : D
Nyilván a hátsó izzó égett ki.
eladok honda mbx maradek cuccai.igy ahogy a kepen van 2500 ft+posta.
Hali!

Van egy felújított MBX-em.
Ha berúgom csak pörög mintha fullgázt adnék neki...
Gázbovden rendben, fúvókák rendben, karburátor rendben,
alapjáratot, keveréket állítgatom, de semmi...
Mi lehet a gond?
Válaszotok előre is köszönöm!
Van egy eladó riasztóm mbxhez 5000-forintért adom akit érdekell írjon!
15x40 8500 on 105 kg alatt 95 ? :O az szerintem első osztályú,
nekem 8 ezren 15x36 al 92 kg al ugyanennyi : D

sztem próbáld meg kisebbel hátra 36 al sztem vinné rendesen vagy esetleg előre 16 v 17 : D
nah szoval az enyémen 15x40 lánc van rajta és max 8500 forog Athena hegerrel és én 105kg emberke vok és 95 ment.....
szerintetek ez az érték jo? vagy valami aproságot lehet varázsolni..
megint fogyasztás témánál vagyunk, akkor a tapasztalatom:

adott egy MB80-as, 17X36-os fogakkal fejidom nélkül. a fogyasztása valahol 3,5 és 4 liter között mozog, ami meglepő, mivel a 17X39-es fogakkal max 3,5 liter volt. Valahogyan jobban erőlködik a motor, lehet a következő teszt után visszateszem a kisebb fogaskereke. a mért értékek olyan 90-es tempónál városon kívül értendők. Ma feltettem a fejidomot, megnézem a fogyasztását holnap, mennyit változik.
Uzsi A simson ~2től 2.5 liter ha tolod neki, és nem kopott 50-es gyári blokkod van
ha 3-4 litert szeretnél vegyél valami 4 ütemű motort vagy simsont .
a 7 l reális ha küldöd neki .. ha csak kis gázon jársz akkor is kb 5-6 legalábbis nekem ugy van.
Lenne 1 kérdésem h a gyári karburátor mi a beálitási adatai.....Mert most a motor hihetetlenül sokat eszik (7L) 80cc gép 105 fuvoka leg kisebbre van állitva a suber tü mit lehet tenni neki hogy azé esen visza 3-4L re
Sziasztok kellene nekem 1 működő képes(ford.hömér.km/h) Óra csoportot gykapcsoloval!
Hali!
Nekem is el tudnád küldeni a linket?
x-track@freemail.hu
Helló eladó egy jt45 fogas hátsó lánckerék 3csavaros mbx en volt fent szinte uj
Mbx hez nem lesz jó, több dolgot ,,szakít,, meg a gyári kapcsoló egyszerre.
Álltalában a tank alatt szokott lenni, teszek fel róla képet. Egyébként eladó, zsír új 2000 magyar pénzért (újonnan 4700)
okés okés én is várok 1 utalást de irok mikor küldöm