Nem bánnám én sem ,ha többet menne,a dugattyút,és a hengert még nem láttam,de meg nézem.Most vettem lehúzót a lendkerékhez,így alkalmam volt látni egy félig elégett gyujtótekercset,és persze a szétburányolt lendkereket.Aki ezt szerelte,valószinüleg egy 3db-os szerszámkészlete volt amiből kettő kalapács.
Helló! Segítséget szeretnék kérni mert akkut akarok berakni az mbx-be de a szerelő azt mondja, hogy valami szabályzó kell bele. És hogy ezért nem megy az index.
Valakinek valami jó tenács, okos ötlet?
Előre is köszönöm!
az kettő külön gondolat egy mondatban, ejj ... tehát a teljesítményt találtam 14 lóerőnek, de ebben is megerősíthetne valaki, akinek van gyári könyve..... és a nyomatékra lennék kíváncsi
furcsának tartom, nekem kevésnek tűnik... Nekem MB8-asom van ami elvileg gyengébb mint az MBX és csak 5 sebességes, ennek ellenére előre betoltam a 17-es fogaskereket, és gond nélkül eltolja magát 110-ig, pedig az enyém sem egy mai csirke..... persze a motor kopottsága stb... is közrejátszik, szóval vedd úgy, hogy meglepődtem csak...
van valakinek tudomása, mekkora nyomatéka egy MB8-nak? Gyári adat, stb... kerestem neten,de csak olyat találtam, hogy 14 lóerős, de ebben sem vagyok nagyon biztos...
Az én mocim nem megy 100-at,csak 90-et,de azt 8000-es fordulatszámon.A blokkon 16-os lánckerék van,a keréken 36-os.
Kipróbáltam a 17-es lánckereket is,akkor 95-öt ment,de a gyorsulás már nem volt jó ezzel az áttétellel.
háááááát szerintem a bal oldalra simán nem megy föl a tárcsa de küdd a linket :D meg nem csak a csavarok fogák ám hanem felfekszik rendesen jobb oldalt elég rendesen. balrol nemtud de majd muti :D
Illlyetve, ha megy, akor annak felül noncs teljesítméyne.
Vagy-vagy, ez két egymást kizáró dolog, vagy felül megy keskeny sávban, akkor nagy a csúcsteljesítmény, vagy kb mindehol meg, akkormeg kicsi az össz kakaó.
nyóc pénz
motoros találkozó Ikervár 2011
Iylen az összes európai gyértmány, meg amit idehoztak akárhonnan azok is.
HA más volt a célorzság (nem ojrópai) lehet, hogy mások voltak a lehetőségek, én is találtam már mbx-re 13 loerőt, de az nem reális.
Valakinek valami jó tenács, okos ötlet?
Előre is köszönöm!
Kipróbáltam a 17-es lánckereket is,akkor 95-öt ment,de a gyorsulás már nem volt jó ezzel az áttétellel.
ez gyári 80nas
ez dupla tárcsás ijen elös szett kéne nekem és csini egyben
Kis ccm es motor nem fog alul menni.
Illlyetve, ha megy, akor annak felül noncs teljesítméyne.
Vagy-vagy, ez két egymást kizáró dolog, vagy felül megy keskeny sávban, akkor nagy a csúcsteljesítmény, vagy kb mindehol meg, akkormeg kicsi az össz kakaó.
A simson , mz pont az utóbbi.
Vegyél 2000 ccm es csoppert.
Segítséget szeretnék kérni. Tudja vki kb hány W-ot tud a Honda MBX 50 gyújtása, pontosabban a világítás?
Köszönöm!