Keresek Honda MB 80 karburátor szívócsonkot. Épp felújítok és sajnos az előz gazdája sikeresen letörte a négy felfogatófül egyikét. Elég sürgős lenne mert gyakorlatilag csak ennyi hiányzik és mehetek az utakra.
Előre is köszönöm!
Van egy felújított MBX-em.
Ha berúgom csak pörög mintha fullgázt adnék neki...
Gázbovden rendben, fúvókák rendben, karburátor rendben,
alapjáratot, keveréket állítgatom, de semmi...
Mi lehet a gond?
Válaszotok előre is köszönöm!
nah szoval az enyémen 15x40 lánc van rajta és max 8500 forog Athena hegerrel és én 105kg emberke vok és 95 ment.....
szerintetek ez az érték jo? vagy valami aproságot lehet varázsolni..
megint fogyasztás témánál vagyunk, akkor a tapasztalatom:
adott egy MB80-as, 17X36-os fogakkal fejidom nélkül. a fogyasztása valahol 3,5 és 4 liter között mozog, ami meglepő, mivel a 17X39-es fogakkal max 3,5 liter volt. Valahogyan jobban erőlködik a motor, lehet a következő teszt után visszateszem a kisebb fogaskereke. a mért értékek olyan 90-es tempónál városon kívül értendők. Ma feltettem a fejidomot, megnézem a fogyasztását holnap, mennyit változik.
ha 3-4 litert szeretnél vegyél valami 4 ütemű motort vagy simsont .
a 7 l reális ha küldöd neki .. ha csak kis gázon jársz akkor is kb 5-6 legalábbis nekem ugy van.
Lenne 1 kérdésem h a gyári karburátor mi a beálitási adatai.....Mert most a motor hihetetlenül sokat eszik (7L) 80cc gép 105 fuvoka leg kisebbre van állitva a suber tü mit lehet tenni neki hogy azé esen visza 3-4L re
Keresek Honda MB 80 karburátor szívócsonkot. Épp felújítok és sajnos az előz gazdája sikeresen letörte a négy felfogatófül egyikét. Elég sürgős lenne mert gyakorlatilag csak ennyi hiányzik és mehetek az utakra.
Előre is köszönöm!
800+650 posta. dobj egy emailt es a tobbit privatban. attila.hunter@gmail.com
http://www.kepesmotor.hu/honda...
(tehát gyárilag rendszámos volt) meg kopott is 3 at evett mindig : D
Van egy felújított MBX-em.
Ha berúgom csak pörög mintha fullgázt adnék neki...
Gázbovden rendben, fúvókák rendben, karburátor rendben,
alapjáratot, keveréket állítgatom, de semmi...
Mi lehet a gond?
Válaszotok előre is köszönöm!
nekem 8 ezren 15x36 al 92 kg al ugyanennyi : D
sztem próbáld meg kisebbel hátra 36 al sztem vinné rendesen vagy esetleg előre 16 v 17 : D
szerintetek ez az érték jo? vagy valami aproságot lehet varázsolni..
adott egy MB80-as, 17X36-os fogakkal fejidom nélkül. a fogyasztása valahol 3,5 és 4 liter között mozog, ami meglepő, mivel a 17X39-es fogakkal max 3,5 liter volt. Valahogyan jobban erőlködik a motor, lehet a következő teszt után visszateszem a kisebb fogaskereke. a mért értékek olyan 90-es tempónál városon kívül értendők. Ma feltettem a fejidomot, megnézem a fogyasztását holnap, mennyit változik.
a 7 l reális ha küldöd neki .. ha csak kis gázon jársz akkor is kb 5-6 legalábbis nekem ugy van.
Nekem is el tudnád küldeni a linket?
x-track@freemail.hu