Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uzsi! Meddig érdemes növelni a fogaskerekek méretét? Most elől 17-es van fenn, és úgy pörög, hogy 10 ezernél van 100km/h, ennél feljebb nem nagyon pörög, kisebb fogaskerékkel bepörögte magát 11 ezer utánig, SZERINTEM nem kellene vennem hátra kisebbet, most nem számoltam meg mekkora van fenn, vélemény?

Szerintetek 9 ezres fordulaton használva hosszú távon mennyire ártalmas?
először is honéd származik
nem tudom mert a fordulatszáméröm szar, de 10e fölőtt nem pörög mert fojtott a kipum de igyis megy
és honnan tudom meg, hogy fojtott? Mit kell nézni rajta?
Az jó de mennyit forgott 96 nál :O :D ?
Hello! Orridomot(kicsi) és ülészárat keresek!
zombielexi@gmail.com
helló attól függ ha svájci vagy német ből akkor lehet fojtott persze a 80 nas én terveztetek rá rezót
Mb-n is van folytott kipuff? Valakinek van eladó oldalkitámasztója?
Na meg vettem a 36 os lánckereket hozzá 96km/h volt a vége de fojtott kipuval és kopot blokal
jja éértem
én RAM ddugót vettem bele azt mondták booltban hogy honda utángyártottt 5900 ft.. volt eddig mükszik és faszán is megy :D
Értem Hát nem tudom majd kiderül én az 50nesel 14/45 el mentem 100km/h és 65-75 közöt utaztam vele , de utána kérdezek mit birna el és akkor veszek rá , csak sajnos blokk generál lesz mert gyári dugolval futott 21400km et és kopott már
bocs elírtam
egyébként 15 16 17 x 36 ezeket próbáld meg
nekem most 15 x 36 mint mondtam ez városba pl teljesen jó ide alföldre:D de mivel szoktam menni lakott területen kívül oda már keés nekem ezért fölfogom rakni a 17 eset .
hát esetleg az 50 esnek 15/ 45 :D szerintem:D

nemhinném hogy túl nagy lenne a változásegyébként ez a 15 1 17 x 36 tökéletes szinte mindegy
Mbx 80-as blokkon 16-36 -ot használok minden gond nélkül.
90-et megy 8000-es fordulaton
én a balaton mellet lakok igy azért elég sok az egyene de dombis van azért
nekem aszt monták ,hogy hátul 43 mas a gyári amugy 15/45 el megyek most , de szar , nagyon rövid szerinted a 43mal mekkora lenne a változás
?!
hát lényegében attól függ hova használod!
most mekkora van ?
akkór vegyek rá inkább kisebbet
?,?,,?
há de gondolmo a gyorsulás nagyon jó viszon nagyon sűrűn kell válani :D én majd rakni fogok föl lehet 17 est előre mert voltmár csak most járatós volt . am ugy tudom hogy a gyári az 15x36
Aha értem hát az enyém elforog 10e ig és nem megy többet 90nél
de egyi ksebességben sem forog többet
nemtom nincs órám 8 nál nem forog többet 6 ba :D
Helló és neked mennyit megy vele ?
csak ugy hozzáteszem kiegészítésként nekem 15x 36 van és hát így jóó
a 43 ha lesz majd írd meg milyen köszi . :D
hello

nekem mintha 43as lenne es jo allapotu azt tudom . ha erdekel meglesem holnap.