Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs sajnos.
Helló 43mas jó állapotu Hátsó lánckereked mbx hez van?
hello

en elore utalas utan gondoltam egy 1000resbe lenne neked kb vagy max 1500, utanvettel minimum 2300ba lenne. dobj egy levelet privatba es kitalaljuk. attila.hunter@gmail.com
Helló Ide postázhatod Balatonösződ Szabadság utca 79 8637 Ajzert Balázs
Szerintetek az mbx 125 ös milyen ?
érdemes meg venni?,
Mennyire megy?
mert Apa akar egyet venni
Helló köszi emailt admeg és megadom a cimemm és küldheted is _Köszi előre is
Ment a mail.
Helló!
Berúgótengely+kar illetve km spirálod meg van ?
Köszi
MBX 50 -hez kellene nekem.
szia
nekem van olyan osszekoto lemezem ha kell. postakoltseg fejeben meg egy hamburgerert odaadom
Olyanom nincsen sajna, az elment az elejével együtt.
Eladó Honda MBX 80 maradék alkatrészei. Már kevés cucc van. Blokk alkatrészek vannak bőven, amúgy olajtartály, elektronika egy része, légszűrőház aksitartóval. Bovdenek, kerekek...
Helló bocsi de lámpa már nem kell nem cserélem jol világit ez igy is, de viszont elsösárvédö be valo telo összekötö lemezed van e mert nekem az nincs , és az lenne a kérdésem ,hogy nekem hátul 45 lánckerékvan elöl meg valami pici ,hogy az mbx 80 nas ra mekkora kell előre?
Van valami lámpám, megnézzem mennyire komplett?
fasza lesz a gép : D
alakul a gepezet
itt tartok most már csak a tank meg üléshuzat és első fék beszerelése van hátra!
műxik :) THX
hát a fent van a golyó akkor jó mert van benne még sok olaj ha kezd lemenni ugyebár akkor kezd ürülni az olajod! erezd le belőle és nézd meg hogy mozog e mert ez nem nagyon szokott szerintem elromolni rajta :)
szasztok! Hogy a csudába működik az MB8-on a külön olajzásnak a visszajelzője? Lehet az enyémen be van állva teljesen, de nem mozog sehova, mert ezen olyan van, hogy egy karikát kell nézni, és ott mutat valamit... valaki találkozott ilyennel?
Köszi délután már lesz kép /vidi
h van a sztender :D ? tolajd föl a képet ! : D grat az uj géphez:D
Helló meg hoztam az uj mbx 80 nasomat de kivan szakadtva a szetender a csöből , kéne egy komplett elős lápa és majd teszek fel képet
Az mb is 5 felömlős csak annak ugye nem osztott a kipufogó nyílása és a beömlóje se ugyanolyan de az is tuti 5 felömlős
egyi a szívó nyílás fölött van másik meg két oldalt 2-2
szoval csak 5 de javítsatok ki ha nem :D
az mbx nem csak 5 felömlős :O?