en elore utalas utan gondoltam egy 1000resbe lenne neked kb vagy max 1500, utanvettel minimum 2300ba lenne. dobj egy levelet privatba es kitalaljuk. attila.hunter@gmail.com
Eladó Honda MBX 80 maradék alkatrészei. Már kevés cucc van. Blokk alkatrészek vannak bőven, amúgy olajtartály, elektronika egy része, légszűrőház aksitartóval. Bovdenek, kerekek...
Helló bocsi de lámpa már nem kell nem cserélem jol világit ez igy is, de viszont elsösárvédö be valo telo összekötö lemezed van e mert nekem az nincs , és az lenne a kérdésem ,hogy nekem hátul 45 lánckerékvan elöl meg valami pici ,hogy az mbx 80 nas ra mekkora kell előre?
hát a fent van a golyó akkor jó mert van benne még sok olaj ha kezd lemenni ugyebár akkor kezd ürülni az olajod! erezd le belőle és nézd meg hogy mozog e mert ez nem nagyon szokott szerintem elromolni rajta :)
szasztok! Hogy a csudába működik az MB8-on a külön olajzásnak a visszajelzője? Lehet az enyémen be van állva teljesen, de nem mozog sehova, mert ezen olyan van, hogy egy karikát kell nézni, és ott mutat valamit... valaki találkozott ilyennel?
en elore utalas utan gondoltam egy 1000resbe lenne neked kb vagy max 1500, utanvettel minimum 2300ba lenne. dobj egy levelet privatba es kitalaljuk. attila.hunter@gmail.com
érdemes meg venni?,
Mennyire megy?
mert Apa akar egyet venni
Berúgótengely+kar illetve km spirálod meg van ?
Köszi
MBX 50 -hez kellene nekem.
nekem van olyan osszekoto lemezem ha kell. postakoltseg fejeben meg egy hamburgerert odaadom
szoval csak 5 de javítsatok ki ha nem :D