Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háát ez jó kérdés.. :/ szerintem tegyél rá szigetelö szalagot és arra papírt :D valahogy megoldható biztos :/ : Dszerelésröl tolhatnál föl képeket : D
Hali szólj ha utaltál, mert még nem érkezett meg én kapok róla sms-t is, és küldj címet is ide sportra hova küldjem! köszi
Hali én most fogok innen rendelni http://molnarmotor.hu/termek/u... talán segítettem
ha nekiállok átnézni az elektronikát, akkor hogyan tudom ráírni a vezetékekre mi micsoda? valaki próbálkozott már ilyennel? az öntapadós papír nagyon gyenge megoldás így elsőre... HELP
Hali! Ha dobsz egy emilt a zozi0503@hotmail.com-ra, visszaküldöm a letöltési linket!
a kábelkötegem jó állapotban van szerintem, csak rendesen be kellene kötni. Első nekifutásból megpróbálom fesszabályzóval, az talán olcsóbb...
ment a privát mail!
nekem van jo feszszabalyzom.2000ert viheted.
Nem rossz ötlet, csak kérdés, hogy mennyi?
nemtudom mennyi pénzböl jönne ki csak egy tanács vagy inkább tipp
nem lehetne az egész kábelköteget át tenni az mbx ről ? hátha van vkinek eladó aki bontott, és akkor egyben lenne minden, csak egy tipp.
Sziasztok!
Valaki nem tud esetleg egy eladó mbx80 gyújtáskapcsolót?
Hali!
Igen engem érdekelne MBX szerelőkönyv, hogy tudnám megszerezni?
közben rájöttem, hogy az az, de nincsen fesz.szabályzóm... az MBX jó lehet az MB-re? valakinek eladó?
Sziasztok mb50-hez keresek tankot és első villát ha van valakinek eladó az jelezze köszi
ha a képen lévő akatrészt kérdezed, az az indexrelé:)
merrefelé található a fesz szabályzó? Van valakinek esetleg egy fotó róla? Mert ma szétszedtem a gépet, és nem találtam semmit.
az előző mbxembe a telóhoz volt toldva ugy nagyon fasza volt ,
de az a himba átrendezés ez nagyon hülyeség. kipróbáltam, szar
:/
a 6V-os rendszert meglehet csinálni 12V-osra?
Szerintem ne emeld ki, teljesem elb@szod vele az egészet, de ha már túl vagy rajta, akkor majd nemsokára észreveszed...
Hát ezt sztem nagyon nagy, úgy 70 körül lehet, de pontos adatot én sem tudok.
Név: Sándor József otp 11773360-00291006
Közleménynek ezt ird: szívócsonk várom! :D
szasztok! nekiálltam átnézni a kábelezést az index bekötésének reményében, az első fordulóban győzött az MB találtam egy alkatrészt, ami szerintem a ?feszültség szabályozó? valakinek van esetleg MB-hez való kapcsolási rajza? Én nekiálltam készíteni egyet, de mivel nincsen összekötve semmi vezeték, ami össze van kötve, annál sem stimmelnek a színek, ezért örülnék neki...
okés adj valami cimet .7 fön elutalom
Vagy elutalsz 2500Ft-ot akkor olcsóbban ajánlottan adom fel!
Persze postázom, ha kell az a te költséged persze. kb 1200ft
ird meg hová és feladom! Hali! :D