Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha Hajdú bihari vagy, akkor talán egy telefonszámot is tudok szerezni, szerintem 3-5eFt-ba csinálják meg.
Haver DT-jén is meg van csinálva. Vmiféle gravírozás szerűséggel csinálják, de nem úgy csinálták neki, hogy a számot, meg a CM-et gravírozták bele, hanem a körülötte lévő felesleget vették le. Majd festették így olyan mint ha gyárilag lett volna benne az öntésben... Bár az övé 80-as. Üdv
nekem sehogy, kivan csisszantva a 79 és kész. bár jólenen a helyére a 49 :D
kinek hogyan van elintézve a cm50-es beütés a gépbe? néztem neten, hogy a blokkba is bele lehet írni valahogyan, csinált / látott már valaki ilyet?
Honda MBX 80 maradék alkatrészei eladók!
Vaterán majdnem az összes maradék alkatrész fent van. Kérdezz bátran!

Érdeklődni:

email: bzoltan94@gmail.com
Tel: 0630-7255588
SZiasztok! Nincs valakinek kuplungkar házzal együtt?
Nagyonszép grat :P
elég patika: ) szép állapotba van.
Hogy tetszik nektek a gyári mbx-em?
egy mosás azért számít...
mbx ben van fesszabályzó index relé 4 index akksi szerintem nem kell több :D
a töltés meg jön a tekercsből rámegy a fesszabra és akkor onnan pedig tovább az akksira .
Konkrétan többet nemtudok :D
üdv lakók valaki felhomályosíthatna azzal kapcsolatban, hogyan műxik az mb8-on az akksi töltése... ezenkívül szeretnék még indexet is szerelni... miket kell beszereznem hozzá, esetleg valakinek egy komplett nekem való cuccosa eladó?
Ilyen lett a gép még van pár dolog amit kell rajta csinálni de már használható :)
jah okés rendben : )
Eredetileg az 50-es blokkhoz volt egy rezós kipufogó,azt elküldtem mintának a méretek miatt.Csináltam róla pár képet is a gyártónak,hogy áll rajta.
ez az mbx elég durván kivan emelve :D tehát nembiztos hogy ugyan ez a vonalvezetés megfelelő a sima gyári teleszkóphoz is .
de nemtom, csak feltünt
Szia Zoli!
Megy,jó a hangja is.Nincs vele zűr.Amúgy a kép lemaradt az előbb.
Az enyémben volt kshonda mostani blokkja, nem tudom, hogy mi van benne, de nem csörgött, fasza kis gép volt. Remélem azóta is szépen megy neki.
Most csináltatok egy,a képen látható kipufogót.Aki ilyet használ,azt mondta,hogy 90-ről 110-re nőtt a végsebessége,bár valamilyen fordulatszámon van neki egy kis torpanás,de a rezóknál ez nem ritka.
megvilágosultam amúgy ám 90-nél is nagyot lehet feküdni... szerintem pont jó sebesség...
Igaz,hogy az adatlapomon NSR 50 van,(ha az enyémet nézted),de MBX 80-as blokk van benne,aminek az előéletét nem ismerem.
hát nagyobb fúvóka van benne de majd rákerül egy 21 karbi meg van rajta egy technigas kipufogó ami nagyon sokat dob a teljesítményén :)
van egy kicsit piszkálva? bővebben? kíváncsi vagyok
Gondolom hosszútávon az enyémnek is lemenne a fogyasztása. Bár én inkább városba megyek vele és van egy kicsit piszkálva nagyon nem fog lemenni a fogyasztásom :D
hát nekem 3 liter között mozog, amikor 1 heti cuccot vittem magammal, akkor volt 3.2 liter a fogyasztásom, én vagyok 95kg, a cuccom volt mondjuk 10kg + a tele tank volt 8 kg, 100km-re az átlagsebességem ~77km/h-ra jött ki... úgy mértem, hogy V=s/t 100km-t 1 óra 30 alatt, és ebben benne van a város is, piros lámpa stb... Ha kell, akkor havi tankolásommal tudom bizonyítani, megvannak a blokkok, többszöri mérés alapján, mert én sem hittem el elsőre, ezért otthon teletankoltam, majd 100km után is teletankoltam mondhatni kattanástól-kattanásig :)
Az eredetileg benne lévő blokkban (50-es NSR),olyan az alaplap,és a lendkerék is mint az új,és ami nem mindegy ,tökéletesen ugyanaz.
Már bele is raktam.