Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a 80 asban van 110 tehát valahogy szerintem akkörül vagy alatta kell hogy legyen tehát 90-100, de ha a 125 össel műkszik akkor nincs gond, ( működik = semmibaj nincs vele nem füstöl nagyon stb.. )
Helló mbx80lc hez alapméretü prox vagy vertex dugatyu van valakinek sos ?!
Sziasztok!

Adott egy mbx 50. Karbiban 125 -ös főfúvóka van. Ez gyári méret? Ha nem akkor egy gyári méretet tudnátok mondani?

Kösz előre is.
én fölszigetelőszalgozom a telefonom csinálok majd én is :D videót:D
nekem 90 vmennyit megy 15 x 36 al 8 ezerig forog :D
csinálok.
de képed vanróluk?
hát Uzsi! az eredmény annyi, hogy rájöttünk csal a km-órám +10-15-öt. De 100km/h-nál amit NEM az én órámmal mértünk akkor pörög 8-ezret... Az már jó nagyon szerintem. Az én órámat teljesen végig lepörgi, szóval 120 utánig bőven, de nem akartam tönkretenni a spirált, nem toltam tovább Tervezem videóra rögzíteni, a gyorsulását és azt, hogyan viselkedik mittomén 50km/h-tól 5-ösben végig... csak nincsen ötletem, hogyan rögzítsem a kamerát... de majd úgyis feltolom ide a videót
A bele mindkettőnek tökéletes, de mint mondtam, kívülről nem teljesen 100 as egyik sem.
valami iesmi gépet szeretnék belöle persze kicsit jobban megcsinálva ugyhogy lesz 1-2 dolog ami nem kell

http://www.bikepics.com/pictur...
eltudod küldeni vagy menjek el érte?
Hali nekem van egy 2ezerbe odaadom :D
aha értem emailban képet külgy nekem megnézném
nem tudom még 1 elöre láttam 1 képet ien "rat" bike nak megcsinálva és megfogott azért is szeretném megcsinálni és ha fasza eladni .Igy szoktam hogy ne legyen gebasz.azért is keresek szivocsonkot
helló a 2db ára mennyi?3müszerminden képmüködnie kel és föleg keret kel
Mi kell belőle?

VAn két műszerfalam, mindkettőnek itt-ott xar a burkolata, de ha a bele kell, akár jó is lehet neked, mert az műkszik mindkettőben.
Helló valakinek komplett mbx müszer fala nincs egy eladó?
eredmény :D ? ?
Helló a mocit nem bontod meg ?
szevasztok ! tegnap vettem 1 mbx et és nincs rajt karbi meg szivocsonk ,inkább a csonk lenne a fontosabb karbim az van 1-2 dellorto ,lécci segitsetek mert hamar öszepakolnám azt mehet a piacra.
na beszereltem a 17X 36-os fogaskerekeket az MB-be! ebéd után teszt
Karos himbás izé.
Maga a teleszkóp csak igen rövid úton mozog, a himba miatt van meg a kellő rugóút
Valaki elmagyarázná nekem ezt konkrétan :S ? hogyan kel kiemelni mert ma szétszedtem, de nem értem :(
ezt a képet it találtam a fórumon a 3. oldalon.
Helló látom szép az mbx ed meg nézném nekem is van egy
üdv!
MTX 80-as hoz csinálsz még lendkerék lehúzót?