Haver DT-jén is meg van csinálva. Vmiféle gravírozás szerűséggel csinálják, de nem úgy csinálták neki, hogy a számot, meg a CM-et gravírozták bele, hanem a körülötte lévő felesleget vették le. Majd festették így olyan mint ha gyárilag lett volna benne az öntésben... Bár az övé 80-as. Üdv
mbx ben van fesszabályzó index relé 4 index akksi szerintem nem kell több :D
a töltés meg jön a tekercsből rámegy a fesszabra és akkor onnan pedig tovább az akksira .
Konkrétan többet nemtudok :D
üdv lakók valaki felhomályosíthatna azzal kapcsolatban, hogyan műxik az mb8-on az akksi töltése... ezenkívül szeretnék még indexet is szerelni... miket kell beszereznem hozzá, esetleg valakinek egy komplett nekem való cuccosa eladó?
Most csináltatok egy,a képen látható kipufogót.Aki ilyet használ,azt mondta,hogy 90-ről 110-re nőtt a végsebessége,bár valamilyen fordulatszámon van neki egy kis torpanás,de a rezóknál ez nem ritka.
Gondolom hosszútávon az enyémnek is lemenne a fogyasztása. Bár én inkább városba megyek vele és van egy kicsit piszkálva nagyon nem fog lemenni a fogyasztásom :D
hát nekem 3 liter között mozog, amikor 1 heti cuccot vittem magammal, akkor volt 3.2 liter a fogyasztásom, én vagyok 95kg, a cuccom volt mondjuk 10kg + a tele tank volt 8 kg, 100km-re az átlagsebességem ~77km/h-ra jött ki... úgy mértem, hogy V=s/t 100km-t 1 óra 30 alatt, és ebben benne van a város is, piros lámpa stb... Ha kell, akkor havi tankolásommal tudom bizonyítani, megvannak a blokkok, többszöri mérés alapján, mert én sem hittem el elsőre, ezért otthon teletankoltam, majd 100km után is teletankoltam mondhatni kattanástól-kattanásig :)
Az eredetileg benne lévő blokkban (50-es NSR),olyan az alaplap,és a lendkerék is mint az új,és ami nem mindegy ,tökéletesen ugyanaz.
Már bele is raktam.
Vaterán majdnem az összes maradék alkatrész fent van. Kérdezz bátran!
Érdeklődni:
email: bzoltan94@gmail.com
Tel: 0630-7255588
egy mosás azért számít...
a töltés meg jön a tekercsből rámegy a fesszabra és akkor onnan pedig tovább az akksira .
Konkrétan többet nemtudok :D
de nemtom, csak feltünt
Megy,jó a hangja is.Nincs vele zűr.Amúgy a kép lemaradt az előbb.
Már bele is raktam.